Şimdi Ara

7 YILLIK SENELIK ILISKIM BITTI ( BAŞKASIYLA EVLENMIŞ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
7.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

daha iyi oldun mu
  • TIME kullanıcısına yanıt
    ilk andaki yaşadığım şok anına göre iyiyim, başka işle meşgul olsam bile aklımdan çıkmıyor ve eğer odaklanırsamda kafayı yiyecek gibi oluyorum anlıkda olsa nefesim kesiliyor düşününce , en azından gidip ona zarar vermeyi çıkardım aklımdan zaten sanıyorum başka şehire gitmiş herşeyi önceden hazırlamışlar, çok zor hocam çok

en ağırıda ne biliyormusun hani kızlar erkeklere derler ya; işte bunlarda şerefsiz vs kullanıyor atıyorlar felan erkek milletine güvenmi olur diye millet çakıp bırakıyor

bense aklımdan bile böyle birşey geçirmemiştim ta en başından ciddiydim, hep ciddi konuşmuştuk yediğim her haltın arkasında durdum ve kullanıp atmadım etmedim ama yaşadğım sonuca bak güya geri döneceğini söyleyerek gitmişti ve bende buna inanmıştım bu çok zoruma gidiyor işte adam gibi arkasında durdum her şartta her durumda ama bunu yaşadım,

aklımdan çıkaramıyorum kızı ve ömür boyuda çıkmayacak gibi geliyor , bir kutu eşyası ve bana aldığı kıyafetler hediyeler vs duruyor hala atamıyorum yapamıyorum hocam öğrenciyken bana verdiği kalem bile duruyor canımdan değerli görüyorum yanımdan ayıramıyorum onları sanırım ; dediğini yapacağım bu eşyaları yanıma alıp başka şehire tayinimi isteyeceğim mutlaka yeni arkadaş yeni çevre misali değişiklik olur diye düşünüyorum sevgimide içimde yaşarım; bu kızla şaka amaclıda olsa bu konu gecmıstı ılerde ayrılırsak olurda baskasıyla evlenırsen yıne senı severım felan diye konusmustuk seneler önce ... yaptığımız konuşma bile gerçek oldu ne kadersizmişim diyorum ..

ama şunu söyleyeyim o ilk anın şokunda insan intaharda eder.. adamda öldürür.. büyük bir travma psikolojim bozuldu , bak saat 5 ama uyuyamıyorum

• Yazık olmuş. Kardeş ne yapacaksan 7 yıl zarfında yapmalıydın, bu işler bu kadar uzarsa karşı taraf da umudu kaybedip bitirir başka maceralara yelken açar.

1 yıl da araya mesafe girmiş zaten, kız geliri düzgün birini bulup evlenmiştir.

Kadınlar hiç aşık olmuyor galiba, dışarıda it sürüsü gibi bir sürü adam olduğu için sanırsam, çok üzücü lan. O kadar zamanda renkleriniz birbirine geçmiştir, bileşik olmuşsunuz sanırsın ama et tırnaktan değil tırnak etten acı acı da olsa ayrılır..

Zarar verme kısmını kınıyorum, gerçekten seven zarar vermez, istese de veremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 9 Ekim 2017; 7:31:26 >

• Dostum benimde zamanında biri 3 diğeri 2,5 sene olmak 2 ciddi ilişkim oldu. Bunların biri evlendi diğeri nişanlandı :) Bu arada bende evliyim...

Dostum 3 senelik ilişkim sonrasında bitince etkisi 1 2 ay sürmüştü. Hazımsızlık, geceleri yatarken planlar, sinir, uykusuzluk vs vs kötü anlamda etkilemişti. Evlendiğini gördüğümde de benzer mevzuları hissettirdi.

Fakat bu tecrübe sonrasında anladım ki herkesin yeri dolabilir, her acının bir sonu var. Bu mevzuyu kafamızda büyütüp kendimize bela ettiğimiz her gün bizim zararımıza...Acı, sinir, huzursuzluk, mutsuzluk doğal fakat fazlası için hayal gücünü devreye sokma...

Belli ki senin aradığın ve mutluluğu bulacağın insan o değil, onunda aradığı sen değilmişsin o sebeple karşına gerçekten mutlu olacağın insan çıktığında bu saçmalıklar güldüğün tecrübeler olacak...
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Hocam lise 2 de mi evlenseydik, lise bitti , uni , universte bitti tam evlenicegimiz yaz evine gitti , tabi ben ise felan girdim uninin son yilinda, yani hala beraberdik gittiginde sonra bu olay oldu gider gitmez bi anda kestirip atti

Yani bu sene zaten ben evlenmeyi

dusunuyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 9 Ekim 2017; 14:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Mutluluguda sevgiyide onda buldum , gittigi iki gün sonra bana mesaj atmayi felan kesince , anladim bi terslik oldugu konusmak istemedigini felan yazdi 1 ay felan bekledim anladimki donmeyecek baska kizlar bulayim bari dedim, öyle kizlar buldumki güzel manken gibi kizlar ailem e tanidiklarim tesaduf eseri ogrendiler baska bir kizla oldugumu kizi gorunce guzelligine herkez bayildi ustelik zengindide.. Ama ona bakarken yada konuşurken bile aklımda eski sevgilim vardı, kıza sıcak davranamıyordum mesela akşam ayrılırken o sariliyordu ben sarilmiyordum , o öperdi ben öpmüyordum en sonunda bi kaç gün sonra sen beni gercekten sevmiyorsun sanirim felan dedi hic sarilmiyosun öpmüyosun felan seklinde bir konuşma gecti , ve biraktim kizi cunki sıkıldım.. Aklimda hala eski sevgilim vardi ve baskasiyla olamiyordum ... Baska ki aramayida biraktim ondan sonra anladimki baska kizla mutlu olamıyorum tum duygularimi eski sevgilime harcamisim 7 yil.

Gercekten sevip sadık oldum basima bu geldi.. Bu saatten sonra bende cakip birakacagim karsima cikan kizlara, zerre dusunmeyecegim... Bu saatten sonra baska insna hic guvenemem zate

• Yanlış anlaşlmasın ama bazı kızları hayvanlara benzetiyorum neden mi?

Şimdi hayvanlarda biliyorsunuz bütün erkekler dişilerin peşinde dişilerde itibarlı erkek peşindeler hep erkekler dövüşür o kadar güç sarfeder avlar vs ama dişiye yaranamaz dişi hep itibarve güç peşindedir.

İşte insanlardada böyle kızlar güç ve itibar peşinde.Ne yaparsan yap kız kafasındaki hayatı yaşamak ister senın oan veremediğin veya veremeyecegini anladıgında senden ayrılır hemen başkasına gider ve hiçbir zaman bu durumdan rahatsız olmaz vicdan azabı çekmez aşk acısı çekmez.Erkeler öyle değil biz herşeyi içten yaşıyoruz bir anda dışa vuruyoruz daha çok şey yazardımda neyse oldu bitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Yanlış anlaşlmasın ama bazı kızları hayvanlara benzetiyorum neden mi?

Şimdi hayvanlarda biliyorsunuz bütün erkekler dişilerin peşinde dişilerde itibarlı erkek peşindeler hep erkekler dövüşür o kadar güç sarfeder avlar vs ama dişiye yaranamaz dişi hep itibarve güç peşindedir.

İşte insanlardada böyle kızlar güç ve itibar peşinde.Ne yaparsan yap kız kafasındaki hayatı yaşamak ister senın oan veremediğin veya veremeyecegini anladıgında senden ayrılır hemen başkasına gider ve hiçbir zaman bu durumdan rahatsız olmaz vicdan azabı çekmez aşk acısı çekmez.Erkeler öyle değil biz herşeyi içten yaşıyoruz bir anda dışa vuruyoruz daha çok şey yazardımda neyse oldu bitti...

Hayvanların ne suçu var

• Syronwar kullanıcısına yanıt
    Ben buraya niye çıktım niçin çıktım bu nu izaha gerek yok çıktımsa çıkmışımdır ne oluyor bana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Benim olayi ozetlemissin iste

• hocam nasılsın iyi misin daha
  • Birincisi, tamam yaşadığın zor ama aradan 1 yıl geçmiş artık kız bitirmiştir kafasında, senin bitirmemen başka bir olay.

İkincisi, kendine yeni bir yol çiz, başka işlerle meşgul ol, kendini işine ver, yeni insanlarla tanış. Emin ol zamanla unutucaksın. 1 sene sonra aklına bile gelmeyecek, gelirse de gülüp geçersin.

Üçüncüsü, insanları rahat bırak. Her gün haberlerde eski sevgilisini öldürdü diye cinayet haberleri görüp sinir krizi geçiriyorum. Yemin ederim sinirimi senden çıkarırım. O adamın ne suçu var? Git kendi işine gücüne bak. Hayat güzel kardeşim. Sağlığın yerindeyken git gez dolaş her yeri, yaşamın her anını değerlendir, mutlu ol. En güzel zamanlarını 30 sene sonra adını zor hatırlayacağın insanları düşünmekle, kendi ve onların hayatını mahvetmekle geçirme.

Dördüncüsü, lütfen kendine 2 gün ayır. Birisinde hastanelerin yoğun bakım servislerini dolaş. O insanların halini gör. Plastik cerrahiye git, ortopediye git, ontolojiye git. Git de haline şükret. İkincisinde de hayatında bir kez de olsa hapishaneye git. Oraların kokusunu al. Gerekirse git kimsesiz bi mahkumla konuş. Zaten bişey yapmaya cesaretin bile kalmaz.

Hayatını yaşa kardeşim bırak ıvır zıvırı.

• Aynı acıları 1 haftadır yaşıyorum, 3 ay önce ayrılmıştık , başkasıyla evlenmiş...3 ay içinde hem de .. çok acı çekiyorum, kendimde değilim, aklım başımda değil sürekli onu düşünüyorum. Onunla ilgili herşeyin sonsuza kadar bitmiş olduğunu bilmek çok acı veriyor. Oysa ben biten bu sevdanın ardından onlarca ay başkasıyla kendimi hayal bile edemezdim. Bitişinin acısını yaşarken başkasıyla evlendiğini görmek. İşte bu yaraya tuz basmak gibi bişey.

Sanki bu acılar hiç bitmeyecekmiş gibi, hiç yüzüm gülmeyecekmiş gibi, hiç unutamayacakmışım gibi geliyor. Geçecek mi dersiniz ? Ne yapmalı unutmak, bu acıyı bir nebze olsun hafifletmek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stanco -- 16 Kasım 2017; 15:28:12 >
  • Sık kafana gitsin

• L0ser

• Benim 13 senelik ilişkim bitti 7 nedir ya boş işler bunlar üzme kendini hayırlısı ne ise o olsun.
  • ALLAH daha iyilerini eminol ki sana nasip edicektir . O zaman belki diceksin ki iyiki beni bırakmış . İyiki başkasıyla evlenmiş ki , şimdiki yaşadığım . Sevgiyi hayatımın kadınını hiç onun yüzünden tanıyamicaktım , yaşayamicaktım , bulamicaktım diceksin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83A9DEA5A -- 16 Kasım 2017; 22:58:50 >
  • Başlık sakat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAY BE KAHPE DÜNYAAA 7 SENELİK İLİŞKİ BİTER Mİ BEEE BATSIN BU DÜNYA ULAN ....
  • Herkeze tekrar merhaba öncelikle... Ayrıldığımın konusunu nereye açtım bulamadım gerçekten

Ama bu linki koyayım İsteyen girip okuyabilirhttps://forum.donanimhaber.com/basioa-gelen-olayy-inanilmz--64721285#64721285 bunu bulabildim. Başlık ve konu içeriği için kusura bakmayın çocukluk, heyecan, forumda yeniydim sanıyorum o zamanlar

Neyse neler hissettim ve yaşadım ona geleyim.. Bir delilik yapmadım Kendimden başka kimseye zarar vermedim,

Evlendiği kişinin bilgilerini buldum adını sanını , ama gidip birşey yapmadım çok düşündüm, madem benim hayatım bitti benim mutsuzluğumun üstüne mutluluk kuruyorlar onlar da mutlu olamasın diye düşünüp gebertmeyi düşündüm sadece ve sadece tek şey yapmama engel oldu, O kızın bir daha bana dönmeyecek oluşu ne yaparsam yapayım başkasını seçmişti artık, sonuçta benimle gidip 2 imza atıp onca sene içerisinde evlenebilirdi başkasıyla 5 ayda yaptığı gibi, ama benimle yapmadığını başkasıyla yaptı bu beni durdurdu bana dönmeyecek doğrasamda beni sevmeyecek diye düşündüm kızın annesine kinim çok.. beni biliyordu; onada zarar vermeyi düşündüm beni bile bile kızını başkasıyla nasıl evlendirir diye düşündüm, ne yaptım ettimse işin içerisinden çıkamadım

insan ilk öğrendiği anda deli fişeğe dönüyor .. 2 saniyede nasıl katil olunuyormuş hiç düşünmeden bunu çok iyi anladım gözü hiç birşey görmüyor insanın aldatılan insanların nasıl bunu yaptığını cok iyi anladım.

İşim seneye bu zamanlar başka yerde olabilirim düşüncesiyle avutuyorum kendimi belki unuturum diye

her 2-3 gecede bir rüyalarıma giriyor sanki bilinç altım bana inat yapıyor.. bir anda rüya içerisinde onunla yan yana gülüşürken buluyorum kendimi herşey o kadar güzel oluyor öyle mutluyumki anlatamam ... ama rüya bir bitiyor.. asıl kabus o zaman başlıyor o yanımda gülen kız başkasıyla evlendi,, şuan başkasıyla yatıyor.. bir anda bu düşüncelerle boğuşmaya başlıyorum işte Sanıyorum ben bu acıyı daha fazla kaldıramayacağım.. doğru an gelene kadar geçici yaşıyorum off of ne yapsam ne desem kar etmiyor beyler, Nefes aldığım her an tükeniyorum beyler tükenip gidiyorum bardak bardak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 17 Kasım 2017; 7:9:45 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.