Şimdi Ara

7 gün boyunca su açık kalmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
5
Favori
27.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eve 7 gün ugramadım tuvaletin suyu 7 gün boyunca açık kalmış en son evden çıkarken sular akmıyordu bende muslugu açtıktan sonra kapatmayı unutmuşum sizce fatura ne kadar gelir.

• 1 milyarı gözden çıkar. Bide hergün sen duşa giriyosundur.
  • ne kadar aktıysa o kadar gelir
  • o değilde wc girdin açtın çeşmeyi sular akmıyo çeşmeyi öyle bıraktın ve o an susuz mu çıktın wc den
  • Herseyi kapat bi o musluk aynı sekilde açık kalsın su saatini not al süre tut kendince bi zamanda ne kadar su harcıyor onu 7 günlerde çarpt metre küp hesabı yap faturai bulursun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faturayı geçtim istaf lan israf...
  • fatura gelince paylaşırsın bizde bilgilenmiş oluruz kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş geçen ayın faturasına bak kaç ton kullanmışsın onu faturaya böl sonra git şimdi kaç tonda bak ve fatura kesim tarihinden bu yana kaç ton olmuş tahmini öğren
  • Milli servet o

Belediye iyi geçirecek nekadar aktıysa birde okadar atık su bedeli gelecek.
  • Fatura gelince ss isteriz.
  • tahmin eden yokmu iski de çalışan vs...
  • Fatura rulo halinde gelir sana sen de gerekeni yaparsın
  • fatura gelince merak ettim yüzünü

böyle birşey olursun herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Kangal

ne kadar aktıysa o kadar gelir

ne kadar aktıysa o kadar girer
  • fatura gelince iskiye gidip itiraz et durumu anlat belki yırtabilirsin o faturadan. buna benzer bir durum bir tanıdığımın başına gelmişti. eski faturalara yakın bir para ödemişti.
  • Mesajım bulunsun ne kadar geldiğinin merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

fatura gelince iskiye gidip itiraz et durumu anlat belki yırtabilirsin o faturadan. buna benzer bir durum bir tanıdığımın başına gelmişti. eski faturalara yakın bir para ödemişti.

oldu o zman bizde harcayalım sonra da böyle oldu deriz. kimse böyle bi durumda eski faturaya göre ödeme yaptırtmaz. Tanıdığının durumu biraz farklı bi durumdu bence.
  • 15 saniyede 1 litre aksa. ki en iyi ihtimal.

dakikada 4 litre, 1 saatte 240 litre, 1 gunde 5760 litre duz 6 bin litre diyelim bu da 6 metrekup eder.

7 gunde 42 metrekup gene duz 45 metrekup diyelim.

iskide konutlar icin metrekupu 3,45 lira.

toplamda 157 lira ediyor. tabi bunlarin hepsi iyimser hesaplama. carpi 2 de sen.
  • merak takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

quote:

Orijinalden alıntı: Tantum.35

fatura gelince iskiye gidip itiraz et durumu anlat belki yırtabilirsin o faturadan. buna benzer bir durum bir tanıdığımın başına gelmişti. eski faturalara yakın bir para ödemişti.

oldu o zman bizde harcayalım sonra da böyle oldu deriz. kimse böyle bi durumda eski faturaya göre ödeme yaptırtmaz. Tanıdığının durumu biraz farklı bi durumdu bence.

şofben nasıl olduysa kırılıp düşmüş. şofben musluğundan su akmış yaklaşık 2 hafta boyunca. geldiğimizde evi su basmıştı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.