Şimdi Ara

7 aylik vucut degisimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BB basladigjmda 91 kilo %25 civari yag oranim vardi. Ilk aylarda beslenme ve antrenman duzenimi oturtamadim cok bilgi kirliligi var cunku o yuzden dirty bulk gibi geçti. En sonunda belli bi iri gorunume kavusmustum ama yaglar hala beni rahatsiz ediyordu. Savaş cebeci definasyonla karin kasi ortaya cikarma programina basladjm. Su an 84 kiloyum ama yag oranimi olcturmedim. Karin kazlarm ortaya ciktiginda clean bulka basliycam.
    7 aylik vucut degisimimD
    7 aylik vucut degisimimo
    7 aylik vucut degisimimn
    7 aylik vucut degisimimem donem fotograflarimi atiyorum bastan sona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet güzel tebrikler, yakında bende paylaşacağım benzer bir durumu...
  • Tebrikler hocam devam durmak yok

• tolgao2000 T kullanıcısına yanıt
    Fotograflarla gelisimk takip etmek cok verimli bence. Paylasinca beni haberdar et dostum bakalim gelisime birbirmize yardimci olalim.

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam. Definasyonda gerekli proteini aliyorum yag kaybediyorum ama kas da gidiyor mu hic anlayamiyorum. Sonumuz hayrola. Bu arada hic supplement kullanmiyorum.

• 7 aylik vucut degisimim

7 aylik vucut degisimim

7 aylik vucut degisimim

Beslenme duzenim bu şekilde. Makrolari böyle ayarliyorum. Kahvalti sabah 09.00 gibi. Ögle ogunu spordan once shake şeklinde. Aksam ogunu de spordan sonra. Spor olmayan off günlerde ogle ogunu yok sabah+akşam intermitted fasting tarzı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivela67 -- 19 Aralık 2017; 1:1:36 >

• Omuzu yeteri kadar iyi calismiyorsun sanirim cunku hic omuz gelisimi alamamissin

Omuz disinda guzel degisim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Omuza da yeterli önemi veriyorum aslinda ama dikkate alcam. Antrenmanda degisiklige gitmeliyim belki de cunku tum bolgelerde degistirdim omuz hep sabit kaldi. Hangi hareketleri onerirsin omuz icin?

• quote:

Orijinalden alıntı: trivela67

Omuza da yeterli önemi veriyorum aslinda ama dikkate alcam. Antrenmanda degisiklige gitmeliyim belki de cunku tum bolgelerde degistirdim omuz hep sabit kaldi. Hangi hareketleri onerirsin omuz icin?

Bana sorarsan ileri seviye sporcular haric(2+ sene) nikimdeki ön ve yan omuz için hareket disinda hic bir seye ihtiyacin yok arka omuz icinde barfiks row yeteri kadar yapiyorsan kısaca adam gibi sirt calisiyorsan kafi zaten arka omuz lafta omuz direk sirt kasi arka omuz

profil fotomdaki omuzlari ohp (ön yan omuz) seated row ve chin up(arka omuz) ile yaptim

Ama tek bir sart var bench yaptigin gun ohp yapmayacaksin ohp gunu sadece ohp olacak yada ilk hareket olarak ohp girecrksin benchten sonra ohp yaparsan hic bi ise yaramaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 19 Aralık 2017; 17:23:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acıkcasi sirtta tam gelisim kaydedemedim ya da ben oyle dusunuyorum cunku hic fotograf cekmedm aynada da goremiyorum. Omuzda klasik hareketlerle ilerledim zaten her harekette aktif veya pasif calisan bi bölge. Trapezlere ekstra onem verdim sadece. Dedigin hareketleri yapmaya baslarim artik programda yer veririm. Ben omuzu tek calisiyorum zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.