< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
7 yaşında Audi mi yoksa sıfır megane mı?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Megane alırdım. Düşük kilometre, daha yüksek model yılı, benzinli olması. Aradaki 30beygiri de es geçmeyelim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Audi prestij arabası hayat tarzınıza ve beklentilerinize göre değişir. Bekar veya evli olmanıza göre değişir en kritiği :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c-odabas -- 17 Eylül 2023; 9:59:59 >
Evet. Bi de yeni megane olsaydı tadından yenmezdi. Çıkmayacak sanırım. Teşekkürler
Bekar bi arkadaş için. İlla Audi alacam diyor. Ama ben 7 yaşında bi araç alacağına bunu önerdim kendisine. O da şimdi kararsız kaldı.
megane giriş paket sanırım. araba 23 model bir arabaya görece boş bayağı. zaten icon ve touchlar arasında sanki başka bir arabaya biniyormuşcasına özellik farkı oluyor meganelerde.
a3 bekara olabilir. çevremdeki bekarlar hep a3 bakıyor :) ama en basitinden oto yıkamaya bile götürdüğünde audi olunca ona göre fiyat biçiliyor.
ben olsam megane da seçmeyip başka otomatik bir sedan bakardım.
-
7 yaşındaki arabayla hiç işim olmaz, alıcam 2 sene sonra 10 yasinda olacak, yorgun, eskimiş, başına neler gelmiş kim bilir, ayrica büyük masraf çıkarırsa yakar adami. Üst model sıfır yada sıfıra yakin, yeni yüzlü Japon/Kore araçlarina yönelirdim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
25 yaşında Audi
-
A3 dediğin araba golften bozma bir araç o parayı V40 1 serisi gibi bir arabaya verecek olsa al derim
Audi dediğin araba a4ten başlar
Megane varken 7 yas A3 alan adamda kuşa takacak akil yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 17 Eylül 2023; 10:57:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katolik nikahı basarsın 25 yıllık Audine
-
abi siz ne yaşıyonuz ya a3 c segmentin en iyi aracıdır komik komik yorumlar atıyosunuzquote:
Orijinalden alıntı: en1gmaA3 dediğin araba golften bozma bir araç o parayı V40 1 serisi gibi bir arabaya verecek olsa al derim
Audi dediğin araba a4ten başlar
Megane varken 7 yas A3 alan adamda kuşa takacak akil yok
yeni ama megane degil (renoya ayrica uyuzum)
-
a3 diger premium rakiplerine kiyasla nasil bilmiyorum ancak a3un suslu golf oldugu gercegi degismiyor.
teknik olarak yani yuruyeni platformu vs ayni, motor sanziman zaten ayni. tabii ki malzeme kalitesi iscilik kalitesi vs icine binince a3 farkini hissettiriyor o ayri konu.
-
Korkulacak bir şey yok. 23 yaşında Mercedes kullanıcısıyım. 4 sene oldu servise uğramadım.Uğrasam da önemli değil. Her güzelin bir kusuru vardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfır Octavia veya golf 1 motor nasıl olur acaba. 1300 civarı
sıfır golf alabilirsen golf hocam alamazdan a3quote:
Orijinalden alıntı: noche34
Sıfır Octavia veya golf 1 motor nasıl olur acaba. 1300 civarı
Bekarken A3 2017 almıştım benzer mantıkla. Şimdiki aklım olsa megane ı alırdım heralde. Audi'de carplay veya hız sabitleme bile yok. Boş bir araç.
-
Octavia alırdım kesinlikle yada icon megan. Megan suanda Renault onlinedan alınabiliyor. Bayileri gezer daha düşük fiyata bulmaya çalışırdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A3 un neyi c segmentinin en iyisiymis bir sayar misin bize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Megane alırdım. Düşük kilometre, daha yüksek model yılı, benzinli olması. Aradaki 30beygiri de es geçmeyelim
|
A3 un neyi c segmentinin en iyisiymis bir sayar misin bize |
7 yaşındaki arabayla hiç işim olmaz, alıcam 2 sene sonra 10 yasinda olacak, yorgun, eskimiş, başına neler gelmiş kim bilir, ayrica büyük masraf çıkarırsa yakar adami. Üst model sıfır yada sıfıra yakin, yeni yüzlü Japon/Kore araçlarina yönelirdim.
|
abi siz ne yaşıyonuz ya a3 c segmentin en iyi aracıdır komik komik yorumlar atıyosunuz
|
Demek audinin üstün tarafı hatun düşürmesi Forum kimlere kaldı arkadaş |
Ortamlarda Megane ile girdiğinde hatun düşmez örneğin ama Audi ile girdiğinde “Audili manita” olursun o yüzden bekar adam mekana gidecekse Audi almalıdır. Evli çoluk çocuklu okeye giden oralet içen abilerimiz tabiki sıfır Megane ve Corolla alsınlar
![]() ![]() ![]() |
Audi prestij arabası hayat tarzınıza ve beklentilerinize göre değişir. Bekar veya evli olmanıza göre değişir en kritiği :))
|
Baba parasiyla alinacaksa audi, kendi paranizsa megane
|
Benzer içerikler
- sıfır arabada frene basınca ses gelmesi
- bmw akü şarj edilemiyor uyarısı
- clio 4 eco tuşu
- belediyeden duba izni nasıl alınır
- araç yedek su deposundan neden su atar
- opel mokka elektrikli yorumlar
- yerli elektrikli araba
- aynasızlık cezası kaç tl 2024
- togg servis ağı
- volvo elektrikli jeep
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X