Şimdi Ara

+7 iron x ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark ben maneste oynayan bi okçuyum elimde ironx var ve bir partye girdiğimde adamlar bana aynen şöle dio
    adam= elindeki ne
    ben=ironx +7
    adam:koy pazara bakim

diolok böle geçio
    ama ben böle slka bişi sölecem bakın iron x posinon damage yanar ama posion hariç ironx de rebith chitingibi parlar silaha çok yakından
    bakın yanıp söner ve bidaha böle saçma sorular sormayın

alıntı değildir

• biz napıcaz onu anlamadım
  • millet iyice sıyırdı
  • bendede var ironx rebirth ama kimse pazara koy demiyor. hem koy deseler n olcak koy sende , 999m e olsun bitsin, gönülleri olsun küçüklerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 15 Şubat 2007; 11:53:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

bendede var ironx rebirth ama kimse pazara koy demiyor. hem koy deseler n olcak koy sende , 999m e olsun bitsin, gönülleri olsun küçüklerin.

Yani ben de aynı şeyi diyecektim.

diolok
  • +8 Bow sanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemli_boy

millet iyice sıyırdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.30 D HAKKINDA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamın yazdığında anlaşılmıcak bişey yok. +8 dandik bowla +7 ironxin görünüş farkını sölemişki +7ironxi olanlara bi daha böle şeyler sorup dellendirmeyesiniz
  • benimde archeryım var ama üstümde full riberth cithen olduğu için elimdekini bow sanmıyolar üstündeki elbiseler eziqse bow sanmaları normal bişi
  • bence iron x i sat hornx +8 bile ondan daha iidir en azından hornx +8 oldğu belli ayrıca aralarında azıcık ap farkı war hem paranda yanına kar kalır
  • çok garip

Alıntı degildir..
  • ALINTI DEĞİLDİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizemli_boy

millet iyice sıyırdı

aynen öle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.