Her afette, her zor anda o küfür ettiğiniz müslüman olmayan (!) israil bize ilk yardıma koşanlardan. Ben enkazdan çıktığımda bana el uzatan israil bayraklı bi üniformalı adamdı.Bilmiyorsanız haberiniz olsun. Umarım şu filistin biter. Baydı artık mevzu. Sürekli kışkırtıp kışkırtıp müslüman propagandası yaparak bütün ortadoğudan yardım dilenen aciz bi ülke. Lafta müslümansınız ya savaştan kaçıp buraya gelseler 1 tane filistinliyi bile evinize sokmazsınız. |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
-
Hamas neyine güveniyor saldırıyor bilmem senden 1000 ce kat güçlü tamam israil savaşı kaybedicek ama şimdi değil orası net.
İsrail sevicilerinede forumdaşlar siz onların gözünde hayvanla eşdeğer bir varlıkısnız onlara hizmet etmek için yaratılmışsınız kölesiniz,bizim topraklarımızdada gözleri var annenize, kız kardeşinize tecavüz edip öldürmek günah bile değil onlara göre inançlarına göre, laflarınızdan belli oluyor zaten hizmetçilik kısmı "test ok" olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Ekim 2023; 12:32:13 > -
abd köpeği türk sihasını vurup ilan ediyor.
ve arkasından bu.
umarız ki bu emperyalist itlerle açıktan savaş başlamış olsun.
-
Yıllardır ibadet ederken bile acinmayan sehid edilen Filistinliler için yazdığın geçmiş gönderilerini cikarirmisin lütfen ?? Merak ettin aynı hassasiyetin varmı ??
-
-
Çok iyi tarih bilirim. Şu an ne yapmayı önerirsin Kudüs için? Türkiye ve Türk halkı zarar görmeyecek, ve menfaatlerimiz zedelenmeyecek şekilde...
-
-
Arap kardeslerin bu gun yaptigi kallesligin bedelini misliyle oduyecektir.
Kudus israil in kilic hakkidir… -
umarım tayyip %52 kesim için israile laf atıp filistine birşeyler göndermez
ben şehit istemiyorum bu filistin yüzünden
sakın dokunmayın bunlara, boğulsunlar
-
Müslümanım elhamdülillah. Bu dava tam olarak nedir? Kudüsü almak mı? Alıp araplara vermek mi? Almaları için araplara yardım etmek mi?
-
İsrail balondur, bir halt yapamaz. Sanıldığı gibi Abd kayıtsız şartsız arkasında değildir. Abd ince ince hesap eder, işine gelmediği zaman İsrail donsuz çocuk gibi ortada kalır.
-
Burada bazı aklıevvellerin olayı idrak edemediği için zırvaladığını görüyorum.İlk saldırıyı Filistin’in yaptığını düşünüyorlar ve ondan dolayı Yahudi kardeşlerini savunuyorlar.İsrail gibi ultra korunaklı ülkeye paramotor ile saldırı gerçekleştirecen onlarda aval aval bakacak değil mi ? Ne hikmetse tüm bu olaylar da biz Suriye’de operasyon çekerken, Abd bundan rahatsızken biranda hortluyor.Halbuki yıllardır bu iki ülke savaş halinde.Tüm dikkati tüm odağı çektiler oraya.Bugün İsrail kazansa dahi rezil oldu.Her yıl bomba yağdırdığı güçsüz ülkeden baskın yedi.Sabetayist tayfa yine hortladı. -
İsrail ile ilişkilerde normalleşmeye geçeli çok oldu Ukrayna - Rusya savaşındaki gibi tarafsız kalır barış çağrısı yaparız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 7 Ekim 2023; 12:38:50 > -
İsrail eninde sonunda kazanacak, hesap var kitap var mantık var.
Aşağıda twitte gördüğünüz pislikler gibileri de Ortadoğu’nun mülteci deposuna gelecek.
Bilin bakalım nere?x (formerly twitter)3. Dünya Savaşı on Xhttps://twitter.com/ww3mediaa/status/1710579659648233520?s=20
-
en azından soyup üstüne tükürdükleri askerin elinde silah var mühimmat var leşine tükürüyorlar
bu silahsız adama ve çocuğuna mermi yağdırılması konusunda ne düşünüyorsun peki?
-
hiç belli olmaz konudaki arap sevicilerine bakarsan tayyip tepki toplamamak için diyebilir
-
Üç beş kişinin verdiği tepkiden ne olacak hocam adam kazandı artık muhalefet kalmadı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X