Yazdıkların komple zırvadan ibaret. Sen bana yalan attın ben de atalarımın temiz geçmişinden bahsettim. Kimin vatanından kimi kovuyorsunuz oğlum 1 tane bile Filistin'li bırakmazmış. Olum siz mandacı zihniyetin temsilcilerisiniz. Siz korkaksınız ama Filistin'liler değil hatta terör devletinin arkasinda abd olmasa terör devleti o topraklarda barınamaz. Ne yapmışız lan mesela başka ülkeler ne anlatıyormuş yaz bakayım buraya da hepsini çürüteyim tek tek. Bu konuyu sana ve senin gibilere bırakmayacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (782. sayfa)
-
-
yaa bu ateistlerin kimisinin kalbi resmen taş,bir yobazlığa sövüp diğer yobazlığın kucağına oturmakta şahane bayıldığı devlette yahudi şeriatıyla yönetiliyor ne laiği dini bir devlet, nede diğer dinlerede adam akıllı saygısı var.
islama olan nefretlerinden yılana sarılma aşık olma psikolojisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Kasım 2024; 18:44:58 > -
Türkiye’de hukuğun ırzına geçen siyasal islamcıların ve ucube saray iktidarının arapperest destekçileri ICC’nin ne güzel yargı dağıttığından bahsedecektir. Türkiye’de hukuku yasayı tanımazlar, AİHM’i tanımazlar, Türkiye’yi 1500 sene öncesinin karanlığına döndürmek için herşeyi denerler ama batı hukuku ne zaman işlerine gelen bir karar gelse sanki adaleti hukuku çok önemsiyormuş gibi sevinirler.
O kararın neden hiçbir halta yaramayacağını Vanished çok güzel yakalamış. Sizin taka reisi tescilli Darfur soykırımcısı El Beşir’i tüm dünyada kırmızı kodla aranırken kırmızı halıyla karşılayıp krallar gibi muamele yapıp evine göndermişti. Bu adam tescilli soykırımcıydı üstelik. Darfur’da 200 bin kişiyi öldürmüştü. Bu adamın emriyle Yaşları 10 olan kız çocukları dahil 10.000 kadın ve çocuk sistematik şekilde tecavüze uğramıştı. O çocuklardan hamile kalanlar bile oldu. Bu tecavüzler Darfur’u tamamen Araplaştırma hedefinin bir parçasıydı
Sizin taka reisiniz böyle bir adama öyle bir güzel muamele yaptı ki Netanyahu falan bunun yanında iyilik perisi kalır. Kısacası ICC kararından hiçbir halt olmaz boşuna beklemeyin. ABD de zaten yaptırım uygulayacakmış yani GG BB
Ayrıca evet, bugün roller değişse orada bir tane bile Yahudi kalmaz. El Beşir Darfurlulara nasıl tecavüz ettirip yüzbinlercesini soykırıma yğrattıysa aynısını Yahudilere yapardınız.
Darfur soykırımcısının Türkiye’deki siyasal islamcı yönetim tarafından krallar gibi ağırlanması islamist yönetimlerin dertlerinin insanlık değil siyasi olduğu gerçeğini ortaya koyuyor.
Siyasal islamın tek falsosy maalesef bu da değil. Bulgar zalimliğinden kaçıp Türkiye’ye sığınan Türkler hakkında maalesef siyasal islamın (Erdoğan’ın) söylediği şeyleri herkes biliyor. Türk kadınlarına hayat kadınlığı iftirasından tut ajan olmalarına kadar ne kadar iftira atabikirse atmış. Konudan çok sapmak istemiyorum ama sizin derdiniz çok açık, kimin ölüp öldürüldüğü sizi çok enterese etmiyor Yahudiler ölsün yeter kafasındasınız. 7 ekimde yapmaya da çalıştınız zaten ama sonra duman edildiniz..o gün gülerken sevinirken şimdi ağlıyorsunuz.
Bir işe girişeceksen sonunu getireceksin veya getiremiyorsan da ağlamayacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 22 Kasım 2024; 20:41:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ataların mı? Senin ataların bu filistinliler mi? Hani osmanlı ordusunun hastanelerini basan yaralıları yatağında süngüleyen, trenleri basıp osmanlı askerlerini öldürenler senin ataların ise israil sizi az bile yapıyor.
İyi işte osmanlı ordusuna ingilizle ortak saldırırken iyiydi bu israilliler anladığınız dilden saldırıyor. Dedesinin ihanetini torunu ödesin.
Ha eğer sen ben osmanlıyım diyorsan bu adamlar sana isyan etti. Osmanlıdan kurtuluşlarını kutlayan millet bunlar oluyor. Senin gibiler o bölgenin hala sahibi, hala hamisi gibi kendi görüyor ya komiksiniz. Adamlar senden kurtulmak istemiş, seni kovalamış hala benim diyorsun. Osmanlıya defalarca isyan ettiler ingiliz saldırınca uygun ortamı buldular. Öncesinde cezzar ahmet paşa beyrutta 70 tanesi boşuna asmadı.
Mandacı zihniyet falan sen uçmuşun. Adamlar ingilizle ortak osmanlıyı yendiler. Osmanlı çekildi orası ingilizlerin oldu. Nereden senin berduş filistinlilerin vatanı oluyor? Öyle bir halk yok, ülke yok. Yahudilerle başedemediler israil kuruldu. Filistinliler kimmiş be? O topraklar ya ürdünün ya da mısırın olacaktı.
Başlığı benim gibilere bırakmayacaksın demek. Ne yapacaksın filistin diye ağlayacak mısın? Bu lafı senden önce birileri söylemişti 2-3 hesap banlattı aynı üye. Yok sen üyenin asıl hesabı mısın?
Şu katliam meselesine gelince sen kimsin belli değil ki. Filistinli falansan senin neyine bu konu?
-
Zekanda gerilik mi var rol mu yapıyorsun olum Türk oğlu Türküm tarih boyunca zulme uğrayanların yanında olduk dinine diline ırkına bakmadan ayırt etmeden.
Sen ağır yalancısın olum, ben hiçbir zaman o toprakların sahibi olarak görmedim kendimi, orada zulme uğrayan insanları manevi olarak destekliyorum o kadar.
Mandacı zihniyetin ta kendisisin çünkü Filistinlerin güçleri yoksa neden İsrail'e saldırıyorlar diyorsun senin olmayan aklınla atalarımız hareket etseydi yedi düvele karsı istiklal mücadelesi vermezdik.
Çok boş yapıyorsun ayrıca iddia etmediğim konular hakkında bana iftira atıyorsun düzgün dur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen kendini kandırıyorsun. Bize ne zulme uğrayandan? Yemende insanlık dramı varken türkiye tınlamadı bile. Sudanda milyonlar ölürken yine aynısı oldu. Ruanda katliamı, angola iç savaşı da aynı şekilde. Suriyede zaten bu işi çıkaranlar suriler al dedi para vereceğiz dediler ve aldılar.
Yani seni kandırmışlar. Yalana inanmışın sen. Eski zamanda olan olaylarda da bizim çıkarlarımız vardı.
Ülkelerin çıkarları yoksa böyle konuları görmezden gelir. Çıkarları varsa meseleyi önemser.
Filistinliler mücadele mi ediyorlarmış? Roket atıp, sivillere saldırarak büyük başarı elde ettiler. Gazze falan yıkıldı gitti. Diğer arap devletleri 50 sene önce uyandı bu işle uğraşılmaz diye bıraktılar. Bir senin gibiler bir de iranlılar kaldı. Onlarında kendi adamları filistin ve lübnanda yönetimde.
İstiklal savaşı esas senin gibilerin kafasıyla yapılmaz. Elinde zayıf orduyla saldıramazsın. Bunu savaşta denediler ve kaybedince geri çekilindi. Senin istiklal savaşı bilginde zayıf olmalı. Hiç kuvayı milliye neden dağıldı, eskişehir-kütahya savaşı falan bilmez misin sen? Olum diye konuşan biri ergen falan olmalı kandırmışlar seni öğren de gel.
-
Başkan D. Trump ICC / Uluslararası Ceza Mahkemesi'ne karşı yaptırım kararları alacağını beyan etmiştir. Ocak 20 sinde yürürlüğe girecektir. Etkileri şimdiden başladı ...
Mahyar Tousi TVyoutube🔴 50% OFF Tousi TV+ Annual Memberships with code 'FRIDAY': https://tousitvplus.tv - BLACK FRIDAY DISCOUNT 🇬🇧 Get your own 'Unite The Kingdom' merchandise: https://mahyartousi.creator-spring.com/ 💙 Support Mahyar via donation link: https://tousi.tv/support-us/ X: @MahyarTousi Instagram: Mahyar_Tousihttps://www.youtube.com/watch?v=eRhEOMhMy2I&feature=youtu.betr.wikipedia.orgUluslararası Ceza Mahkemesi - Vikipedihttps://tr.wikipedia.org/wiki/Uluslararas%C4%B1_Ceza_MahkemesiTürkiye ICC / UCM ye katılmamıştır . Katılma seviyesi Amerika dan daha da aşağısındadır.
Roma Statüsü taraf ve imzacı ülkeler
Taraf ülkeler
İmzalayan ancak onaylamayan ülkeler
Daha sonra üyeliğini geri çeken taraf devlet
Daha sonra imzasını geri çeken imzacı ülke
Taraf ve imzacı olmayan ülke
Türkiye ne taraf ne de imzacı olan ülkelerdendir.
Türkiye, Netanyahu için usulen güvenli bir ülkedir...
-
Sana ne olum benden? Ben mazlumların manen yanındayım sana ne? Senin gibi terör devletini savunmuyorun en azından.
"Eski zamanda olan olaylarda da bizim çıkarlarımız vardı. Ülkelerin çıkarları yoksa böyle konuları görmezden gelir. Çıkarları varsa meseleyi önemser."
Hiçbir konuda fikrin olmadığı gibi bu konuda da yalan yanlış konuşuyorsun.
"İstiklal savaşı esas senin gibilerin kafasıyla yapılmaz. Elinde zayıf orduyla saldıramazsın. Bunu savaşta denediler ve kaybedince geri çekilindi. Senin istiklal savaşı bilginde zayıf olmalı. Hiç kuvayı milliye neden dağıldı, eskişehir-kütahya savaşı falan bilmez misin sen? Olum diye konuşan biri ergen falan olmalı kandırmışlar seni öğren de gel."
Bilader senin mantığına göre zayıfsan hiç mücadeleye başlamaman gerekir hiç kıvırma şimdi sen başta böyle konuşuyordun. Kuvayı milliye gibi oluşumlar zaten milli mücadelenin temeli ulan güney cephemizi Fransızlardan bu adamlar kurtardı ellerinde zerre güç olmadan cahil herif gelmişsin bir de bana burada olmayan tarih bilginle bilmişlik taslıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Niye öyle bir şey yapsın ki? Adamın askeri değerli. Bir askeri bile milyondolarlık mühimmattan daha değerliyse neden asker gönderip kafa kafaya savaşasın ki?
İndirirsin bombayı kafalarına hamam böceği gibi ezersin.
Hayır sanki Hamas Hizbullah kafa kafaya savaşıyo da?
Lağım faresi gibi tünellerde saklanıp tuzak kurmaktan başka bişey yapmıyorlar.
-
@mechatengu ;
farkında mısın? netanyahu ve galant hakkında tutuklama kararı çıktı.
bu kararın çıkması yeni bir devrin başlama işaretidir.
iyi düşünün ettiğiniz laflara dikkat edin.
yahudilerin devri bitiyor. öyle bombayı atıp çoluk çocuk öldürmelerini tüm yahudiler ağır ödeyecek.
neyiniz değerli sizin, böcek sizden değerlidir. bu sivil bombalayan ve onları destekleyenlerin işi çok zor olacak bundan sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustf9 -- 23 Kasım 2024; 17:36:17 > -
Senden bana ne mi? Karşımdaki adama bakıpta cevap veririm veya vermem. İlkokul kaçkını yaşı geçkin biri veya bıyıkları yeni terlemiş bir ergenle dışarıda nasıl muhattap olmuyorsam burada da olmam. Bu kadar basit. Bir profesör veya fabrikatörle onun mesleği veya işi hakkında eşitmiş gibi konuşamıyorsan bu böyledir. Olum molum yazandan cacık olmaz.
Yazdığın cümleden belli. Tipik konu hakkında birşey bilmediğin için yalanlamışın. Neymiş yalan konuşuyormuşum. Bir sürü örnek verdim sen ne yazabildin? Hiç. Sen bizi enayi mi sandın? Herkese karşılıksız yardım edecek, çıkar gözetmeyecek, mazlum falan deyip herşeyimizi paylaşan bir millet mi sandın? Depremde bile televizyonda şu kadar yardım edeceğim deyip vermeyen tvde kendi reklamını yapan bir milletteniz. Sen ne anlatıyorsun?
Zaten senin gibiler yüzünden bizi enayi sanıyorlar. Hayatında karşılıksız birşey alamamış suri gelip bakıyor hayat bedava sonra kendi gibi olanlara bunların karıları da güzel diyor. Siz enayisiniz ya karşılıksız besliyorsunuz bunun karısını bile alırım diye bakıyor. Benim karşıma nedense senin gibilerden çıkmıyor tanıdıklarım hep çakal. Ne güzel olurdu senin gibi biri olsa mağdurum desem kullansam, alacak birşeyi kalmayınca tekmeyi bassam. Hak ettiğin davranış bu.
Senin mantığınla elimdeki tüm gücü kaybedeceğime o mücadeleye başlamam. Kuvayı milliyenin batı cephesinde nasıl dağıldığı ortada. Neden düzenli orduya geçildiği ve saldırmak için neden 1 sene hazırlık yapıldığını bilmiyorsun bile. Sanırsın 2 ayda tüm cepheler tak tak kapandı. Sakarya savaşından kaç ay sonra dumlupınar olmuş. Bu kadar zaman çekirdek çitlemediler ya. Gelmişin güney cephesi yazmışın. Güneyde doğru düzgün ordu bile yoktu. Fransızların az sayıda askeri, silahlandırılmış ermeniler dışında birşey yoktu. Orada ordu oluşturmaya gerek duyulmadı. Eldeki güç yetti bazı yerlerde yetmedi. Doğuda ise düzenli ordu vardı. Kazım karabekirin elindeki terhis edilmemiş osmanlı 15. kolordusu ermeni ve gürcülere yetti.
Birşeyler bil de öyle yaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 23 Kasım 2024; 21:1:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X