Şimdi Ara

7. Kez Servise Gidecek Telefonum Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefonumu pazartesi günü 7.kez servise göndereceğim. Gönderme sebebim telefon şarjda iken bataryanın azalması. Mümkünse servisten para iadesi talebinde bulunacağım.

Bundan önceki 6 gönderimimde yapılan değişimleri altta belirttim.

Servis formlarını incelediğim zaman müşterinin şikâyet kısmında yazılanlar şöyle:

1.Şarja takılı olmasına rağmen şarj alıyor görünüyor kendiliğinden titriyor.(jack mini usb değiştirildi.)

2.Bazen şarj alınıyor görünüyor ama şarj almıyor.dolmuyor.(jack mini usb değiştirildi.Adaptör değiştirildi.)

3.Şarj bir geç oluyor bir erken oluyor.Batarya şarj olmuyor.1-2 dakikda içersinde %95’e geliyor.(Elektronik parça değişimi yapıldı.)

4.Batarya şişmiş.Batarya erken bitiyor.(Aksesuar değişimi yapıldı.)

5.Kulaklık değiştirildi.

6.Kulaklık değiştirildi.

Telefonum 2 yıl içerisinde 7.kez servise gideceğinden dolayı ve 5 kez şarj problemi yüzünden servise gitmiş olmasından dolayı ( 4’de sayılabilir.batarya değişimini saymayabilirler) para iadesi istesem kabul edilir mi?Yardımlarınızı bekliyorum.İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert Ulupınar

Merhaba arkadaşlar,

Telefonumu pazartesi günü 7.kez servise göndereceğim. Gönderme sebebim telefon şarjda iken bataryanın azalması. Mümkünse servisten para iadesi talebinde bulunacağım.

Bundan önceki 6 gönderimimde yapılan değişimleri altta belirttim.

Servis formlarını incelediğim zaman müşterinin şikâyet kısmında yazılanlar şöyle:

1.Şarja takılı olmasına rağmen şarj alıyor görünüyor kendiliğinden titriyor.(jack mini usb değiştirildi.)

2.Bazen şarj alınıyor görünüyor ama şarj almıyor.dolmuyor.(jack mini usb değiştirildi.Adaptör değiştirildi.)

3.Şarj bir geç oluyor bir erken oluyor.Batarya şarj olmuyor.1-2 dakikda içersinde %95’e geliyor.(Elektronik parça değişimi yapıldı.)

4.Batarya şişmiş.Batarya erken bitiyor.(Aksesuar değişimi yapıldı.)

5.Kulaklık değiştirildi.

6.Kulaklık değiştirildi.

Telefonum 2 yıl içerisinde 7.kez servise gideceğinden dolayı ve 5 kez şarj problemi yüzünden servise gitmiş olmasından dolayı ( 4’de sayılabilir.batarya değişimini saymayabilirler) para iadesi istesem kabul edilir mi?Yardımlarınızı bekliyorum.İyi forumlar.

Sanmıyorum bu saatten sonra para iadesini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• greengold G kullanıcısına yanıt
    Neden ama ? Haksızmıyım telefon hem 7.kez servise gidecek ve aynı sorun 4.kez tekrarlıyor.
  • quote:

Neden ama ? Haksızmıyım telefon hem 7.kez servise gidecek ve aynı sorun 4.kez tekrarlıyor.

Haklı olabilirsiniz ama para iadesini daha erken sorunların başında isteme talebinde bulunsanız şansınız vardı

• Ayıplı malxkaresi. Değişim ya da para iadesi talep edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: greengold

quote:

Haklı olabilirsiniz ama para iadesini daha erken sorunların başında isteme talebinde bulunsanız şansınız vardı

6.kez sarj sorunundan gittiğinde talep ettim fakat ürünü 1 gün sonra yaptıklarını söyledilerBenim de yedek telefonum olmadığı için almak zorunda kalmıştım.Bu kez para iadesini isteyeceğim onun için :)
  • Aynı sorundan 3 kere servise gitti mi yasal olarak paranı alabiliyorsun.
  • .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Benim isteğim para iadesi şeklinde olacak.Fakat bana sana yenisini verelim deseler ben hayır istemiyorum.paramı verin :) dediğim takdirde paramı alabilirmiyim ?
  • quote:

Benim isteğim para iadesi şeklinde olacak.Fakat bana sana yenisini verelim deseler ben hayır istemiyorum.paramı verin :) dediğim takdirde paramı alabilirmiyim ?

ben zaten direk yasal olarak para iadesi şeklinde alabiliyorsun diye hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.