Şimdi Ara

+7 doll bastım 2. sayfa 23 sıra da resim :::::::: (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
2.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasım senin benle ne zorun var ya alalhım illaki böyle geri zekalılar beni mi bulcak post umrumda degil gen sanan 5000 tane hediye edcem yaz bura ya post kas sende az ilerde alzım olur 1000000000 yapan ödül var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans89 -- 28 Mart 2007; 19:36:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frekans89

bu gün +7 doll bastım.......+6 doll vardı +8 clave+5 prest chin 5 parca ve trina kullandım ve gecti resim 2. sayfada 23 sırada .....

guzel tebrıker
  • hyr olsun kanka ne diyek allah bizede nasip etsinamin
  • aman oglum gerekszi yazmayın pust kasıyo diyo cekemeynler 10000000 pust kasınca bişey veriyolarmus bide 1000000 yolunda yılıdz oluyomus neyine laızm anlamdım rahatca konusamayacz bile ne biçim iş
  • kanka özelliklerini saysana dol un??örneğin kaç defans ı var?can mana veriyo mu?sprear ,axe,sword defans veriyodu ama +7 de kaç oluyo??bi de kaç int isityo sölersen sewinirim!!
  • 2. sayfa 23 sıra ya bak orda resim var
  • Hayırlı olsun
  • sen daha resim upload etmeyi bilmiyon yada bilmek istemiyon
  • Buyrun SS
     +7 doll bastım 2. sayfa 23 sıra da resim ::::::::
  • kareds resim upl a uplama ne yapcam ben zaten oyun takılıyom ben sadece item sorcam buraya al işte adam carımın resmini koydu ty kardes
  • gördüyüm yok gıcık genelde genelde kalpı kötö olanlar ben kimseye kötü konusmuyorum aynı lafı yuvarlayıp atma önüme bb yazma bu kısma sen bir daha senin gibi adamın yorumu önemli degil benim için
  • sadece item hakında yorum yapın kimsyele bir daha tartısma girmeycem bana yakısmıyo item hakkında yorum pls simdiden tsk
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenpæce

+8 shard ve +8md üstünede shell set dizedin...

beni dinle 62+ asas al üstüne skull hammer ve dol ile +8 shard +8 md shell set ve +8_+9 takı yap chyper a göre çok sağlam olursun...

Koxpa karşı olunca daha çok np kasıyor asaslar aslında kimse farkında değil koxperlerin önünden git spikeı beklet hatta sadece r ile dal sonra spike vur günde en azından tek başına 5k kasarsın...

Pardon? 62+ asassine ve +8 +9 takı ile Cypher gibi eski bir server da sağlam olmak? Manes'de bile o dediğin char. koxpsuz Ronark'a çıkamaz haberin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NihiList KeLebeK -- 28 Mart 2007; 20:16:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

quote:

Orjinalden alıntı: frekans89

arakadaslar pazarda +3 site hammer gördüm cektim adam kendi isteyi ile c1 de merdivenelre koymus ve pazarda gördügüm degrli bi itemi dogal olarak cektim herkez düşman oldu PEKİ adam neden koydu pazara herkez pazara konulan bişeyi ceker bide bu meydanda c1 de hemde merdivenlerde herkez bakıyo ben önce davrandım ve cektim sonra +6 smiteye bastım sattım +6 doll aldım ve bu gün trina aldım ve saat tam 10 da +7 dolla bastım işte benim sucum bu karar sizin

adam gerçekten satmak istememiş bunu sende biliyosun n'olurdu geri versen o itemi hiç görmemiş gibi olsan ne kaybederdin hiçbişe ama adamı üzmek istedin olay bu

inş bişey olurda o dol gider sadece dol gitsin istiyorum

Koymasaymış o da pazara laf mı bu söylediğin.. Saçma saçma mazeretler üretmemeye özen göster bence.. yok çekilmeyeceğini düşünmüşmüş, yok oyunu bilmiyomuş vs vs.. Oyunu bilmeyen adamda Smite Hammer'ın işi ne! Besbelli letterla kendine yollayıp hava atacaktı millete Hem Smite Hammer'ı geri verseydin kaybedeceğin birşey olmazdı demişin frekans89'a, eğer dol+7'yi birşeyden saymıyorsan daha başka lafım yok

@frekans89
    iyiki çekmişsin dostum sonuçta senin yaptığın yanlış birşey değil ve hayırlı olsun +7 dol'ün

2. arkadaşa katılmıyorum

1-bir topicte(sanırım itemi pazara koyan arkadaşındı),itemi pazara koyan kişi göstermekten bıktığı için ve üzerinde 18 gb den fazla para olduğu için çekilemiceğini düşünmüş ve o yüzden koymuş,oyunu bilmediği kesin ama sorarım size bunu kaç kişi biliyordu tabi başına gelmediği ve burdakiler söylemediyse.

2- arkadaş alan kişiye pm atmış,o ise kaale almamış bence bu insanlık ayıbı dır...en azından kendince itemin değerinde olmasa bile biraz daha para verebilirdi,kaldı ki itemi +6 ya basmış...bunun hatırına yapabilirdi

ben şimdiye kadar bir sürü item çektim öyle ve hepsini geri verdim hemde aldığım fiyattan,belki çoğunuza göre ben aptalım ama en azından vicdanı temiz bir aptal.

3- herkes her itemin değerini bilemez,mesela ben dün hanguk gördüm pazarda ve leter sandım öylesine bakmak için açayım dedim birtürlü tezgahı göremedim,adam bozdu ve ben pm attım...520 m ye vereceğini söyledi,sonuç itibariyle adam pm lerden bunaldı herhalde ve tekrar pazar kurdu,açtığımda 850 m ye +0 hanguk olduğunu gördüm ve çektim.Şimdi ben bu itemin değerini bilmiyorum sırf takaslarda kullanabilmek için aldım,adamla aramızda geçen konuşmalarda 21 gb edebileceğini söyledi(paraya ihtiyacı olduğu için satmış ki ilk koyduğunda fiyatı 450m imiş)

hadi bana cvp verin oly de +3 hanguk kaç para.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eri -- 28 Mart 2007; 20:19:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 4everwarior

inşallah bi şekil gider itemin inşallah

farkındaysan forumda sana gıcık olanların sayısı epey arttı davranışlarına dikkat et senin gibileri bu forum sevmiyo.hadi itemi çektin diyelim haklısın adamla dalga geç,sonra gel burda şımar,herkesi küçük gör,a** bi dol bastın (haksız yere) noluyo sana velet deli olcam ya bu kadar yüzsüz bi adam olamaz hayret bişey aşırı derecede sinirimi bozuyosun amacın ne burda dol un var fiyatını bilmiyosun offer de öğren.sen bu forumda dol 7 ile hava atabilceğini mi sanıyosun.80 lvl warrior takılıyo bu foruma dikkat et ezmesinler

bu adamı forumda isteyenler bana yazsın istemeyenler +1 bakalım sonuçlara merak ettim şimdi

adama fiyat sormak için msnimi bile werdim.

benden kocaman

• 4 ever warior bu kısıma yazı yazma yetr özür diliyorum SENDEN tammı artık sus SADECE DOLL+7 HAKKINDA YORUM YAZALIM ARKADASLAR LÜTFEN DEDİM BAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenpæce

+8 shard ve +8md üstünede shell set dizedin...

beni dinle 62+ asas al üstüne skull hammer ve dol ile +8 shard +8 md shell set ve +8_+9 takı yap chyper a göre çok sağlam olursun...

Koxpa karşı olunca daha çok np kasıyor asaslar aslında kimse farkında değil koxperlerin önünden git spikeı beklet hatta sadece r ile dal sonra spike vur günde en azından tek başına 5k kasarsın...

Sen tam bir noobsun.Neymiş +8 shard +8 md shell set bide +8 +9 dex takı takınca cypher a göre çok saglam olur he? O dediğin sağlamlık anca Logosta olur hatta orda bile çok sağlam olamazsın ki cypher su anda en iyi itemi olan server cypher gibi bi serverda +9 dual shard +8 shell set bide +1 dual re iron neck glass belt dual rol +1 in olsun anca sağlam olursun ki o bile çok sağlam değil yani.Ben oynamaya yeni başlarken yaklaşık 1.5 sene önce bir abi wardı cypherda +8 full shell set +9 raptor roc iron neck we iron belt vs vs takıları olan bu itemler 1.5 sene önce wardı.Simdi senin dediğin bu itemlerle +7 sheller yerine +8 chitinleri alıyorlar ardream yapıyolar senin oyun bilgin bu kadar işte

• hayırlı olsun hocam uniq item basmak baya zor bende biliyom +6 lycaon staff +7 ye basana kadar yakmadığım ite kalmamış tı bir zamanlar
  • cok sagol kardesim adam diyo sanki cok önmeli bişey yaptın kolay sa kötü yorum yapan +6 doll alsın +7 bassın sıkar biraz basmak
  • bu topic dün acıldı nerde 1 hafta bi yerinden uydurma
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.