|
7 YILLIK SENELIK ILISKIM BITTI ( BAŞKASIYLA EVLENMIŞ) (3. sayfa)
-
-
çok komik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 17 Kasım 2017; 15:14:1 > -
Ah hocam.ah.bi kiz lazim sana.
Bana da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oğlum suç sende 7 senede kıza nikah kıymazsan elin adamı alır kendisine karı yapar bu kadar basit senden bir halt olmayacağını anlamış senden daha imkanlı bir aday bulunca gitmiş evlenmiş bunu anlamayacak bir şey yok
ahlayıp vahlayıp boşuna kendini yorma -
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
Oğlum suç sende 7 senede kıza nikah kıymazsan elin adamı alır kendisine karı yapar bu kadar basit senden bir halt olmayacağını anlamış senden daha imkanlı bir aday bulunca gitmiş evlenmiş bunu anlamayacak bir şey yok
ahlayıp vahlayıp boşuna kendini yorma
E hocam nerede sevgi? Nerede vefa? Nerede sadakat? -
quote:
Orijinalden alıntı: Syronwar
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
ahlayıp vahlayıp boşuna kendini yorma
E hocam nerede sevgi? Nerede vefa? Nerede sadakat?
O senin dediklerin eski Türk filmlerin'de oluyor ancak. -
ne durumdasın hocam
-
Son durum ?
O sandığın şey senin yüreğin. Duygularını bırakıp mantıklı bir bakmayı dene, bu kızda diğer kızlarda olmayan ne var? Sadece senin ona eklediğin ve aslında olmayan özellikler. Aynısını emin ol başkasına da yapabilirsin. Ben de bir ayrılıktan geçtim, kendisi evlenmedi ama kendisini aldatan birisiyle olmayı seçti. Her neyse, şimdi yavaş yavaş bakıyorum da aslında kendisinin hiçbir özelliği yokmuş. Sadece benim ona yüklediğim anlamlardan ibaret. Ben de böyle birine böyle anlamlar yükleyerek hata yapmışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWicked -- 9 Ekim 2020; 9:10:50 > -
Adam kabusumu yaşamış resmen.. Hocam şimdi nasılsınız napıyorsun uz?
-
Hocam sen de geleceğimi görüyorum.5 sene saçma sebebler ile bitirdi.Aynı konuyu açmak istemiyorum...
-
Hocam merhaba
şimdi nasılsın hayatın ne durumda evl misin yaş kaç bende aynısını yaşadım tıpkı senin gibi çok zor durumdayım suan
Burada hep söylüyoruz....
Kadınların %90 'nın siz dışında alternatifi vardır yani enayileri çoktur.
Bir evliliğe erkek karar vermez kadın karar verir.
Demek ki sende eksik bir şeyler hissetmiş yada başka şeyler. Kendini kötü hissetmemen için daha açık konuşamıyoru
-
Konuyu açtığımı bile unutmuşum bildirim gelince görüp arkadaşlar bi güncelleme yazmak istedim aradan yıllar geçti ve o yaşadığım son ciddi ilişki oldu, gençlik ve tecrübesizlikle gidip bi zarar vermedim onlara çok istemiştim yapmayı hatta o an aynı sehirde olsak gidip yapardımda insan çok kötü hissediyormuş, neyse o zamandan beri kimseyle ciddi düşünemedim düşünecek kadar ciddi duygular hissetmedim ve hala evlenmedim, ama hala aklımda ve unutmuşta değilim hala instagram hesabına bakıyorum profıl resmını goruyorum işimde gücümdeyim onu istediğim gibi kimseyi isteyememişim evlilik mevzusu benım ıcın o yüzden bitmiş günü birlik ilişkilerle ve gezerek tozarak aklıma getirmemeye çalışıyorum ama arkadaşlar bir kadın için belki durum farklıdır ama şunu biliyorum yarın bana mesaj gelse herşeye rağmen boşandım gel buluşalım dese çıkıp düşünmeden giderim, belki duygularım bitmiş olur o an görünce gözümde aynı etkiyi hissetmem belkide o hissizliği tecrübe etsem bidaha dönüp bakmam düşünmem bile belkide ama şimdilik hislerim böyle yaşı 25 altı olanlarada tavsiyem sevmeyin pişman olursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 14 Eylül 2023; 22:59:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X