Bildirim
7 5800x3d için 360 sıvı soğutma önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arctic liquid freezer serisien bakin derim ama radyatoru biraz kalin hocam olcup almakta fayda var.
-
Hocam kasaya uymuyor maalesef lian li galahad 360 nasıl hocam alınır mı sizce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ramler ile kasa arasında 8 cm boşluk var ama arctic 78mm boşluk gerekiyormuş denemek riskli olmaz mı hocam ne dersin
DeepCool LT720'ye bakabilirsiniz.
-
ben o riske girmezdim hocam ama asagidaki arkadasin da dedigi gibi Deepcool modeline de bakilabilir o da oldukca F/P bir urun.
-
Hocam peki lian li galahad 360 arasında hangisini tercih etmeliyim sizce
Bende öyle düşündüm hıcam peki şu benim söylediğim soğutucu nasıl onu da herkes tavsiye ediyor.
Evet ona ben de bir ara bakmistim ozellikle beyaz modelinin olmasi da goz aliciydi, tavsiye ederim performansi da iyi.
-
240 yeter o işlemci için ama tabi siz bilirisniz bütçceniz ve kasanız uyuyorsa 360 alın
-
pbo2 tuner kullanıp bütün çekirdeklere -30 verirseniz hem performans bir tık artar hem de ısılar azalır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X