Şimdi Ara

7 VİTESLİ DSG İLE KAÇ KM? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
229
Cevap
3
Favori
62.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kavrama değiştiren araçlarda garanti bitiminde böyle bir işlem tekrarlanırsa ne kadar bir fiyatı var bu belli mi?
  • Dsg kullnıcıları bekleniyorsunuz
  • Uzun zamandır (260 sayfadır)GOLF 7 topiğini takip ediyorum ve Kesinlikle DSG 1.2 veya 1.4 Golf düşünüyorum. Öyle önemli bir şanzuman arızasına rastlamadım ama buraı okuyunca kafam iyice karıştı.
    Daha önce Honca civic tam otm. vardı 30000km kullandım hiç problemi yoktu çok memnnundum.Dsg 7 den problem yaşarsam hüsrana uğrarım herhalde. Memuriyette malum gelir sabit gider ucu açık.
    Golf 7 Dsg kullanıcılarından bilgi bekliyorum, teşekkürler......
  • yeni alacağınız golfteki dsg ile sorun yaşamazsınız . 2012 nin sonlarında üretilenleri ve sonrasındakilerde yeni nesil kavrama mevcut , titreşim sorunu yok . çukur parke vs. yollarda giderken ufak çıtırdamalar duyabilirsiniz .
  • GOLF 6 1.6 TDI 105 BG DSG 7 , 155.000 KM oldu ancak tam da bu km de araba elimde kaldı. bir görüşme için gittiğim ankara sarayköyde hiç sıkıntısı olmayan araba görüşme bitip yarım saat sonra marşına bastığımda hiç tanıt vermedi vites hiç birşey şekilde p konumundan diğer konumlaa geçmedi.
    motor arıza ışığı ve esp arıza ışığı yandı. hemen volkswagen acil yardımı aradım. en yakıt servise etimesgut doğuşa arabayı çektirdim. aracımın mekatronik arızası olduğu ve değişmesi gerektiğini bedelinin 7.500 tl civarı olduğu söylediler. aracımın bütün servis bakımlarını vw de yaptırdığımı ve iyi niyet garantisinden faydalanmak istediğimi söyledim. bana verilen cevap gereken yazışmaların yapıldığı ve aracımın iyi niyet garantisi kapsamına alınmadığı oldu. bunun üzerine ben de doğuş müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım şimdi cevap bekliyorum. cektiğim rezillik evden 500 km uzakta olmam 04.04.2013 perşembe gününden beri aracım serviste. iyi niyet garantisi olmadan hiçbirşey yapmayın dedim. p.tesi günü gelecek habere göre arabayı orda yaptıracam yada ankarada başka bi yere çekecem. benim bunların politikasından anladığım araçlarının uzun km yapabileceği garantisini veremiyolar. hatta belirli bir km den sonra (120.000 ler) iyi niyet garantisine bile sokmaya nazlanıyolar. çok paranız varsa alın dsgli araba en fazla 50.000 km binin ki bu arada sıkıntı çıkarmazsa size ve sonra satıp yenisini alın başka türlü keyif alamazsınız. 7.500 lira nedir ya nasıl bi fiyattır hala idrak edebilmiş değilim.

• Benim aracım söylediklerinizden farklı, herhalde kuru da değil.
    2010 A3 2.0 200bg quattro. Şu an 98 bin km'de ve herhangi bir problem yaşamadım.
    Bu sıralar satıp 140 bg ACT DSG Golf 7 almayı düşünüyorum ama açıkçası kafam karıştı!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokiii

GOLF 6 1.6 TDI 105 BG DSG 7 , 155.000 KM oldu ancak tam da bu km de araba elimde kaldı. bir görüşme için gittiğim ankara sarayköyde hiç sıkıntısı olmayan araba görüşme bitip yarım saat sonra marşına bastığımda hiç tanıt vermedi vites hiç birşey şekilde p konumundan diğer konumlaa geçmedi.
    motor arıza ışığı ve esp arıza ışığı yandı. hemen volkswagen acil yardımı aradım. en yakıt servise etimesgut doğuşa arabayı çektirdim. aracımın mekatronik arızası olduğu ve değişmesi gerektiğini bedelinin 7.500 tl civarı olduğu söylediler. aracımın bütün servis bakımlarını vw de yaptırdığımı ve iyi niyet garantisinden faydalanmak istediğimi söyledim. bana verilen cevap gereken yazışmaların yapıldığı ve aracımın iyi niyet garantisi kapsamına alınmadığı oldu. bunun üzerine ben de doğuş müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım şimdi cevap bekliyorum. cektiğim rezillik evden 500 km uzakta olmam 04.04.2013 perşembe gününden beri aracım serviste. iyi niyet garantisi olmadan hiçbirşey yapmayın dedim. p.tesi günü gelecek habere göre arabayı orda yaptıracam yada ankarada başka bi yere çekecem. benim bunların politikasından anladığım araçlarının uzun km yapabileceği garantisini veremiyolar. hatta belirli bir km den sonra (120.000 ler) iyi niyet garantisine bile sokmaya nazlanıyolar. çok paranız varsa alın dsgli araba en fazla 50.000 km binin ki bu arada sıkıntı çıkarmazsa size ve sonra satıp yenisini alın başka türlü keyif alamazsınız. 7.500 lira nedir ya nasıl bi fiyattır hala idrak edebilmiş değilim.

son durum nedir?

• 2012 Polo 35.000 km 1.6 tdi dsg 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 13 Nisan 2013; 2:05:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih.yalcin

2011 skoda octavia 1,6 TDI 7 İleri kuru tip dsg
    Şu anda 38.000 deyim problem yok.

46000 km ye geldim.
    Sorun Yok.
  • 2010 polo benzinli dsg kiracımın aracıydı. Sıfır almıştı 7.500km de şanzıman indirdi :)
    Garanti kapsamında değiştirildi. Garanti olmasaydı 16bin tl gibi bir ücret çıkarmışlardı...

Servisten sonra araç satılıp yerine civic otomatik alındı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal_plt

quote:

Orijinalden alıntı: gokiii

GOLF 6 1.6 TDI 105 BG DSG 7 , 155.000 KM oldu ancak tam da bu km de araba elimde kaldı. bir görüşme için gittiğim ankara sarayköyde hiç sıkıntısı olmayan araba görüşme bitip yarım saat sonra marşına bastığımda hiç tanıt vermedi vites hiç birşey şekilde p konumundan diğer konumlaa geçmedi.

son durum nedir?

p.tesi günü doğuştan cevap geldi %70 iyi niyet garantisi kapsamında değerlendirileceksiniz dediler aracım yapıldı çarşamba teslim aldım 2.175,00 lira ödedim. 2000 lira çok para az değil ancak görüştüğüm bir özel servis 3000-3500 lira aralığında serviste yaptırabilirsen hiç dışarda uğraşma dedi ben de razı oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokiii -- 14 Nisan 2013; 0:52:15 >

• 6-DSG 80.000 km sorunsuz ! Ayrıca bayaga sıkıştırıyoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

6-DSG 80.000 km sorunsuz ! Ayrıca bayaga sıkıştırıyoduk

sizin aracınız 6 ileri DSG mi?

bu arada benim araçta 68bin oldu. sadece 36binde kavrama değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immortal_plt

quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

6-DSG 80.000 km sorunsuz ! Ayrıca bayaga sıkıştırıyoduk

sizin aracınız 6 ileri DSG mi?

bu arada benim araçta 68bin oldu. sadece 36binde kavrama değişti.

6 ileri fakat degişen parçası olmadı 140HP'lik ilk seri jetta'lardan
  • belcika da yasiyorum golf 7 1.6 tdi dsg icin fiyat almistim saticiya sordum iki sene sonra garnti bitince dsg ariza yaparsa ne yapicam? adam diyor dsg lerde sorun yok yeterki yetkili serviste dsg bakimini yaptirin diyor
    bende peki ama bakimlarini gerektigi gibi serviste yaptirdigim halde bozulursa ne olcak diyorum o zaman cepten odicekmisiz yani sadece dsg garanti uzatma yada devletlerin ek garanti verme kosulu tuketici menfaati icin falan sadece tr bu konuda geri deil avrupanin merkez ulkelerinden belcikada bile sadece iki yil garanti var sonra ariza yaparsa masraf sizden
    kimsenin beyenmedigi rusyada bile 5 yil garanti var helal olsun
    2013 golf7 DSG 1.6TDI highline night blue fiyati 26400 euro manueli 24000 kusur
    ayni aracin trendline modeli ise 23000 euro manueli 22000 kusur
    manuel vites yerine dsg farkini sordum 1750 euro dsg farki var

hyundai araclari burada 5 yil sinirsiz km garanti kapsaminda ama alman markasi vw sadece iki yil biri avrupali biri asyali

• Golf 5 2006 model 6 ileri 88.000 km de ilk sahibiyim şanzımanla ilgili en ufak bir sorun sıkıntı olmadı taş gibi diyebikirim arabamı satıp dsg 7 1.4 tsi passat almayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MiDNiGhTKiSs

Golf 5 2006 model 6 ileri 88.000 km de ilk sahibiyim şanzımanla ilgili en ufak bir sorun sıkıntı olmadı taş gibi diyebikirim arabamı satıp dsg 7 1.4 tsi passat almayı düşünüyorum

Aracınız 6 ileri at yani klasik otomatik sanırım. Dsg değil

• evet dsg değil 6 ileri yağlamalı tip belki başka arkadaşlara bir fikir verebilir.
  • oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Golf 6 1.4 TSI 160 PS DSG 7 ileri, 120.000 Km oldu devam ediyorum !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakturk

Golf 6 1.4 TSI 160 PS DSG 7 ileri, 120.000 Km oldu devam ediyorum !!!

ilk sahibi misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.