Şimdi Ara

7 KM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba soyle ki ben ailemin bulunduğu başka bir şehirde diş kazandım,kyk yüksek ücretli yurda başvurdum ama yurt ana kampusun orada tıp ile diş ayrı yerlerde ve fakylteye uzaklığı 6-7 km.sizce her gün bu mesafe çekilir mi yoksa fakültenin etrafından özel mi tutmalıyım :( lütfen yardım edin hiçbir fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6-7 km fazla bir mesafe değil, eminim dolmuşlar vs vardır fakültenin oraya giden. Ben lisede 4 yıl 20 km, üniversitede ise 4 yıl 30 km yol çektim bişicik olmaz, zaten oradaki kyk'dan senin fakülteye gidecek tek insan sen olmazsın, servis falan da kalkıyor olabilir. Bunu yurdun oralarda araştırman lazım.
  • hocam hala kararsızsın :) (ben de daha kararsızım ankarada kalmak mı yoksa ordan ev-apart-yurt vs tutmak mı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmara41

Arkadaşlar merhaba soyle ki ben ailemin bulunduğu başka bir şehirde diş kazandım,kyk yüksek ücretli yurda başvurdum ama yurt ana kampusun orada tıp ile diş ayrı yerlerde ve fakylteye uzaklığı 6-7 km.sizce her gün bu mesafe çekilir mi yoksa fakültenin etrafından özel mi tutmalıyım :( lütfen yardım edin hiçbir fikrim yok

Servisle halledersin, kyk'da aylık ücret maksimum -yüksek ücretli için konuşuyorum- 180 lira. Özellerde en kötü özelde bile 250'den aşağı bulamazsın o da yemeksiz. Kyk senden aylık 180 lira alıyor ama 250 liralık yemek fişi veriyor sabah ve akşam. Öğlen sabah fişini harcayabilirsin üstelik yüksek ücretlide ikinci öğretimsen. Özelde sürünüp yol parasından mı kurtarmak istersin yoksa kyk'da kalıp yol parası vermek mi? Bence bunları düşün. Kyk en ucuz ve kaliteli devlet yurdudur. Yüksek ücretlileri cidden ilk sene iyidir, arkadaş bulursun vs. Özelde ısınacağını sanmıyorum ortamına, gittim gördüm özel yurt denen yerleri de. Kyk daha temizdi, her ilde kyk da değişiyor bunu da bilmek lazım.

• 6-7 km hiçbir şey istanbulsa
  • benim ev okula 37 km,tabi düz yol değil gazlayıp gitmiyorlar,trafik de cabası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.