Türk Medyasında kolay kolay göremeyeceğiz gerçeklerden : Yeni gelişme: Kanada Montreal'de eylem yapma ayağına vandalizm vahşiliği had safhada ... Tam da anarşistlerin sevdiği kıvamlar ... Sözde Filistin özde şiddetin ...
Mahyar Tousi TVyoutube 🔴 50% OFF Tousi TV+ Annual Memberships with code 'FRIDAY': https://tousitvplus.tv - BLACK FRIDAY DISCOUNT
🇬🇧 Get your own 'Unite The Kingdom' merchandise: https://mahyartousi.creator-spring.com/
💙 Support Mahyar via donation link: https://tousi.tv/support-us/
X: @MahyarTousi
Instagram: Mahyar_Tousi https://www.youtube.com/watch?v=c3VNf1_PIHI&feature=youtu.beÇoğu yüzlerini gözlerini kapatarak aklı sıra mahremiyet filan arıyorlar ... Yersen ... |
Hamasın İsrail saldırısı - (İsrail savaş ilan etti)[ANA KONU] (783. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Macaristan ICC/ UCM ye tam üye olmasına rağmen Başkan Netanyahu'a Macaristan'a gelirse çok iyi ağırlayacaklarına beyan etmiştir.
Anadolu Ajans'ında da haberi olmuş ...
www.aa.com.trFlouting ICC arrest warrant, Hungarian premier says he will invite Israel's Netanyahu to visithttps://www.aa.com.tr/en/europe/flouting-icc-arrest-warrant-hungarian-premier-says-he-will-invite-israels-netanyahu-to-visit/3401198the guardianHungary invites Netanyahu to visit as world leaders split over ICC arrest warranthttps://www.theguardian.com/world/2024/nov/22/hungary-invites-netanyahu-to-visit-as-world-leaders-split-over-icc-arrest-warrantwww.reuters.comhttps://www.reuters.com/world/europe/pm-orban-says-he-will-invite-israeli-pm-netanyahu-hungary-after-icc-move-2024-11-22Macaristan dahil birçok ülkenin ICC ye olan tavrı da şekilleniyor. ICC deki İslamcı pardon İslami Terörcüler ICC yönetimini ele geçirmiş anlaşılan ... Avrupa sanıyoruz meğerse Araplar öncüymüş bu kararlarda ...
İlk tepkiyi verenlerden D. Trump zaten ICC / UCM ye yaptırımlar uygulatacağını beyan etmişti.
-
Beyond MilitaryyoutubeAs tensions between Iran and Israel escalate, we take a closer look at Israel’s secret weapon – the Dolphin-class submarines– and why these vessels strike fear into Iran’s military. Discover how Israel’s submarine fleet acts as a powerful deterrent and which Iranian targets are most vulnerable. #iran #israel #submarinehttps://www.youtube.com/watch?v=i96kRU8uNI8&feature=youtu.be
İsrail'in yeni denizaltıları da 2 hafta yüzeye çıkmadan ve göreceli ufak oluşlarıyla İran karasularına bile çok rahat gidebilen nükleer başlıklı füzeler dahil her türden ve yeraltı her türden askerli askersiz operasyon kabiliyeti olan bu şessiz deniz altıları Almanya dan gıcır gıcır sahaya inmiştir. İran dahil tüm dünya bu denizaltıların kabiliyetlerini biliyorlar ve İran 3.5 atıyor. Yusuf yusuf olmuşlar ... İran ayrıca bölgedeki komşu ülkelere de tehdit unsurudur Malum İsrail ile açık veya gizli işbirliklerinden İran delilsiz bihaberizdir.... İsrail i hiç ummayacağın ülkeler de destekler ...
-
Orban reis tam bir İsrail aşığı. Hatta AB’deki en ağır islam karşıtı lider olabilir. Nedense bizim sözüm ona Filistinci RTE ise bu zatı çok seviyor. Gerçi Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan eden, kendisine mektup yazıp azarlayan, hatta hakaret eden Trump için de dostum Trump demişti. Konuyla ilgisi yok ama yine de ilginç 😂
burada israil'i savunanların tepesine gün gelecek israil çökecek, kendilerine goyim gibi davranacak ellerinden evlerini arabalarını neleri varsa alacak kapının önüne tekmeleyecek haberleri yok, hayatımda bu kadar şuursuz topluluk görmedim
-
Türkiye ile ilgili büyü davalar devam ediyor. Halk Bankası Reza vs ... Bunlar için de aşırı ideale yakın bağımsız bir kişi ve ekibi atanıyor. Bence olay : Trump diyecek ki ben bile diş geçiremiyorum yapacak birşey yok diyecek. Şimdiden belli ... Üstü kapalı yazıyorum. Anlayanlar anlamıştı (r) .
-
Goyim ...
-
Şaşırtırım seni ...
-
smart muhtemelen sabetayist.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Kasım 2024; 19:34:38 > -
Bu nasıl Türkçe! "muhtemel" ve "zaten" aynı cümlede ... Endersin.
Sabatayist değilim.
-
Yahudiler için goyyim olmayı da kabul ediyor baksana İsrail'i anası babası gibi savunuyor.
-
soyunda vardır bir yahudi kolu ne kadar red etsede bildiğim direk ispanyol yahudisi eski iş arkadaşım bile savaş dursun insanlar ölmesin diye paylaşım yapıyor artık instagramdan ilginç valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Kasım 2024; 19:38:19 > -
Stereotip bakış açısı felakettin. Keskin sirke küpüne zarar verir misalidir ...
Sefarat Aşkenazi vs olanların da kendi içinde farklı görüştekiler vardır. Hatta kardeş kardeşi bile benzemez . Farklı görüşler zenginliktir. Tek tip değillerdir.
Kültürel İslamiyet jargonuyla Arpça Allah'ın selamını da veren vardır. Bu duruş Ermeni kökenli Vatandaşlarımızda da vardır.
Bir de her Yahudi önceki jenerasyondakiler gibi özellikle Türkiye'dekiler kültürel zenginlikleriyle pek donanımlı değillerdir. Yani İspanyolca vs hatta İbranice yi bile bilen neredeyse azdır veya yoktur . Trend azalma yönündedir ki bu Kültürel bir kıyımdır acıdır.
Siyasal anlamda farklı bakış açılarında olmaları olağandır: Örneğin birçok Türkiye Güzellerimiz Yahudi kökenli Türk'türler. Sinema- Tiyatro sektöründe de . Bunları neden örnek verdim ki bunlar basına da kendi farklı görüşlerini çekinmeden beyan etmektedirler. Kimsecikler de rahatsız olmuyor.
İsrail'in terörizme bakış açısı ve çözümü takdire şayandır: PKK ın başı terörist Öcalanı yakalayıp paketleyip getiren de İsrail'dir. Deprem lerde yardım ekibi de anında yollayan ilk ülkelerdendir... Türkiye sebebi ne olursa olsun teröristlerin PKK dahil dinci yerli teröristlerin de kökünü kazıyamaması düşündürücü ama İsrail özgün tepeden liderlerini de hedef alması ile terörden nemalanan Arap Zenginlerin paralarıyla Avrupa ya yatırım yapan sermaye kesimlerin yalakalılığını yapan bazı İngiliz bazı İrlandalı bazı bilmem ne ülkedekilerin yalakalık babında İsrail in gerçekçi haklı mutlak bir meselesinde nasıl olursa Hamas yanlısı olunur mantıklı bir açıklaması ARAPLARIN PARASI yatırımları vs ...
Azerbaycan gibi her türlü sorunsuz bir ortam da yok. AKP esasında pratikte önemli şeylerde İsrail ile arası duruşu nettir iyidir ara ara tribüne oynanma olayları ile zıtlaşma benzerini Netanyahu da kendi iç seçmenlerini konsolide etmesi için kullanıyor. Bunu burada da yıllardır da dile getiririm ama İsrail in haklı olduğu birçok net argümanlar vardır.
Gerçekleri ifade etmek sadece taraflara mahsus değildir. Özellikle ortam sığ tek taraflı iken ben ve benim gibilerin kaynaklı paylaşımlarımız ve bun bağlı şahsi yorumlarımıza göreceli sırıtabilir. Bu demokrasinin eseridir olağandır da ifade özgürlüğüdür de ... Günümüzde çarpıtma yalan görseller veya temelleri en başta savaş bölgesinde kalmayı göze almış kişilerin neticelerinin esas sorumluları anaları babaları ve Hamas tır. Zaten Hamas sivillerin öldürülmesine seviniyor da ! Hamas kendisi de kendisine yakın diyen sivilleri de öldürmektedir . Yahudi ve olmayanları da öldürmektedirler.
Halen yeraltında tünellerde yüzden fazla esir Yahudi vs vardır ! Halen devam eden. Bunları koz olarak kullanıp savaşı sürdürten Hamas ve ona direk dolaylı her türden destekçileri de görüyoruz!
İrlanda nın müdahele etmeyen gözlemcilik yapması beklenen timleri bölgede bile bile seyirci kalmış onaylar misali raporlamamıştır. İsrail de nöbetçi kulübelerini imha etmiştir askerlere birşey olmadan. İrlanda nın kuyruk acısı net budur bir de Arap sermaye ye yalakalık yapma halleridir. Tüm dünya bunu biliyor.
İrlanda dahil Avrupa başta olmak üzere birçok kıta ve ülkede Woke Kültürü ve SOL denen sığ yoz şey de zayıflamaya başlamıştır. İnsanlar uyanıyor. Yurtdışında Araplar ve Müslümanların taşkınlıkları saldırıları vs ortada haberi pek Türkiye de yapılmaz!
Kendim dahil birkaç kişi güzellik yapıyoruz. Gerçeklerden mahrum kalınmamalı. Sağlıklı analiz ve düşünce için tek kutuplu bilgi ve bu tek kutuplı bilgilerdeki yalan ve çarpıtma lardan da ayıklanması şarttır.
Olayın özü budur.
Başka şeylere odaklanmak kişiler seviyesine indirgemek küçük insanların işidir. Büyük insanlar kişileri değil sistemleri olguları normları eleştirir... Yeri gelir doktrinleri de ... Bunları geçen yıl defalarca yer yer ifade etmişimdir. Duruşum bellidir. Değişmeyen tek şey gerçektir.....
-
Alıntı
metni:Başka şeylere odaklanmak kişiler seviyesine indirgemek küçük insanların işidir. Büyük insanlar kişileri değil sistemleri olguları normları eleştirir... Yeri gelir doktrinleri de ... Bunları geçen yıl defalarca yer yer ifade etmişimdir. Siyonizm kişi midir? Bak biz de siyonizmi ve ona arka çıkan sistemi eleştiriyoruz ama sen ölümüne avukatlık yapıyorsun. İsraile, siyonistlere laf söyleyenlere aklınca kişisel hakaretler ediyorsun. Bana da yaptığın gibi. Bu durumda kimin küçük insan olduğu belli sanki.
Türkiye ve Arap ülkelerinde kişileri hedef alıyorlar ama ...
Teoride kişi değil zaten ama pratikte kişileri hedef alınıyor. Bu daha da büyüğünce kitlesel karşı almalar. Soy kırımlar, katliamlar, vandalizm ...
Türkiye'den örnek verecek olursak ki bu durumu forumda da yıllardır yer yer dile getiririm :
Trakya Olayları ...
6-7 Eylül Olayları ...
Varlık Vergisi döneminde yaşananlar ...
Aşırı vergiler öyle ki bir Yahudi kökenli Türk Vatandaşı diyor ki bende o kadar para yok ki devletin ilgilileri o zaman TAŞ KIRACAKSIN dedi ... Birçok Yahudi bu şekilde sanılanılandan az varlıklarıyla SIFIRLANDILAR yani bir fakir gibi SIFIRDAN başladılar. Günümüzde yine bir yerlere gelebilmeleri temelleri bu acı gerçekler yatıyor. ALGI vardı ve halen de ALGI ile YARGILANIYORLAR ... Onlar yargılanıyorlar ....
Türkiye'de elbette Yahudiler kadar diğerleri de etkilendi. Olay esasında gayrimüslim gayri ne varsa o.
Türkiye'de NATO nun bir kolu olan SSCB yani komünist Rusların tehdidine karşı oluşturulmuş derin/ gizli yapı da her zaman ki gibi YOZLAŞMIŞTIR. Tıpkı Adnan Menderes gibi . Kendisi bir projeydi ama yozlaşmış biri oldu kararları zararlı oldu . 6-7 Eylül Olayların planlayıcıların başıydı ve ekibi de vardı. Sosyal bir deney yapıldı kendilerince başarılı olmuştu. Kıvamda olan bir Türkiye hakikati olduğu tespit edildi ... Adnan Menderes asıldı ... Haklı sebeplerle... Neymiş Atatürk'ün evi Selanik te yakılmış asparagas uydurma haberi gazetelerde filan yayınlandı amaç galeyana getirmekti ve bir anda Müslüman gayrimüslim dostça kardeşçe yaşıyorken birden düşman kesildiler. Vandalizm, tacizler, tecavüzler vs yakıp yıkma hırsızlıklar. Fotoğrafları belgeleri kitaplarıyla KARA TARİHİMİZE yazılmıştır :/ .
Yıllar sonrasında da Sivas Katliamı ... Sivas'ta da bazı enstrümanlar kullanıldı ... Aynı derin yapı ... Ve daha nice olaylar akabinde ...
Filistin için Mavi Marmara'da gördük . Bana mı sordular diyen Erdoğan'ı hatırlamak lazım. Mavi Marmara gemisi ülke bayrağı Türkiye'den ayrılmadan önce menşei ülkesi bayrağı alakasız bir ülke olarak değiştirildi amaç kriz oluşacak diye. Yani Mavi Marmara gemisi esasında hiç çıkmasaymış Filistinlileri savunanlarca daha onurlu olurdu ...
İsrail ile Türkiye ticaretinde herşey tıkırının da ötesinde artmıştır ... ALGILARLA kandırılanlar gerçeklerle uğraşmaz.
ALGILARLA uğraşanlar esasında bu işten direk veya dolaylı en çok NEMALANLARDIR ...
Kandırmalar üzerine özellikle Türkiye'de . Kandırılmasın diye sonra geçmişte yaşanan olaylara benzer şeylere ALET EDİLMESİN diye ders çıkartılsın diyedir.
SOL ve SAĞ da en çok bedel ödeyenler yıllar sonra o dönemin hararetli yaşayanlar diyor ki boşmuş boşuna kavga etmişsiz olmuştur ... Evet amaç birilerine alet olmaksa şuan dinciler dindarlar özellikle İslami kanat ve sözde insancıl SOL fraksiyondaki siyasiler ALET EDİLİYORLAR ...
Burada esas algılarla kullanılanlara farkındalık için yazıyorum. Kullandığınız yargılar yaftalamalar kendinize doğrultmalısınız ...
Birşeyi iyi bilmek veya iyi ifade etmek beyhudedir eğer ki karşındaki mecazen duvarsa ...
Gerçekten uyuyan birini uyandırabilirsin yolları masumane bellidir ama rol misali uyuyorsa tokat atsan da uyanmaz ...
Tabi anlayana ...
Yergiyi de doğru anlamayanlar veya yanlış algılayanlar neticede esas zarar gören kendileri olmuşlardır. Bu hakikati kırın kendi hayrınıza başkaların hayrına ...
Olayda bireysel gibi görülse de esasında sistemsel bir yaklaşım noksanlığı tezahür etmektedir.
Buna şahsen " Modern Cehalizm " diyorum. Bu kavrama benzer yıllardır bu ve benzeri konularda dile getirmişimdir. Modern Cahil olmak yani Modern Cehalizm sanırım ilk ben kullanıyorum ( ego meselesiyle yoranlar olacaktır aksidir ) .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X