ya sizce en iyi nasıl +7 fp basabilitim bi yardım edein plsss
ayrıca +8 horncorosbow basmak istiyom nekadar param gider
ve gorevden aldığım ironx ve citinleri nasıl +7 yapabilirim...
lütfen demeyin pls
çok plsss diyosun plss beme plss
+7 fp için 3-4 gun ash takılcaksın sonra gelenleri +6 ya middle sonra bus eger denizde su bende bus diyosan +6 ya da busla basacaksın...
+8 horn u basmaya cok paran gider +7 kosp icin kullancan sanırım iş gorur ki su anda arkada itlere trough shot ile 400-500 arası vuruyom (arkadan spike de var o başka su yeni kosp super yaf oto spike fln )
gorevden alına chitinleri sinir anımda bodoslama basayım dedim saka yapmıyorum hepsi +7 oldu
iron x çok zor onu basarsan zaten okcuya don...
Shade,Ash,Dragon türlerinden çıkardığın +5 fp leri middle classla +6 ya bas sonra bonus bas +7 dene. Veya daha garantiye almak istiyosan +7 ye kadar bonus basmadan middle bas. Sonra da paran çoksa 1.3m verip bonus kağıdı kullan(blessed). +8 horn ise şans işi valla. Pathosda 3 tane +7 hornx almıştım 2. si +8 olmuştu. Fakat 10 tane alıpda bi tane geçiremeyenler var
edit yapmadım post sayım da dusmus
saka bi yana nickinde reklam var sanki dersane fln
yanlıs dusunmuyosam pm at sube sorcam
anlatiorm... 1-Fp basmak için bi kaç gün dragon tooth commander kescen zaten %60ından fp çıkıyo onlarla 30 40 fp yaparsın sonra basarsın rahat 7 olur 2-Hornx 8 yapmak ise biraz şansa kalmış 10mda gidebilir 1mda gidebilir 50mda gidebilir ama sakın gidip satın alayım deme git doldur hornxlerle inventoryi sonra middle classla bas 7 olanları ayır kaçtane 7 olduysa bus al o kdr sonra tek tek dene... 3-Görevden aldığın chitinleri direk basıcan başka türlü basılmaz ztn chitin7 basmak kolay bence 2 tane felan %90 geçer 7ye 4-İronx görevden md yerine onu alabilirsin rahat 6ya geçiceğini düşünüorm 7de patlayabilir bence...