Şimdi Ara

+7 chitinleri nasıl basıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler var mı bir taktiğiniz 36 tane +5ten 3 tane 7 çıktı delirdim şu an bu işten nasıl para kazanıyorsunuz?

• Yuh sana :)

Ben 5/3 yapmazsam , kendimi kötü hissediyorum ...Önce +6 basıcaksın hepsini , 36'da en az 25 çıkması normal olanıydı kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Yuh sana :)

Ben 5/3 yapmazsam , kendimi kötü hissediyorum ...Önce +6 basıcaksın hepsini , 36'da en az 25 çıkması normal olanıydı kardeşim
    quote:

Orijinalden alinti: TheMarjinaLs

Ben 5/3 yapmazsam , kendimi kötü hissediyorum ...Önce +6 basicaksin hepsini , 36'da en az 25 çikmasi normal olaniydi kardesim

Eren ts gel de ?u chitinleri nasyl basyyorsun anlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alinti: TheMarjinaLs

Ben 5/3 yapmazsam , kendimi kötü hissediyorum ...Önce +6 basicaksin hepsini , 36'da en az 25 çikmasi normal olaniydi kardesim

Eren ts gel de ?u chitinleri nasyl basyyorsun anlat

Kardeşim telefonum bozuldu , sahip olduğum cihazda da TS ne yazık ki kullanamıyorum.Telefonumun bozulması canımı çok acıttı valla

Yapacağın işi yesinler senin

• valla ben görev itemini +3 ten +4 e geçirirken yaktıntan sonra upgrade'i bıraktım :D
  • dün 10 adet shell bastım.1 tanesi bile +3 den +4 e geçemedi.
  • Tekniği falan yok bu işin tamamen şans. Ben de 15 +5'ten 3 tane çıkarmıştım zamanında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 tane chitinden 3 tane 7 cikmisti. 20 taneden 5 tane cikti bu sefer. Sans yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen şans hocam. Şimdi bastım 5 taneden 3 tane +7 çıktı.
  • Diğer cevaplar gibi bende şans işi olduğunu düşünüyorum. 4 adet +5 chitinden 2 tane +7 de çıktıgı oluyor 20 taneden 5 tane çıktığıda

• 12 tane +5 chitinden 3 tane 7 cikti sabah

• Tamamen şans işi ya

• ben de 40 tane +7 oldu 20si hapiste kaldı totamic +7 ile birlikte
    ne yapsam bilmiyorum :D

+7 nin bi değeri yok cok ucuza koymadıgın sürece satılmıyor zıkkım warrior kasmaya basladım

bu arada ben en az 30 tane biriktirip +6 ya basıyorum sonra relog +7, yakmalık için yer varsa dolduruyorum bankada oluyor hep.

eğer biri geçerse, seri seri atmaya başlıyorum. +5, +6 fark etmiyor bi tutturdu mu anvil boşken combo yapıyor 10 tane falan geçiyor.

kırmızı yanarsa ışık sönecekken basıyorum.

bi etkisi oldugunu düşünmüyorumda totem işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren -- 2 Mart 2016; 22:35:11 >
  • Ben weapon breaker isine girdim ilk parti 20 taneden 2 tane geçti 1 gb kâr ettim. Yine topladim 20 tane bu sefer 3 tane geçti 2 gb kar. toplamda 6 gb param oldu ulan dedim boyle.giderse manyak.char dizerim bi daha topladim ....... bi yanmaya başladı 60 taneden 1 tane gecti suan varim.yogum 1gb kaldı upgrade sikintili is

• Tabiki teknigi var.Bunlar tabi burda söylenmez. Teknigi olmasa millet niye 8 itemi tek direk 9 a basmiyor. Yani yakmaliklari birak anvilin isigini bile kontrol ediyorum.Biraz upgrade videolari izleyin dedigimi anlarsiniz.Ne kadar buyuk yakarsan o kadar gecme sansi artar tabi ilk basmamak şartıyla. Ama bazen gercekten Şansın olmuyor gecen 8 fabric bastim str basarken yandı cinnet geçirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: 'MEMATİ

Ben weapon breaker isine girdim ilk parti 20 taneden 2 tane geçti 1 gb kâr ettim. Yine topladim 20 tane bu sefer 3 tane geçti 2 gb kar. toplamda 6 gb param oldu ulan dedim boyle.giderse manyak.char dizerim bi daha topladim ....... bi yanmaya başladı 60 taneden 1 tane gecti suan varim.yogum 1gb kaldı upgrade sikintili is

+7den +8mi basıyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raken1

Tabiki teknigi var.Bunlar tabi burda söylenmez. Teknigi olmasa millet niye 8 itemi tek direk 9 a basmiyor. Yani yakmaliklari birak anvilin isigini bile kontrol ediyorum.Biraz upgrade videolari izleyin dedigimi anlarsiniz.Ne kadar buyuk yakarsan o kadar gecme sansi artar tabi ilk basmamak şartıyla. Ama bazen gercekten Şansın olmuyor gecen 8 fabric bastim str basarken yandı cinnet geçirdim

bug olabilir hile olabilir ama teknik yok anvilde, item yakmak bile etkilemiyor bosuna item yakmayin cikarin basacaginiz itemi atin direk...

her upgradede anvil kendi algoritmasini bastan baslatiyor yani yaktiginiz itemin bir sonraki atacaginiz iteme bir etkisi yok!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Hile yokda bug dedigin sey 1 2k kere olur. Ben bu oyunu 8 senedir oynuyorum her seferindemi bug oldu ortak yapma ya. Yani deneme yöntemleriyle teknik oldu ve ben ne zaman uygulasam tutuyor. Dedigine katılmıyorum.Siz sans olduguna inanin ne diyim

• Yil 2015 olmus hala taktik var saniyorlar halbu ki yok aslinda anvil random bir bir sayi uretip itemin artisina gore bir ust sinir belirler eger bastiginda sayi ust limitten fazlaysa gecer degilse yanar.Ornek bir algoritma bu ama baska bir yontemde kullaniyor olabilirler.Cunku bunun bin tane yolu var.

• darklord1905 kullanıcısına yanıt
    Tekniği var dedim diye %100 geciyor gibi birsey soylemedimki.Benim taktigim normal direk hic bişey yapmadan basanlardan fazla basiyorum sadece olay bu. Yani o kadar video izledim ben daha kimsede zaten sans diye 8 shardini alip tek basan bi adam gormedim.Sen 20 tane basarak gecirirsin ben 5 tane cikartirim bu yani olay Yıl 2016 hocam bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raken1 -- 3 Mart 2016; 15:11:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.