Şimdi Ara

7 yil sonra Turkiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
234
Cevap
5
Favori
7.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelme diyenlere aldırma sen. Birkaç çapulcu yüzünden ülke bırakılmaz.
  • şuan nerdesin ki ?
  • Gelipte işsizler ordusuna sende katılma vazgeç bu sevdadan,asgari ücrete talim olursun benden demesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika.
    ulkemizin degerini bilin arkadaslar, burada ben hemen hemen her memleketin insaniyla tanistim, arkadas oldum.. hepsi sahte, kendi cikarlari icin arkadaslik yapan insanlar. kimse kimseye 2kurus borc vermez, kucuk buyuk saygi yok, insanlar bildiginiz fake ;) Turkiye'ye gelmeyi dusunmekten aksamlari uyku tutmuyor lan :)
  • Gel gel bak bura boy...

• quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Dışarıya çıkmayan memleketimizin değerini bilemez. Gel güzel kardeşim, memleketimiz gibisi hiçbir yerde yok.

+1

gel kardeşim sen dinleme onları. Ülkem gibisi yok
  • Gel kardeş gurbet zordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuammeR kLc!

Amerika.
    ulkemizin degerini bilin arkadaslar, burada ben hemen hemen her memleketin insaniyla tanistim, arkadas oldum.. hepsi sahte, kendi cikarlari icin arkadaslik yapan insanlar. kimse kimseye 2kurus borc vermez, kucuk buyuk saygi yok, insanlar bildiginiz fake ;) Turkiye'ye gelmeyi dusunmekten aksamlari uyku tutmuyor lan :)

Sanki Türkiye'dekiler öyle değil.

Valla eski yerinden memnunsan gelme kardeş inan değmez. Bütün ülke mala bağladı resmen.
  • GELME kardeş senin yerinde olsam mis gibi kalırım yurtdışında özlemem böyle yeri... imkanım olsa giderdim amerika da kalırdım
  • Arabesk rapciler kezbanlar apaciler bir daha dusun derim

• trabzon için konuşuyorum

kahveye bir arkadaşınlan beraber girip kahveciye la bize iki çay biri beyfendi (kendin için) diğeride oğlan çayı olsun demek istiyosan gel

mahallede futbol oynayan bir veletlen atarlı konuşmalar yapıp o velete özgüven ve mücadele ruhu depolamak istiyosan gel

arabayı park etme aşamasında 70 -80 yaşındaki mahallenin biricik ayşe nenesinden direktifler almak istiyosan gel

dolmuşta annesinden dayak yiyen veletin annesine hem vuraysın hemde ağlama diysin yakarışlarını duymak istiyosan gel.

pazarda meyve sebze satan adamlan makro ekonomiyi konuşmak istiyosan gel

kısaca benim ülkemin güzel insanını hiçbir yerde bulamassın. sen bakma büyük şehirlerde apartmanlarda yaşayan çevresinden haberi olmayan insanlara benim ülkemin her sokağında (elit geçinenlerin sokakları haricinde ) saflık ,temizlik ve iyi niyeti kesinlikle görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Gelme diyenlere aldırma sen. Birkaç çapulcu yüzünden ülke bırakılmaz.

Bırakılır ben bıraktım , rahatım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

trabzon için konuşuyorum

kahveye bir arkadaşınlan beraber girip kahveciye la bize iki çay biri beyfendi (kendin için) diğeride oğlan çayı olsun demek istiyosan gel

mahallede futbol oynayan bir veletlen atarlı konuşmalar yapıp o velete özgüven ve mücadele ruhu depolamak istiyosan gel

arabayı park etme aşamasında 70 -80 yaşındaki mahallenin biricik ayşe nenesinden direktifler almak istiyosan gel

dolmuşta annesinden dayak yiyen veletin annesine hem vuraysın hemde ağlama diysin yakarışlarını duymak istiyosan gel.

pazarda meyve sebze satan adamlan makro ekonomiyi konuşmak istiyosan gel

kısaca benim ülkemin güzel insanını hiçbir yerde bulamassın. sen bakma büyük şehirlerde apartmanlarda yaşayan çevresinden haberi olmayan insanlara benim ülkemin her sokağında (elit geçinenlerin sokakları haricinde ) saflık ,temizlik ve iyi niyeti kesinlikle görürsün.

iste bu
    buraya gelipte mutlu olan ben henuz gormedim, gelenlerin hepsi nasil para kazanirim da geri donerim hesabinda
    konu olayindan sapti ama, ben nelere ayak uydurmaya calisiyim diye konuyu acmistim :) mesela paradan alti sifir atildi, apaciler dolmus, bu insanlarla nasil ayak uydurabilirim. Tatilde neler yapayim, nereleri gezeyim bi kac tavsiye fena olmazdi

• GEL

güzelim ülkemin insanları hala güzel, sadece nereye bakacağını bilmen gerekiyor. en basitinden herhangi başka bir dilde "ulan" de de göreyim ben seni, diyemezsin.
  • Ben de kaçmayı düşünüyordum ama öğrenci halimle nasıl kaçabilirdim?

Ülkemde bile hala %50(dışarı çıkan %50) olduğunu bilmek güzel bir şey, ülkem hala elden gitmemiş, onu bilmek güzel bir şey.

Gel bence gelmelisin en azından hasret giderirsin.
  • biz buraya alıştık ama senin alışabileceğini sanmıyorum. geldiğin gibi gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: condorn

quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Dışarıya çıkmayan memleketimizin değerini bilemez. Gel güzel kardeşim, memleketimiz gibisi hiçbir yerde yok.

+1
    aynen, gönül rahatlığıyla gel

+1

Taharet musluğuna kurban bu ülkenin

Kahvaltilik buluyorsun Fırın var adam gibi ekmekleri var

Rusya İspanya ya gittim sokaklar garip kokuyordu ki gittim yerler başkentleri adam gibi yiyecek yemek bulamıyorsun

Tabi alışana kolay da biz turk olduğumuz icin bize göre degil

• Kaçan kurtulur bu ülkeden.
  • Herşeye rağmen gel.
  • Ulan biz kaçmaya çalışıyoruz adam geliyor ya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.