Şimdi Ara

7.1.2 için yılbaşında imzalar açılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hemen yüklesek çok pişmanım 8.1 den 5s kullanıcısıyım pil dayandıramıyorum, güncelleme yapmadan önce harika performans ve zevk alıyordum telefonu kullanmaktan şimdi ise wifi acmaya korkar oldum bilgilendirebilirmisiniz, şimdi den teşşekürler.

• Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenLe100Lesh B kullanıcısına yanıt
    kardeş benimkisi cevaptan ziyade soru olacak. şimdi 7.1 ip5 jb li cihazım var. 7.1.2 ile 7.1 arasında çok fark var mı herkes 7.1.2 yi övüyor merak ediyorum. bir sitede 7.1.2 yi buldum indirmek için eger çok fark varsa indirip onu kuracagım
  • güzel bir yılbaşı hediyesi olabilir , ama olma olasılığı %0
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenLe100Lesh

hemen yüklesek çok pişmanım 8.1 den 5s kullanıcısıyım pil dayandıramıyorum, güncelleme yapmadan önce harika performans ve zevk alıyordum telefonu kullanmaktan şimdi ise wifi acmaya korkar oldum bilgilendirebilirmisiniz, şimdi den teşşekürler.

tüm arka plan uygulamalarını ve billdirimlerini kontrol et -

1 gününü 2g'de geçir bakalım şarjın nasıl farkedecek - ve parlaklığı%100 yapma .. bu sefer de %60da tut bakalm
  • okvnoe O kullanıcısına yanıt
    sakin o hatayi yapma versiyon yükseltemezsin ya 7.1 kalacaksin yada direk.8.1.1
  • ios 7 bitti artık imzaları açılmaz.. ios8 e yönlendirmeye çalışıyor adamlar zaten bile bile 7.1.2 imzalarını açmazlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ios 8 çok kötü olmuş ya inanın şarj dayanmıyor keşke imzalar açılsada geçebilsek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.