Şimdi Ara

+7 doll bastım 2. sayfa 23 sıra da resim :::::::: (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
144
Cevap
0
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: frekans89

NE BU MSN NE VERİYOSUN

TAMM RESİM ATTIM YA GEREK YOK MSN YE

pff.ben fiyat konusmak için msn werdim .ama sen bilirsin.
  • No Ss No Güven Bu lafı ilk defa sölüorumm ///Seni kISKANIORUZ

+7 doll bastım 2. sayfa 23 sıra da resim ::::::::
  • yok ty ben sadce fiat ögrenecem suan istegim bi item yok
  • +6 smite hammmeri de koycaktım da bu resmi koyan arkadas cıktı
  • no ss no güven.
    saka saka hayırlı olsun
  • fres düzgün konus ben buraya fiat ögrenmeey actım git baska yerde kemik arasana göre bişey degil bu bilmem anladın mı insan ol önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans89 -- 28 Mart 2007; 19:12:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

varya baya üzüldüm harbiden keşke yansaydı :(((

adam itemi pazara koymuşmuş adam çekilmiceğini düşünmüş yani oyunun bilmediği bi yönü vardı sende bunu kullandın adamı üzdün tamam oke kabul et işte

insanları küçük görme küçük görülürsün !!!

kıskanıyomuş :D tüm forum sana saydırıo seni çoook kıskanıyoruz ben ve tüm dh

+1
  • ve sen sadece post kasıyosun 116 tane post konuyu upla upla ne güzel dün 50 tane vardı vay be bütün dh yiyo ne güzel
  • herkes ss istıyor no ss no güven tamam yalan yada gercek ne farkeder yalansa ona bi faydası yok bize hiç yok zaten gercekce ne güzel hayırlı olsun
  • ya oglum banne post tan baska seyden istersen 23545 olsun ne olcak 1 olsa ne olcak ben itemimin degerine bakıyorum işiniz hırs olmus sizin lol gibi konusma cok gülerim
  • quote:

arakadaslar pazarda +3 site hammer gördüm cektim adam kendi isteyi ile c1 de merdivenelre koymus ve pazarda gördügüm degrli bi itemi dogal olarak cektim herkez düşman oldu PEKİ adam neden koydu pazara herkez pazara konulan bişeyi ceker bide bu meydanda c1 de hemde merdivenlerde herkez bakıyo ben önce davrandım ve cektim sonra +6 smiteye bastım sattım +6 doll aldım ve bu gün trina aldım ve saat tam 10 da +7 dolla bastım işte benim sucum bu karar sizin

İyi yapmışsın. Hayırlı olsun. Pazara konulmayacak item'ı pazara koyup da çektirenlerin, item'ı alanlara söyleyecek tek lafı olamaz. Item'ı çeken kişi kendi inisiyatifi dahilinde item'ı geri verir ya da vermez, o onun bileceği iş. Pazara koyulmayacak item'ı pazara koymanın mantıklı bir yanını söyleyin, hak verelim.

DOL'a gelince; priest'sın. BP de olsan INT. priest da olsan sonuçta kalkana ihtiyacın var. BP'yim 4 farklı kalkan kullanıyorum. DOL +7, SS +6, 70 kalkanı +3 (Basmaya kıyamıyorum, server'ımda CS yok.), Koxp Shield +6 (Arrow Def 48 :P)

• 2. sayfada resim var orta kısımlarda arkadaslar
  • quote:

ya oglum banne post tan baska seyden istersen 23545 olsun ne olcak 1 olsa ne olcak ben itemimin degerine bakıyorum işiniz hırs olmus sizin lol gibi konusma cok gülerim

sabah 3 den beri konudasın heralde o kadar ss istiyolar at bi ss görelim herksez söledi nasıl yapıcağını at da bakalım 1000 kişi konuna baktı 100 kişi cevap yazdı bi ss atmadın konuyu uplayıp duruyorsun ne biçim adamsın sen işallah item alırken senide kazıklarlarda o adamı düşünseydin ben 5 gb ye ib çektim ama geri verdim elimde bişi yoqtu bilen bilir dün adamın aldın smithi tmm haklısın kim olsa çekerdi ama sen dh danmışın adamla makara geçe geçe söylemişin uçtu uçtu **uçtu die yaaa frekansmış

• orta ksımda resim var 2. sayfada iyi bakın attım resim dahah dogrusus arkadasa attım o attı 2. sayfada resim doll+7 iyi bakın bakmadan yorum yapma
  • tmm bundan sonra yazmayacam resme bakanlar yorum yapsınlar her kez degil bilenler post basınca ne oluyo onuda anlamdım ama neyse ögrenmek suc galiba neyse siz yazın ben yazmam okurum sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrEsTaYLe

sadece guluyorum sana.altı ustu bi dol basmıssın.cok fena ..tun kalkmıs.ustune ustluk deli bigi post kasıosun.tam bir eziksin

ss geliohttp://img142.imageshack.us/img142/175/aqzz4.jpg bakın saat kaçta topici açmış.kaç saatir post kasıyo

adamı böle yaparlar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killjoy3 -- 28 Mart 2007; 19:31:09 >

• +8 shard ve +8md üstünede shell set dizedin...

beni dinle 62+ asas al üstüne skull hammer ve dol ile +8 shard +8 md shell set ve +8_+9 takı yap chyper a göre çok sağlam olursun...

Koxpa karşı olunca daha çok np kasıyor asaslar aslında kimse farkında değil koxperlerin önünden git spikeı beklet hatta sadece r ile dal sonra spike vur günde en azından tek başına 5k kasarsın...
  • dolü yakıp smite ibassaydın yavalla ben öle isterdim
  • morarma varmı????????
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.