Şimdi Ara

7 yil sonra Turkiye (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
5
Favori
7.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi ülkeden hangi şehrimize geliceksin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuammeR kLc!

Amerika.
    ulkemizin degerini bilin arkadaslar, burada ben hemen hemen her memleketin insaniyla tanistim, arkadas oldum.. hepsi sahte, kendi cikarlari icin arkadaslik yapan insanlar. kimse kimseye 2kurus borc vermez, kucuk buyuk saygi yok, insanlar bildiginiz fake ;) Turkiye'ye gelmeyi dusunmekten aksamlari uyku tutmuyor lan :)

Türkiye'de çok mu farklı durum sanki.
  • şimdi sana çok nostaljik geliyordur, memleketimi görecem, taşını toprağını öpecem, arkadaşlarım ne kadar büyümüş felan...

Aklını kaçırdıysan gel tabi, avrupa yakasında yaşayacaksan kafayı arabadan dışarı çıkarma her an kurşun gelebilir.

Arkadaşların da 2 dakka sonra arkadan konuşmaya başlarlar zaten.
  • Herkesin siyaset yapmasından dolayı kusasın gelebilir,televizyonu açtığında kusasın gelebilir.
  • Memleket eyiye gidiy qardashm gel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi ülkedesin şu an bilmiyorum ama Zimbabwe'de falan değilsen gelme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuammeR kLc!

Amerika.
    ulkemizin degerini bilin arkadaslar, burada ben hemen hemen her memleketin insaniyla tanistim, arkadas oldum.. hepsi sahte, kendi cikarlari icin arkadaslik yapan insanlar. kimse kimseye 2kurus borc vermez, kucuk buyuk saygi yok, insanlar bildiginiz fake ;) Turkiye'ye gelmeyi dusunmekten aksamlari uyku tutmuyor lan :)

yapma yav.

inşallah sen doğru arkadaş edinememişsindir.

Burdaki arkadaşlarıma bakıyorum, karı-kız-futbol-sex-meni dökmek-Cafe'de nargile içmek- cafe de kahve içmek - avm ye gidip dükkanları dolaşmak - .. vs gibi saçma şeyler yapıyor millet.

Kitap okuma, Bilardo oynama, Golf oynama , Airsoft binicilik vs pek bunları yapan yok.. Hangi arkadaşıma borç verdiysem sonra hep kötü oldum onlarla geri getirmeyenler mi dersin vs

Hesabı sürekli sana tikleyenler mi
    Alman usülü en güzeli.

Ne bileyim pek olmadı. Kezbanlarımız desen ayrı dert.

Çok samimi söylüyorum, kızlara ilgi duymuyorum.İğrenç terlik giyen iğrenç ojeli egoları tavan yapan, (Allah yaratmış ama) bakım yapan çok az insan var, hep iyi olmayanlar.

Erkeklerde abazalık var.Kızları Kezban yapan bu iĞne erkekler.

Ben Suudi Arabistan'a gittim.21 gün kaldım.Son gün uçağa binecekken uçakta yer kalmamış vs 1-2 gün daha kaldım. Özlemedim desem yanlış olur.

Dubai - Katar - Suudi Arabistan. ; eğer bu kadar cehennem sıcaklığı olmasa orda iş yapardım.Çok para var ama O sıcağı kim çeker?

Ingiltere de mutlu Mesut ingiliz kızı ile evlilik güzel bir şirket kurma, ingilterenin güneşsiz havası vs çok daha güzel.

2 ay sonra Istanbula yerleşiyorum.4-5 yıl istanbulun tadını çıkardıktan sonra, hem okul hem de iş projeleri ile vs. Sonra direk ingiltereye.

ÖZET: ingiltere ve ABD den buraya gelen hakkında mazaret yoksa şüphe duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyWizard007 -- 23 Mayıs 2014; 17:42:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Akbilin varsa gel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölmek istemiyorsan gelme güzel kardeşim... Sokakdaki insanlar öldürülüyor bu memlekette durduk yere.
  • Ülkemizi kötüleyen insanların çoğu yurtdışına çıkmamıştır. Yoksa bu kadar kötülemezlerdi. Ben Belçika'da temelli kalacakken bir süre sonra geri geldim çünkü ülkemiz kadar güzel ve iyi insanı yok ayrıca avrupa da para kazanıp yat kat alma devride bitmiş. Face'de fln insanlar durmadan 'kimseye güvenilmiyor' tarzı sitemli şeyler yazsa da insanımız iyidir. Eğer uzun zaman yurtdışındaysan geldiğin zaman bazı şeylere alışman biraz zor olabilir. Sonuçta biz tam gelişmiş ülke değiliz, gelişmekte olan bir ülkeyiz bunu kimse kabul etmiyor ama bu böyle. Bunun neticesinde de bazı şeyler seni ABD ile kıyaslamana sebep olabilir. He şunu söyleyim bizim burada herkes takım tutar gibi parti tutuyor o yüzden boşuna kimseyle siyaset konuşma hele bu zamanlar hiç konuşma çünkü karşındakinin hoşuna gitmeyecek birşey söylersen seni dinlemez. Takımına laf söyletmez! :) İnş temelli gelirsin şu dünyaya bir kez geliyoruz o da uzaklarda gurbette olmasın.

• @turanceviz

Bunları asgari ücretle yaşamaya çalışan milyonlara da anlatın.Bakalım ne diyecekler.

Almanya'nın en kötü şartları Türkiye'nin en iyi şartlarından daha iyidir.

İnsan yerine konmak yeter be en başta.

Doğrudur yurtdışında bir çok insanda buradaki gibi sıcaklık belki göremessiniz ama emeğinizin değeri ve insanlığınızın değeri bilinir.

Bence bu yeter.

Türkiye'de insanların bir kısmı yaşamak için savaş vermektedir.

Elin Almanı oturma izni aldığınız gün sizin işiniz yoksa işsizlik maaşı bağlar, evsizseniz ev verir, çocuğunuz varsa çocuk parası bağlar..

Daha ne istiyorsun be ? Bundan daha iyi vatandaşının kıymetini bilen bir devlet varsa söyleyin bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 23 Mayıs 2014; 19:09:30 >
  • Dil biliyorsan yerinde olsam gelmezdim. Burada sağken insanın değeri yoktur öldükten sonra olsa ne yazar? Memleket yaşanmayacak yer haline geldi iç savaş ekonomik kriz her sene artıyor. İşler düşüyor, geçim zorlaşıyor insanların birbirine güveni kalmıyor, 10 lira için adam öldürülüyor, kimse kimsenin yüzüne bakmıyor aylık 800 liraya it gibi çalıştırılıyor ister çalış ister çalışma deniliyor. Ülke adam gibi yönetilmiyor... Engellilere bile önem verilmiyor. Fırsat olsada kurtulsak şu ülkeden.
  • @UcanHollandali

Onlara çekiç ve çivi verdiler de onlar çivi çakmadı değil mi ?

7 yil sonra Turkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 23 Mayıs 2014; 19:22:51 >
  • Ne olursan ol yine GELME . Hatta para ver bizde oraya gelek
  • gelme diyen arkadaşlar çekip gitseler aslında ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz sözünü ete kemiğe bürümüş olurlar
  • GİTMEK İSTEYENLE YADA GİTMİŞ OLANLAR BUYRUN
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91888115

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mırat01

quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

@ziel34

Öyle bir şey yazmışsınız ki görende Abd de herkesin altında Rolls Royce filan var zanneder.

CSI : Miami izleyen tabii ki abd yi lüksten insanların boğulduğu, parayı nereye harcayacağını bilemeyenlerle dolup taştığını zanneder.

Abd'nin nüfusunun 40 milyonu abd hükümetin dağıttığı yemek fişleriyle karnını doyurur.

Ha şu var !

Orada ki asgari ücret ile araba ve yakıt almak Türkiye'ye göre bayağı ucuzdur.

Bir keresinde üşenmeden hesaplamıştım.Abd de asgari ücret ile abd kıtasını baştan başa geçecek kadar yakıt alabiliyordunuz..

Türkiye de ise 1500 - 2000 km. gidecek kadar yakıt alırsınız.

Bir de bazı vatandaşlarımız şöyle bir yanlışa düşüyor.

Abd de asgari cüret 3000 Usd mesela , Türk parasıyla 6100 Tl filan , yahu kardeşim Türkiye'de dövizle o maaşı alıyorsan evet harika, ama Abd de yaşıyorsun ,
    abd nin de ortalama yaşam maliyeti ile o para Türkiye 'de asgari ücret ile gecekondu mahallesinde yaşamaya çalışmaya benzer.

Bir fark vardır araba ve akaryakıt ucuzdur Türkiye'de gezmediğin kadar rahat gezer durursun Abd de ancak.

SEN NASIL BİR ADAMSIN ??
    HER KONUYA GİRİP HİÇ BIR ŞEY YAPMAYIN MANASINA GELEN UZUN YAZILAR YAZIYOSUN
    PİSİKOLOJİK SORUNLARIN VAR HERHALD

ABD DE ASGARİ ÜCRET 3000$ Mı ???????

NEDEN BİLMEDİĞİN HER KONUDA UZUN UZUN YAZIP MİLLETİN AKLINI BULANDIRIYORSUN?

NE ÇEŞİT BİR TROLSÜN?

Amerikada saat olarak gecer asgari maas ve saat basi 7.25 $'dir kac saat calistiginiza bagli olarak 3 bin dolar kazanabilirsiniz de arkadasin direk 3 bin dolar demesi sacma olmus

• gel
  • Kafayımı yedin gelme sakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

Kafayımı yedin gelme sakın

Hello, Dexter Morgan

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.