Şimdi Ara

7 PLUS ÇOK GEÇ ŞARJ OLUYOR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu henüz yeni aldım 0 olarak kutusundan çıkan orjinal kablo ve adaptörüyle şarj ediyorum ama çok geç şarj oluyor tam sarj neredeyse 3 3.5 saat buluyor ? bu normal mi %15 lerden 20 25 lere çok hızlı doluyor ama sonrası yavaş sanırım

edit: pil performansı gayet iyi, normal kullanımla 2 gün sonra sarja takıyorum oyun oynamıyorum kısık ekran,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 1 Eylül 2018; 20:11:24 >

• Maalesef iphone’larla verilen şarj adaptörleri plusları hızlı şarj etmeye yetmiyor. Aynı sorun bende de vardı internetten hızlı şarj eden adaptör aldım senelerdir kullanıyorum çokta hızlı şarj oluyor. Öneririm.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkür ederim hocam araştırdım evet iphoneler geç sarj oluyormuş android markalarına alıştığım için bir sorun var heralde diye düşünmüştüm...

Rica etsem link verirmisin acaba ? hangi adaptörmüş orjinal mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Yanıt için teşekkür ederim hocam araştırdım evet iphoneler geç sarj oluyormuş android markalarına alıştığım için bir sorun var heralde diye düşünmüştüm...

Rica etsem link verirmisin acaba ? hangi adaptörmüş orjinal mi
    İpad 12 w şarj adaptörü almanız yeterli olacaktır .
  • Arkadaşın dediği gibi ipad şarj aleti yeterli olur herşey için. Bende kullanıyorum çok memnunum.
  • Apple'ın cimriligi hocam.

Benim Galaxy S7 90 dakikada hızlı şarj oluyor hemde 3000 mAh pil var. 7 plus'ta 2900 mAh pil var ama 3 saatte şarj oluyor. Bunun adı kazıktır ucuz telefon olsa kabul edilebilirdi ama s7'den daha pahalı cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.