+8 5 tane maul +7 plate shield kalkan +3 4 tane warrıor chitin yakacağım daha sonrada trinayla buss la dolu koyacağım geçermi sizce yoksa eklememi istediğiniz bir kaç parça eşya varmı?
+7 cleaver ekle 3 tane..
Claver koyarsa kesin biri +8 olur DOL basma hayali Ertelenebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: lamerstyle33
geçmez
Onlarıda ekliyorum şimdi.
Ben nezaman Claver +7 alsam kesin 3 taneden 1' i+8 oluyor. ben bu Claver basma işinden çok para kazandım dostum,Bazen arka arkaya bile +8 olduğu oluyor. Ama Platinum Premium ile basıyorum genelde.
quote:
Orijinalden alıntı: -bullshit-
quote:
Orijinalden alıntı: lamerstyle33
+8 helenid crossbow +8 hanguk +8 shard +8 toto +8 raptor +9 chitin bow ve sınırsız benzeri item basmış biri olarak 3 tane +7 chitin yakıp trinasız basmanı tavsiye ederim chitinlerde dex str yada neyse o basılı olmasın bus ile 8 e dene bakarsın chitinlerinden biride 8 olur olursa zaten dol u basma.
Arkadaş haklı bende Warrior Shell pads +8 basmıştım Bus' la Str-dex-hp- felan olmamasına Dikkat et yeter
hay aksi ya maul +9 oldu napcam şimdi 3 tane +7 clever 2 tane +8 maul bi tane de +9 maul var napiyim sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: opps35
+8 helenid crossbow +8 hanguk +8 shard +8 toto +8 raptor +9 chitin bow ve sınırsız benzeri item basmış biri olarak 3 tane +7 chitin yakıp trinasız basmanı tavsiye ederim chitinlerde dex str yada neyse o basılı olmasın bus ile 8 e dene bakarsın chitinlerinden biride 8 olur olursa zaten dol u basma.
quote:
Orijinalden alıntı: Nevatoryum
hay aksi ya maul +9 oldu napcam şimdi 3 tane +7 clever 2 tane +8 maul bi tane de +9 maul var napiyim sizce?
ben cleaver geçmez dedim.
Gece 4 te bas ne basıcaksan.
yandı zaten geçmiş ola 70m son param kıyafet yok oyunu bırakmam için bahane oldu oh be üstümden yük kalktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme