Şimdi Ara

7' tablet seçimi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocuğuma 7" boyutunda sağlam ve kullanışlı bir tablet almak istiyorum. İlk araştırmalarıma göre şu modelleri buldum.

- ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X-1A036A Beyaz Quad Core 1.2GHz 1GB 16GB 7" HD IPS Android 4.2 Tablet Bilgisayar

- LENOVO 59-374533 Ideatab A3000AF 7 inç 1,2 GHz 1GB 16 GB Siyah Tablet

- LENOVO Ideapad A3000AH 7 inç 3G 16 GB Tablet

Bu 3 model de 16 gb. hafızaya sahip. Kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUHENDIS34 -- 25 Mart 2014; 20:19:33 >

• F-P oraniyla HD 7 derim. Öbürlerinin fiyati neredeyse 2 kati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 de olur diyorsan Gm in discovery tab 8 inişe bir incele uygunsa. f/p mantıklı gibi duruyor oldukça.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Bunu alabilirsin.Cover artı ekran korumayada para vermezsin.

Sıfırı 300TLyken

• Sen kafayımı sıyırdın yaa !! bu tablet piyasada artık bulunmuyor hala 300 tl diyorsun bulursan o fiyata 16 GB olanı bende alayım ,git işini yap sen bilmediğin konularda ahkam kesme !!
  • quote:

Sen kafayımı sıyırdın yaa !! bu tablet piyasada artık bulunmuyor hala 300 tl diyorsun bulursan o fiyata 16 GB olanı bende alayım ,git işini yap sen bilmediğin konularda ahkam kesme !!

16lığın sıfır da 400 TL bu neyin kafası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden 8-9-10" değilde 7" tablet?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya kardesim sana satmıyorum milyon versende :) usulca git şimdi şurdan bi,piyasada olmayan herseyin degeri artar bunuda iyi belle !! yürü git işine.
  • quote:

Sen kafayımı sıyırdın yaa !! bu tablet piyasada artık bulunmuyor hala 300 tl diyorsun bulursan o fiyata 16 GB olanı bende alayım ,git işini yap sen bilmediğin konularda ahkam kesme !!

http://www.teknosa.com/urunler/125044293/lenovo-ideatab-a3000ah-7-wifi3g-tablet en uygun bu, bunda da 4gb bellek var sizinki 16 gb ama arkadaş bunun ayrımında değil sanırım ve evet sizinkinden piyasada yok..nekadar garantisi kaldı öğrenebilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornrulez -- 11 Ekim 2014; 0:43:48 >

• Bir sene daha var garantisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.