Şimdi Ara

70.000 TL mining sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 70 k ile en fazla alt coin kazabilen ve amorti süresi kısa olan hangi kartları tercih etmem gerekiyor. 70k sadece kart için ayrılan bütçe diğer bileşenler için bütçe ayrı hazır. Anakart işlemci vb ekipman önerileride verebilirsiniz. İleriye dönük 12 kart girişli ekran kartı tercihim. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/kripto-para-ve-madencilik--f2111

Kripto para ve madencilik bölümü var, oraya konu acarsan hem daha dogru olur hemde yardimci olan sayisi burdan cok olur.

Benim naçizane fikrim, suan kartlarin cogunlugu lhr oldugundan bu ise girilmemesi... Lhr olmayan bir rtx 3090 var. Bir tane rtx 3090 alabilirsin. Yada yurtdisindan bir yerlerden rx580 bulanlar var ama onunda getirisi pek yok. Kendi parasini 1 yildan fazla ya cikarir ya cikarmaz. Ben böyle bir yatirim tavsiyesi veremem. Lhr 3070 falan 28mh kaziyor diye biliyorum, rx580 30mh civari... Rtx 3090 nin ise vram cok isiniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kunGFu -- 23 Aralık 2021; 10:31:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunGFu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim söylediğiniz bölüme yazdım. Dolar düşmesi. İle piyasanın biraz daha maddi yönden iyileşmesini bekleyeceğim 1 hafta daha en azından araştırma için de fırsatım olur ve dediğiniz çok doğru eğer 1 senede amorti edeceksem bu mantıklı bir yatırım mı tartışılır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 70 bin ile kriptoda çekirdek çitlersin anca bügün iyi kazım yapan kartlar 30 binden başlıyor kaç kart alcan 200 bin ayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 23 Aralık 2021; 11:53:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    70.000TL Sistem Önerisi
    6 ay önce açıldı
    25 Bin TL Sistem Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.