Şimdi Ara

Playstation 3 Kalın Kasaya Su Soğutma Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde kalın kasa 60 gb pal modeli ps3 var sitelerde çok araştırdım bazı arkadaslar sıvı sogutma koymuslar fan sogutma kısmının oraya.Bende yapmak istiyorum fakat sıvı sogutmaya enerjısını veren flex ucuyla ps3'ten cıkarılan fan'ın flex kafası boyutu buyuklugu denkmıdır denk değilsede dönüştürücü varmıdır

• Ne yapıyon be birader

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasayı aç ölç.
  • corsair H80 modeline bakarsanız sizce o sogutma sıstemı uygunmudur sogutmaya ama hem cpu hemde gpu war 2 sıde ısınırmı
  • Ayıptır sorması niye masraf yapıyorsun 60 GB ise yakın zamanda Sarı verir.
  • sarı gördü zaten 2. defa bu 3.ü olmasın diye işi sağlam tutuyorum ısınmadan dolayı butür problemler cıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çikimama -- 22 Temmuz 2012; 21:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikimama

sarı gördü zaten 2. defa bu 3.ü olmasın diye işi sağlam tutuyorum ısınmadan dolayı butür problemler cıkıyor

Kaç para ki bu sistem?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 130 lıra gıbı masraf zaten sarı ışık tamırı bu fıyata yapılıyor pompa motor blok sistemini siz kendınız yapın :) depoyu şişe ve sıvıyıda camsil karışımlı uv yaparsanız masraf daha da iner
  • 2x130=260 vermişsin zaten.

+

130 Soğutma= 390

Olası bir sarı ışık daha + 130= 520

600 TL ye sıfır 320 GB slim kasa alırsın.
  • hocam kurulu 1 setin fiyatı 130 lıra 15 lırada 2. blok ettımı sana 140 lıra hesabı yanlıs yaptın
  • zaten 2 kere sarı ışık vermiş tez zamanda 3. sarıyıda verir. Bence çalısır durumdayken o aleti elinden çıkar.
  • hiç masraf etme boşuna bence ne kadar önlem alırsan al bu sıcaklarda o makine 3. sarı'yı görür en fazla 1-2 hafta geç görür pek bir şey olmaz
  • Klima alın daha iyi hem siz serinleyin hem alet serinlesin.
  • yukarda sorduğum soruya cevap bekliyorum sizden fikrinizi almak istemiyorum yorumlarınız size kalsın
  • Hocam naptınız bir gelişme var mı? Eğer yapabildiyseniz bende yapmayı düşünüyorum, sessiz bir şekilde PS3 oynamak için para vermeye değer.(Yüksek fan hızında PS3 oynayanlar ve PC'de sıvı soğutma kullananlar bu dediğimi anlayacaktır)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam araştırma aşamasındayım hazır sistem daha guvenlı olucaktır corsair h80 alıp blokları 2 ye cıkarmayı planlıyorum ama sistemi dışardan elektirik werip çalıştırma aşamasındayım. :) en kısa zamanda bılgı verıcem
  • takip
  • 500TL bir slim.
  • yav arkadaş adamın kafası çalışmıyor zaten ya slim almayı düşünemiyor yada şimdiki aletini elden çıkarmayı.Ne kadar saçma yorum yapılmış.Belki adamın bütçesi yok zamanu yok imkanı yok yeni alet almaya.Biraz anayış lütfen.Su soğutmayla alakalı bilgisi olan arkadaşa yardımcı olsun olmayan gitsin başka yerde kassın post.
  • Basligi okuyunca "fuzuli para harcamak" deyimine ornek veriyor sandim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.