Şimdi Ara

7 gün boyunca su açık kalmış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
27.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: ØŁD

Kardeş yandın sen en az 250 TL Ayrıca fatura gelince SS atarsan seviniriz

Konu ocakta açılmış ne gelmesi

Yanlış yazmışım Geldiyse SS atsana diycektim

• Canın sağolsun kardeşim.Bu kadar takma bence insanlar kazayla neleri ziyan ediyorlar yemekler,yiyecekler..Su en azından doğaya en çabuk dönebilen bir şey,sorun etme bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Canın sağolsun kardeşim.Bu kadar takma bence insanlar kazayla neleri ziyan ediyorlar yemekler,yiyecekler..Su en azından doğaya en çabuk dönebilen bir şey,sorun etme bu kadar.

Çabuk dönebilen mi ? Dostum kafan güzel galiba.Afrika ve çevresinde bulunan ülkeler bu yüzden mi su için ölüyorlar ? :

http://afrika.ihh.org.tr/tr/main/publications/rapor/4/afrika-boynuzunda-olumcul-kuraklik-yasaniyor/95

• 150-200 arası gelir.
  • iski gene insaflı bedaş olsa 3 bin lira kitlemişti sana
  • Max 50
  • 250 tl gelmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Canın sağolsun kardeşim.Bu kadar takma bence insanlar kazayla neleri ziyan ediyorlar yemekler,yiyecekler..Su en azından doğaya en çabuk dönebilen bir şey,sorun etme bu kadar.

Çabuk dönebilen mi ? Dostum kafan güzel galiba.Afrika ve çevresinde bulunan ülkeler bu yüzden mi su için ölüyorlar ? :

http://afrika.ihh.org.tr/tr/main/publications/rapor/4/afrika-boynuzunda-olumcul-kuraklik-yasaniyor/95

Evet?O su kanalizasyona karışıcak,sonra da denizlere.Denizlerden buharlaşıp tekrar yağmur vs vs.O su tekrar bitmeden yerine yenisi gelecek.Burda kuraklık var mı peki?Henüz göremedim ben.Sorun yok o yüzden.Türkiye de çok daha hızlı geri dönüyor,Afrika yı bilemeyiz.Tutup Afrika ya da tüm sularımızı götürecek değiliz,bitmeye yakın olduğunda ya da kuraklık olduğunda düşünürüz bunları.

• 20 tona kadar 2.5 tlden hesaplanır 20 tondan sonra 7.5 tl 80 ton olmuştur diye düşünüyorum buda 500 tl eder.

tahminim doğrumu bakalım ne kadar geldi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Muhasebeci -- 3 Haziran 2013; 15:05:48 >
  • -Düzenlenen içerik-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 3 Haziran 2013; 16:17:31 >
  • Bize 1 kere 750 tl gelmisti boruda catlak varmis kaciriyomus diye 1 ayda 750 tl geldiyse 1 haftada bi 200-300 gozden cikar

• Fatura geldi mi girdi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Edison

Fatura geldi mi girdi mi

adam galiba kalp krizi geçirmiş faturayı görünce kaç aydır cevap yok
  • En çok korktuğum olay suyu açık unutmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakst

quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Edison

Fatura geldi mi girdi mi

adam galiba kalp krizi geçirmiş faturayı görünce kaç aydır cevap yok

• Su akar yolunu bulur. Girecek fatura yerini bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancel_

o değilde wc girdin açtın çeşmeyi sular akmıyo çeşmeyi öyle bıraktın ve o an susuz mu çıktın wc den

puahahaha kimse görmemis efsane olur bu adam

• Kardeş intihar mi ettin?
  • len şoray senin yolun epey bi uzun olacak
  • quote:

quote:

quote:

Evet?O su kanalizasyona karışıcak,sonra da denizlere.Denizlerden buharlaşıp tekrar yağmur vs vs.O su tekrar bitmeden yerine yenisi gelecek.Burda kuraklık var mı peki?Henüz göremedim ben.Sorun yok o yüzden.Türkiye de çok daha hızlı geri dönüyor,Afrika yı bilemeyiz.Tutup Afrika ya da tüm sularımızı götürecek değiliz,bitmeye yakın olduğunda ya da kuraklık olduğunda düşünürüz bunları.

Onu demiyorum , madem su geri gelebiliyor , o zaman Afrika'da neden su bulunmuyor ? Onlar suyu harcamıyor üstelik Amaaan boşversene Forumdaki kardeşlerimle kavga edicek değilim ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.