Şimdi Ara

bimcell ile ilgili birkaç soru bu gün hat alıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şu bimcel son derece hesaplı niye fazla fazla paraları vodafone kaptırayımki babam vodafondan geçti dün bimcelle ananemin zaten ilk hattı bimcell annemin sözleşme bitsin oda geçicek bende bu gün gidip yeni hat çıkarıcam bimcell ama yaşım 17 olduğundan sorun olurmu

en düşük olarak kaç tl ükleme yapılmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 22 Aralık 2015; 8:16:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bimcell Hat Alma Yaşı ve 18 Yaş Altı Hat Alımı Bilgileri

Bimcell 18 Yaş Altı Hat Alabilir mi?

Hayır, Bimcell'den 18 yaşından küçük bireyler hat alamazlar. Bimcell'in hat alma yaşı 18'dir.

Bimcell Hat Almak için Gerekenler

Bimcell hat almak için aşağıdaki belgelere sahip olman gerekir:

• Nüfus cüzdanı
    • Vergi kimlik numaran

18 Yaş Altı Bireyler Hat Alabilir mi?

18 yaşından küçük bireyler Bimcell'den doğrudan hat alamazlar. Ancak, ebeveynlerinin veya yasal vasilerinin rızasıyla Bimcell bayilerinden hat alabilirler.

Bimcell Hat Alma Yaşı

Bimcell'in hat alma yaşı 18'dir. 18 yaşından küçük bireyler, ebeveynlerinin veya yasal vasilerinin rızasıyla Bimcell bayilerinden hat alabilirler.

Bimcell 18 Yaş Altı

18 yaşından küçük bireyler, Bimcell'in hizmetlerinden yararlanmak için ebeveynlerinin veya yasal vasilerinin rızasını almaları gerekir.

18 Yaş Altı Hat Alabilir mi Bimcell

18 yaşından küçük bireyler, ebeveynlerinin veya yasal vasilerinin rızasıyla Bimcell bayilerinden hat alabilirler. Ancak, doğrudan Bimcell'den hat alamazlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 18 yaş altına hat açılamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

18 yaş altına hat açılamaz.

hocam annemin yada babamın kimliği ile gitsem verirlermi ozaman ve en düşük kaç tl yükleniyor
  • Sahte evrak diyorsun yani. Annen veya babanı bizzat götürüp onlara imza attıracaksın başka türlü suç işlemiş olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sahte evrak diyorsun yani. Annen veya babanı bizzat götürüp onlara imza attıracaksın başka türlü suç işlemiş olursun.

yok hocam sahte evrak filan değil onlarında haberi bilgisi var zaten çalıştıkları için dedim ben babamın numarayı taşırken babama ait kimlik fotokopisini çektim götürdüm taşıdılar imzayıda ben attım sorun olmadıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 22 Aralık 2015; 8:24:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

quote:

Sahte evrak diyorsun yani. Annen veya babanı bizzat götürüp onlara imza attıracaksın başka türlü suç işlemiş olursun.

yok hocam sahte evrak filan değil onlarında haberi bilgisi var zaten çalıştıkları için dedim ben babamın numarayı taşırken babama ait kimlik fotokopisini çektim götürdüm taşıdılar imzayıda ben attım sorun olmadıda

yasal olarak 17 yasında gözüküyorsun. baban yada annen 18 yaş üstü. bayideki eleman tanıdıksa imza işine göz umar. ama sen yenı hat almak ıçin kimlik fotokopisi vereceksin. bimcell evrakları inceleyecek. 18 yaş altı oldugun için hat alamazsın diyecekler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.