Şimdi Ara

Savcılığın banka hesabına koyduğu bloke ne kadar sürede kalkar? Önemli bir konu,ilgili arkadaşların cevabını bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Savcılığın bir kişi adına ait tüm hesaplarına koyduğu bir bloke var soruşturmadan dolayı. Soruşturma kapsamında sadece ifadesi alınmış birisi ve olayla ilgisi yok. Ama tedbir amaçlı banka hesabına bloke koymuş savcılık. Açtırma işi için TCMB ye bir yazı yazmışlar fakat 20 gün olmasına rağmen halen hesaplar açılmadı. Bu süreç nasıl işliyor.20 gün geçti ve banka hesabına erişim halen yok. Hesapta öyle büyük miktarda para da yok yani. 3-5 bin lira var. Günlük ihtiyaca para yetmiyor haliyle. Bu süreç için bir şey yapabilir miyiz acaba? bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fetö'den ise bir sey demek zor. Bizim tanidiklarin da hesaplarina bloke kondu, sucsuz olduklari halde 1 yildir hesaplari blokeli.

Baska bir seyden dolayiysa 1-2 haftaya acilir muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feto ile ilgisi yok hocam ,başka bir soruşturma.

20 gün geçti zaten halen açılmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    ben de baska bir olayla ilgili hesabina bloke konulan kisilerin mesajlarini okumustum da 1 aya falan aciliyor demislerdi, muhtemelen arkadasinizinki de acilir prosedurler ayniysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dava sonuçlandı mı bende benzer durumdan müzdaripim şuanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.