Şimdi Ara

7 yil sonra Turkiye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
5
Favori
7.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bi ikilem ordaki gelmek istiyor buradaki kaçmak...

Bana kalırsa gel kendin kaçarsın bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

ABD 'de en düşük ücret.

Ben trol değilim ve sizin muhatabınız da değilim.

Abd de asgari ücret yıllık 15.000 Usd - 12 Aya bölün aylık 1250 Usd ...

Kimse bir şey yapmasın diye de telkinde filan bulunmuyorum kardeşim, bak insanlar Kuzey Avrupa ülkelerini önermişim şiddetle.

@mırat01

Eee 3000 usde nerde

BİLMEDİĞİN KONUDA YAZMAYACAKSIN

• Türkiye'de yaşamak şans işi. Adam cenaze kaldırıyor, sonra kafana kurşun geliyor. Senin yerinde olsam gelmezdim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

ah ula senın yerınde olacam bırak gelmeyı ısmını duyunca yolumu degıstırırım

+ sonsuz
  • Gel gel gelde gor.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 23 Mayıs 2014; 14:24:38 >
  • Ulaştırma Bakanı b.y'nin akrabasının beyanatıdır :

Yurtdışında yaşama arzusunda olanların ne kadar haklı olduklarını sanırım hiçbir zaman bugünkü örnekler kadar iyi bir şekilde bir daha görmeyeceğiz :

7 yil sonra Turkiye

7 yil sonra Turkiye

Bu ülkenin az buçuk eğitim almış düzgün insanları giderse geriye menfaatperest, güç kimdeyse ona yamanan ve onun ranttan götürdüklerinin
    kırıntılarından nemalanmaya çalışan bir güruh kalır ve bu ülkeye yazık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 14 Ocak 2016; 1:24:56 >

• Nerden dönüyorsunuz kardeş

• Tatil niyetine gelmen daha mantıklı düzen oturtmaya çalışma.
  • ulan gelme diyenler gidin başka bir ülkede yaşayın bakalım en fazla ne kadar dayanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumarbaz

Teğet geç kardeşim.!!.1!1!.

Başarılı
  • Yanlışlıkla Türkiye'yi AB ye kabul etsinler, vizesiz dolaşım hakkı çıksın bu ülkenin eğitimli ve genç kesiminin en az %30'u gidiyor mu gitmiyor mu görürsünüz..

Ben yurtdışına çıktım seyahat için, şahsen hiçte kötü gelmedi insanları belki biraz soğuk olabilir ama şu vardı !

İnsana değer vardı kardeşim !

Bugün Türkiye'de göremediğimiz ve gelecekte de göremeyeceğimiz şey budur.

Sivrisinekten daha ucuz bir hayatı olan bir ülkede insanların çoğu kalmak istemez doğal olarak.

@37debdeb37
  • Eğer apolitik biriysen memlekette pek sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.
    Ama eğer politik ve sosyal baskıları önemseyen biriysen yaşanmaz bu ülke arkadaş, gelme.
    Ha bu arada altyapı ve üstyapı olarak 7 yılda ülke baya bir gelişti. Gelince fark edersin zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Yanlışlıkla Türkiye'yi AB ye kabul etsinler, vizesiz dolaşım hakkı çıksın bu ülkenin eğitimli ve genç kesiminin en az %30'u gidiyor mu gitmiyor mu görürsünüz..

Ben yurtdışına çıktım seyahat için, şahsen hiçte kötü gelmedi insanları belki biraz soğuk olabilir ama şu vardı !

İnsana değer vardı kardeşim !

Bugün Türkiye'de göremediğimiz ve gelecekte de göremeyeceğimiz şey budur.

Sivrisinekten daha ucuz bir hayatı olan bir ülkede insanların çoğu kalmak istemez doğal olarak.

@37debdeb37

okumadım ama haklısın qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: MuammeR kLc!

Agustos ayinda Turkiye'ye donuyorum, hem tatil hem de is olanaklarina bakcam. En son 15 yasindaydim. simdi 23'e gircem :/ icimde hem korku hem heyecan var. ne gibi degisikliklere hazirlanmam lazim ?

Tatil için gel ama burada kalma asla

• quote:

Orijinalden alıntı: MuammeR kLc!

valla mi lan?

gelme benide yanına al
  • @MuammeR kLc!

@MarcusAntonius

@TheNorth

İşte beyler, bayanlar, Türkiye'yi dünyaya ilan eden fotoğraf ! Türkiye'yi 3.sınıf bile olmayan bir ülke olduğunu ispat eden fotoğraf !

Yurtdışında Türk'üm dediğinizde size 3. sınıf vatandaş muamelesi yaparlarsa sakın kimseye kızmayın !

7 yil sonra Turkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 14 Ocak 2016; 1:27:53 >
  • Hayatının hatasını yapıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Dışarıya çıkmayan memleketimizin değerini bilemez. Gel güzel kardeşim, memleketimiz gibisi hiçbir yerde yok.

Avrupanın neredeyse tamamını gezdim Türkiye kadar gereksiz bir ülke yok .

• @MuammeR kLc!
  • Konu tarihi adam gelmiş gitmiştir bile
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.