Şimdi Ara

+ 7 HB ALICAM BAKIN LÜTFEN....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aresde ardream wariroruma +7 hb alıcam fakat dd 15 le idare etmek zorunda kalcam sizce

+7 hb - dd 15 mi

+7 ii - dd 25 mi ?

• +7 hb dd 15
  • sadece hb yi bile dd25+ ii ye değişirim tabikide hb ve dd15
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

sadece hb yi bile dd25+ ii ye değişirim tabikide hb ve dd15
    4ever hb oyuzden dd 15 ve hb
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahan114

4ever hb oyuzden dd 15 ve hb

Alıntıları Göster
    Bence DD25 Ares Ardream'ı En GücLü ArdreamLardan 900 Yedikden Sonra 200Dmg FazLa Vermenini AnLamı Yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecstacy of Gold

Bence DD25 Ares Ardream'ı En GücLü ArdreamLardan 900 Yedikden Sonra 200Dmg FazLa Vermenini AnLamı Yok...

Alıntıları Göster
    ardream yada cz yapcaksan dd25 we +7 ii daha ii ama sen bilirisn hbde şekil duruyo sen en iisi hbyi al hem yüksek flame damage i de war.
  • fp dd 25 > plate dd 25 > chitin dd 15 > half plate dd25 > leather cap dd 25

alacagin dd25 half plate veya leather cap ise hic kasma chitin dd15 ile daha az damage yersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpc

fp dd 25 > plate dd 25 > chitin dd 15 > half plate dd25 > leather cap dd 25

alacagin dd25 half plate veya leather cap ise hic kasma chitin dd15 ile daha az damage yersin.
    aslında fp almayı düşünüodum ama fazla sıkışmamak için plate döndüm yani

ii 7 + plate dd 25 mi

hb +7 dd 15 mi oldu soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICrazyNovaI

aslında fp almayı düşünüodum ama fazla sıkışmamak için plate döndüm yani

ii 7 + plate dd 25 mi

hb +7 dd 15 mi oldu soru

Alıntıları Göster
    gene para biriktirirm ticaret yaparak paramı daha iyi yaparım diyorsan hb i al dd parasını ticaretle 25 dd alacak kadar para biriktir... zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır xP

• quote:

Orijinalden alıntı: Ligla

gene para biriktirirm ticaret yaparak paramı daha iyi yaparım diyorsan hb i al dd parasını ticaretle 25 dd alacak kadar para biriktir... zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır xP

Alıntıları Göster
    +7 HB nin werdiği int bonusu ardream da özellikle vs lerde çok işine yarar ama ardreamda fazla vs olmuyo işin açıkçası. Karar sana kalmış eğer defansın güzelse dd 15 le idare et derim ben...

• quote:

Orijinalden alıntı: ziiiiz

+7 HB nin werdiği int bonusu ardream da özellikle vs lerde çok işine yarar ama ardreamda fazla vs olmuyo işin açıkçası. Karar sana kalmış eğer defansın güzelse dd 15 le idare et derim ben...

Alıntıları Göster
    yorumlar için sağolun bu gidişle hb alıcam bide dd 32 kalkan ayarlayabilrisem idare eder zannediyorum çok sıkışınca dd 32 yide takarız herkese yorumlar için çok ty.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziiiiz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ziiiiz

Hb'nin int bonusu warriorlarda işe yaramaz Bu arada bence +7 ii + fp dd 25 ya da +7 hb + dd 15 yap

• quote:

yorumlar için sağolun bu gidişle hb alıcam bide dd 32 kalkan ayarlayabilrisem idare eder zannediyorum çok sıkışınca dd 32 yide takarız herkese yorumlar için çok ty.

Alıntıları Göster
    Aresde geçen günki video da +9 Shardlı adam vardı bence DD 25 + İİ.Tabi DD 25'i tekrardan charıma alabilirim diyorsan HB al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDeathI

quote:

Orjinalden alıntı: ziiiiz

Hb'nin int bonusu warriorlarda işe yaramaz Bu arada bence +7 ii + fp dd 25 ya da +7 hb + dd 15 yap

Alıntıları Göster
    IDeathI

işte bnm sorumda o ii 7 dd 25 mi hb 7 dd 15 mi

sen ii 7 dd 25 veya hb 7 dd 15 yap diosun kararsız kaldığım noktada orası zaten

• quote:

IDeathI

işte bnm sorumda o ii 7 dd 25 mi hb 7 dd 15 mi

sen ii 7 dd 25 veya hb 7 dd 15 yap diosun kararsız kaldığım noktada orası zaten

Alıntıları Göster
    hb+7 dd+15 sonra calıs cabala ddyi 25 yap derim

• quote:

Orijinalden alıntı: mpc

quote:

Orjinalden alıntı: mpc

bu kadar saçma bişey ne gördüm ne duydum iyi o zaman paper mage ler paper dd25 takacaklarına hiç takmasın daha iyi dimi ?

leather dd 25 bile dd 15 chitinden iyidir buyüzden dd25 + +7 iron impact al herşey görüntü değil sonuçta oyun datadan ibaret. ayrıca int bonusu + elemental çok işe yaramaz %25 az hasar almak 40 50 damage fazla vurmaktan iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: vormound

quote:

bu kadar saçma bişey ne gördüm ne duydum iyi o zaman paper mage ler paper dd25 takacaklarına hiç takmasın daha iyi dimi ?

leather dd 25 bile dd 15 chitinden iyidir buyüzden dd25 + +7 iron impact al herşey görüntü değil sonuçta oyun datadan ibaret. ayrıca int bonusu + elemental çok işe yaramaz %25 az hasar almak 40 50 damage fazla vurmaktan iyidir

Alıntıları Göster
    +7 ii ve dd 25 tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vormound

quote:

Alıntıları Göster
    walla şimdi iyice kafam karıştı ama galiba ares gibi serverda daha iyi olur dd 25 ayrıca sadece dd 25 deil

hb alırsam char hb +7 - chıtın +7 set - dd 15 - und. set olcak..

ama ii alırsam ii +7 - plate dd 25 - wp - belt of str. - dd 32 kalkan - toto +7 - impact +7 olcak...

ayrıca ii yi exceptional ii + 7 olarak alıcam...

bu durumda 2. seçnek daha ağır basıyo sanırım .. yinede kararsızım

• quote:

walla şimdi iyice kafam karıştı ama galiba ares gibi serverda daha iyi olur dd 25 ayrıca sadece dd 25 deil

ama ii alırsam ii +7 - plate dd 25 - wp - belt of str. - dd 32 kalkan - toto +7 - impact +7 olcak...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ICrazyNovaI

wp ve belt of str yerine +2 lupus + +12 belt alabilirsin. wpnin tek avantajı hp ve fr. Ama lupusdaki lr de wpdekinden çok ve daha önemli ardreamda. Hemde 9 str fazla. Beltde 4 str kazanıp 50 hp düşüyorsun bence daha iyi olur +12. 500m a arada +14 oluyor. Bence hb mutlaka al. dd yide +8/17 chitin al. fp ddye göre chitin giyersen 25-30 defans kazanıyorsun defans skilleri sayesinde. 300m civarı olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccm* -- 24 Ekim 2007; 20:00:00 >

• for ever hb
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.