< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
7 yaşında Audi mi yoksa sıfır megane mı? (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
A3 cla 1 serisini premium araba yerine koyanlar yazmasa da olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam senin derdin nedir ya! Nedir bu kin ve öfke . Yok şu premium değil , yok şu araba degil . Sen karar verici falan misin . Bir dahakine premium araba alacaklar sana danışsınlar bari . Allah muhafaza cla veya 1 serisi falan alırlar !
Sıfır alınan araç her daim avantajdır. Kaldı ki Megane gayet güzel bir otomobil.
-
Yok sana danışıp Clio alsınlar icon
A3'e burun kıvırılan ortamda megane ile gidince kırmızı halı mı seriyorlar hocam? Ha yok konu sahibi 2 araç arasındaki alternatiflere 2 araç daha ekleyip panamera ve ghibli mi ekledi yoksa?
-
A3e burun falan kivirilmiyor
Konu sahibi ortama nasıl girerim dememiş
A3 7 yaşında
Megane yeni
Hangisi alınır demiş
Gruptaki bazı vatandaşlar da hatun ortam demişler
Konu sahibi Öyle dediyse düzelteyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 19 Eylül 2023; 16:9:12 >
Vale yuzune bakmıyor deyince ben o şekilde düşündüm. Yani sonuçta farklı markalar ve alternatifler.
Evet bakmıyor.her köşe başında olan golften bozma bir araba A3
7 yaşında a3e 0 Megan parası vermeyi savunmak akıl tutulmasından da öte birşey
7 yaşında 1 serisi ya da Mb A alsan çok daha premium durur. Ya da A4 bakın premium olacaksa illa. A3 ten premium olmaz, sadece amblemi premium olur
Yooo gayet premium araç
An itibari ile bir A1(2012) birde Insignia(2019) aracımız var.A1 benimdi Insignia sonrası hanıma bıraktım.
Mercedes fanı olarak öncelikle bu ufak A1 markaya karşı ön yargımı yıktı (Daha önce TT,A5 ve A6 ya çok binsemde yorumlayacak kadar sürüş fırsatım olmamıştı.).Audi hiç birşeyden çok olmayan ama herşeyden biraz olan otomobiller üreten bir marka.Klasik bir sürücüyü tatmin edecek bir marka.Bizim bu ufak A1'imiz bile neredeyse E serisi yalıtımına ve malzeme kalitesine sahip.Binerken sağa sola dokunduğunuzda non-premium d segmentlere göre bile malzeme kalitesi çok daha iyi.Bir yere gidildiğinde herkes A1 bile olsa Audi diye bahsediyor.Koltuğun ileri geri kayma mekanızmasından tutun torpido kolunu çektiğinizdeki aldığınız hisse tavan aydınlatma tuşundan koltuğun kumaşına kadar sıfır km non-premium c segmentlerden kat ve kat farklı lakin yürütme maaliyetlerine geldiğimizde işte iş değişiyor.Spesifik parçalarını geçiyorum filtresi bile pahalı ve sonuçta yaş olduğu için sorun çıkartma ihtimali de daha yüksek.
Bu sorunun cevabı sizde bitiyor.Kimse bu soruya sizin adınıza cevap veremez.Bir tarafta 0 km, uzun bir süre para harcamadan bineceğiniz bir araba var diğer tarafta nispeten eskide olsa para harcama ihtimaliniz olan bir Audi...
Ek olarak C premiumlardan E-F premium performansı bekleyen non-premium sürücülerinin yorumları olacaktır.Bunları dikkate almadan karar verin.
Ben olsaydım geçmişini biliyorsam Audi yoksa Megane tercih ederdim.
Şimdiden kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 24 Eylül 2023; 2:15:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim. Geçmişini bildiğim bi araç olsa keşke hemen alırdım. Boş paket bi a3 buldum sıfır 1529 civarı. Cam tavan yok yok, bangoluf ses sistemi yok, bi de jantlar. Geri kalan her şey aynı. Arada 350-400 bin fark oynuyor. Biraz daha bekleyeceğim bakalım hayırlısı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlan fiyatı mı satış fiyatı mı? Satış fiyatıysa çok iyi. Golf 1620 lira.
Bekledikçe zam gelecek onuda göz önünde tut
Bayide beyaz bi araç var sıfır ama ben yine de kasım-aralık bekleyeceğim. Araç çok.. o olmazsa gider makyajlı clio veya pejo alırım.
8 ila 12 yaşından sonra araba çürümeye başlıyor. Çürüklü neidüğü belirsiz arabayla sıfırı kıyaslamak aklı başında bir insanın soracağı bir soru değil.
Golf zaten çok kaliteli,prestijli tüm dünyada kabul görmüş bir model
a3 de sizin dediğiniz gibi Golf modelinin süslü haliyse tabi ki premium sayılabilecek bir araçtır, megan gibi kalitesiz,şirket araçları ile kıyasa giremez. 7 yaşında olması da bir şey değiştirmez bu konuda
-
Megane gayet kaliteli bir araç ki motorunu Mercedes bile kullanıyor
7 yaşındaki A3, Megane varken alınacak araba değil bos konuşuyorsunuz artık Golf de fahiş fiyatları yüzünden öyle eskisi gibi satılmıyor
Millet piano black minciklamanin arabanın kalitesini göstermediğini çözeli çok oldu.
Ayrıca golf prestijli araba falan değil,vw nin hiçbir modeli değil.
ne kullanıyorsanız bırakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 24 Eylül 2023; 15:13:10 >
Bekarsan audi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X