Şimdi Ara

7800X3D Için Beyaz 360-420 Sıvı Soğutucu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, beyaz sistem topluyorum.

MSI X670E Gaming Plus.

7800x3D.

XPG Lancer beyaz 6000MHz (2x32)

Kasa Cooler Master HAF 700.

Beyaz sıvı soğutucu için önerilerinizi bekliyorum. Arctic Liquid Freezer 3'ün hem 360 hem 420'i sanırım kasaya uyuyor. Çok bilgim yok sıvı soğutucular hakkında.

Arctic 360 ile 420 arasında fiyat farkı yok. Kasaya uyuyor. Bu ikisi neden aynı fiyat veyahut şöyle diyeyim fark var mı aralarında bilginiz var mıdır?

Gönül isterki ASUS ROG Ryujin 3 360 OLED'ya da Corsair iCUE H150i Elite filan alalım fakat bütçeyi aşıyorum iyice. 7 - 8 bine kadar çıkabilirim eğer gerçekten soğutma olarak iyiyse.

• Lt720 ld360. Bir de 2. nesil pompalısı vardı modeli unuttum deepcool yine LCD ekranlı o da.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam deepcool un beyazı şu an stoklarda gözükmüyor. Beyaz olarak önerebileceğiniz var mıdır başka?

• Yakın zamanda çok sıvı soğutucu araştırdım, DeepCool 240 modellerinde aldım, aşırı fp ve performansından da bir o kadar memnun kaldım, bazı inceleme videolarında sesli çalışma, sorunlu ürün çıkma vs durumları vardı ama neyse ki bende olmadı. Bunu alacak olmasam kesinlikle Arctic Liquid Freezer 3'ü alırdım her türlü işlemcide sorunsuz bir performans veriyor. Tavsiye ederim. Deepcool tercih etme sebebim fiyattı, fiyat kaygısı yoksa Arctic Liquid Freezer 3.

• Fiyat kaygısı yoksa Arctic Liquid Freezer III den başka bakmazdım. Kendim Deepcool kullanıcısıyım memnunum deepcoolda iyidir fakat 5800x3d kullanıcısı olarak onu soğutabilmek için biraz agresif fan curve uyguladım ve iyi soğuturken bi yandan da gürültü yapıyor doğru. Fanları kuvvetli ama gülü seven dikenine katlanır misali gürültü yapıyor evet. Kulaklık taktığım için sorun yok. 7800x3d kullanacağınız için fan ayarını biraz agresif yapıcaksınız mecbur yoksa stabil bi şekilde oyunlarda hep 70 üstünü görürsünüz. Bi tek kışın şanslısınız

Kış döneminde sinerjide deepcoolun beyaz renkli 360lıkları bolca mevcuttu şimdi ise yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• inventus
    ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB White ACFRE00152A, 360mm, AM5, AM4, LGA1851, LGA1700, Beyaz, A-RGB Sıvı İşlemci soğutucusu - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=15517
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.oksid.com.tr
    ZALMAN ALPHA-24WH 240mm 1700-1200/AM4-AM5 SIVI SOĞ - Oksid Bilişim Teknoloji
    https://www.oksid.com.tr/u/zalman-alpha-24wh-240mm-1700-1200-am4-am5-sivi-sog/165337
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.