< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
7 yıllık eski sistemimi upgrade yaptım. Sonuç... (2. sayfa)
-
-
5830k, dual gtx 980, 16 GB 2600mzhz, 1tb raid0 ssd olarak bende yakın zaman da rtx li sisteme geçmeyi düşünüyorum. Artık 3d programları rtx istiyor bu yüzden zamanında güzel diye topladığım sistem artık yetmiyor. Bakalım 3060 12 GB versiyonu alacağım için direk anakart değiştiricem mevcut sisteme yapacağım ekleme direk olarak zarar bana.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu yazdıklarının Türkçe mealini nerden çevirebiliriz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başlığı "7 yıllık eski sevgilimi upgrade yaptım. Sonuç..." şeklinde okumam
-
Ben i5 9600k ile kullanıyorum. Bios moduyla çalışabiliyor. İşlemciden de 2 ayağı kısadevre yapıyorsunuz kurşun kalemle, bir kaç ayağı da kapton bantla izole etmeniz gerekiyor. Şu anda anakart 6-7-8-9 ne taksan çalışır vaziyette.
Amd işlemcilerin soketleri aynı galiba. İstediğimiz işlemciyi takabiliyoruz sanırım. Anakartın 6.nesil i7 ye kadar desteklemesi olmamış.
Sevgilimi olarak okuyan tek ben değilimdir umarim
Değilsin merak etme😀
Selamlar.Böyle yapmanı öneririm, evrim geçiriyor pc... nvme ssd 3.2 gb okuma ve 2.3gb yazma hızı aldım ve şu an kullanıyorum. oyunlarda ve windows 11 de çok güzel çalışıyor
TuranCen YenidenyoutubeMsi Z97 gamimg 5 nvme ssd oyun testi. (samsung 980 ssd) 👌https://www.youtube.com/watch?v=cymhRG-UGV0 -
8000-9000 değerler olanı windows kurulu iken daha önceden almışım. Diğer değerleri şimdi aldım. Nasıl oluyor bende anlamadım. Daha önceden daha iyiymiş. Onun için sormuştum m.2 de aynı olay varmı diye.
-
Bu hangi hardisk acaba.
Benim forza 5 de ekstrem grafikte 40 ile 60 fps arası alıyorum.. Benim için gayet yeterli bence, hele birde i7 4790 işlemci ve gtx 1070 8gb düşünürsek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 16 Ağustos 2022; 21:36:15 > -
Neredeyse 3.5 senedir i7 9750h, GTX 1650, 16 GB 2666 MHz RAM ve 512 GB 3500/2000 MB/s SSD kullanıyorum. Notebook'a herhangi bir şey ekleyip çıkartmadım. Bir 3.5 sene daha bu haliyle kullanırım.
Samsung 120gb 850 evo sata 3. Şuan boşta duruyor herhangi bir şey yok diskte.
6600 neden alınmamalı
Samsung magician yazılımını kurup ayarlara baktınız mı. Benim normal ssd de performans modu açık. Sizin samsung m.2 de varmı böyle bi ayar bakmak lazım. Eğer varsa m.2 hızı iki katına çıkacaktır. Bende western digital var performans modu yok belki bütün m.2 ler böyledir bilemiyorum.
Vay be zamanında ne uğraşıyoduk anılarım depreşti.
En son 8600K kullanıyordum delidli 5ghz drp4 ile 60 dereceyi geçmezdi.
Hey gidi günler.
-
Zaten son hızı alıyorum, 3.3gb okuma ve 2.3 gb yazma. 2 ay bile olmadı ssd alalı. memnunum. hiç kurcalamasam iyidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X