Evet arkadaşlar ilk önce herkese cümleten selamınaleyküm. Edanada shard+7 tezgahta ve 999999999 dan satılıyor. Şimdi birisi bana bu teklifi önerdi: 500m Fang of Bakirra , Lobo Pendant , Lobo Staf +3 teklif bu sizce veriyimmi? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.Yorumlarınızı bekliyorum.
İyi Forumlar..
bnce verme fiyatı dahda dusecek piyasada para yok sabret
quote:
Orjinalden alıntı: kooooz
bnce verme fiyatı dahda dusecek piyasada para yok sabret
sağol Yorumlar pls güncel
Sen shardı satan adama bunları teklif edeceksin herhalde ben tam anlayamadım kim shard satıyor kim sharda teklif veriyor.Arkadasın dedigi gibi piyasa dusecek ama shardın degeri belli.Mesela +7 shard = 6 tane md+7 diyelim.Bu hiç bir zaman degişmez fiyatlar duserse her item için duser.Sonucta demek istedigim verdigin itemlar deger olarak10gb e esit ise ve shard almak istiyorsan ver al derim.İlerde bu itemların toplam degeri 700m olcak diyelim ama shardda 700 den satılcak senin acından degisen birsey yok.Ancak paranı tutup bir sure item almassan az zaman sonra aynı miktar nakit paraya shard+2 rebirth alabilirsin mesela.Sadece nakit degerlenir yani item takasında piyasanın dusmesinin onemi yok