Şimdi Ara

7 bin lira civarı HB öneri ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben trabzonda üni. öğrencisiyim ve trabzonnun havası malum yağmur kar çamur çekilmez olabiliyor.Bu nedenle arabal almayı düşünüyorum 7000 civarı ve HB olursa daha iyi olur fakat uygun fiyatlı diğer kasalarada sıcak bayıyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

• Tipo
  • tiponun yakıt tüketimi nasıl bide malum trabzon bayırları çıkmakta problem yaşarmıyım ?
  • tipo eski araba. tek sorun yakıt diye düşünme. aracın durumuna göre çeşitli masraflar açacaktır mutlaka.
  • O bütçeye ancak o araba alınır diye söyledim, tabiki yaşı, kilometresi itibariyle yeni nesil araçlarla kıyaslanamaz. Yokuşta kalacağını sanmıyorum, yakıt tüketimiyle ilgili kullanıcı arkadaşlar bilgi verir sanırım.
  • ben açıkçası peugeot 205 düşünüyordum fakat araştırdığımda çok sorun çıkardığını öğrendim ve üstünde oynanmaışını bulmak zor.ama tipoyuda bir araştırıyım önerin için teşekkür ederim.
  • Tipo'nun temizi zor bulunur o paraya.. 1.4 Sxie Uno al kasa hafif gayet iyi çekiyor motor arabayı. Dışardan gözüktüğü gibi de değildir kullanımı çok rahat Lpg ayarını iyi yaptırdıktan sonra yakıtı da sorun olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.500.000 TL Araç Önerileri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7 bine rover 216lardan bak 1.6 111 beygir honda motoru sıkıntı yaşamazsın. uno falanda olabilir tabi
  • su anda baktıklarım arasında uno daha cazip geliyor.roverlara baktım ama onlarda genelde 8-9 bine var iyileri.o nedenle fazla düşünmüyorum rover. daha makul fiyata alıp bakımlarını yapıp sıkıntı çıkarmayacak araçlar daha uygun geliyor bana.
  • Öğrenci için uygun olmayabilir ama sorun etmezsen Lada Samara bak bence

• hocam bence pejo 306 alınız.
  • öneriniz için saolun araştırıyorum şuanda teşekkürler.
  • Honda Civic 1.5 Ex bak bir derim.
  • o paraya tam öğrencisi olacak bir araç biliyorum bende. üstelik tamda dağ bayır aracı olur. dediğim araba suzuki baleno idi. hava yastıklı klimalı spor kademeli elktronik süspansiyonları olan 1.8 122 hp canavar gibi bir alet. ama malesef alınır ama sadece alınır. aşırı derece tutulmayan ve bilinmeyen bir otomobil. bende civic diyen arkadaşlara katılıyorum o yüzden. 1.5 civic iyi olabilir. belki clio 1.8 rsi de olur.
  • valla hiç sevmeme rağmen yukarıdaki pejo,siyah pejo 306 bence o paraya göre gayet uygun ve öğrenciyede iyi gider bence.göründüğü gibi temizse yerinde olsam bunu alırdım...
  • kardeş yanlıs anlasılma olasın ama 7000 tl ye alınacak bı arabada oncelıkle bakım masrafları goz onunde bulundurulmalı bence cunku o paraya alınacak pejo yada benzerı avrupa araclar hem yaş hemde parca malıyetı ıle senın ıcın cok kotu sonuclar dogurabılır..pejo ozellıle parca malıyetı yuksek bır arac tavsıye etmem..o paraya uno yada tıpo alınabır..ama bu araclar ıcın de tıpo alırsan cok derlı toplu olmaz ancak temız bır uno alınabılır ama secerken tıtız davranmalısın..ben daha gecen ay 95 tıpo s aldım 8300 e cok temız degısensız sadece ıkı parca boyalı tanıdıktan, oyle oldugu halde 400 tl altt takım bakımı yaptım ama ben bınıcıyım ve tıtız davranarak kalıtelı parca kulaandım.evet dıyebılırler avrupa araca bı kere bakım yaparsın tıpo ya ıkı kere dıye ama dıkkatlı ve ozenlı kullandıktan sonra tabı arac da temızse kolay kolay masraf yapmazsın..yınede karar senın tabı ınsallah gonlune gore ıstedıgın bı arac bulursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 16 Eylül 2011; 15:56:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.