Şimdi Ara

70.000 TL'ye Aveo Sedan aldım yorum ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam yaris bana küçük gelir hem bagaj olarak hem motor hacmi olarak. Uzun yolda yorar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trivela67 kullanıcısına yanıt
    Bende 2013 yaris var 1.0 52 bine ilk aracım acemiliği atmak için aldım tavsiye etmem dediğin gibi araç gitmiyor . Tam temkinli bayan yada ihtiyar arabası .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cém kullanıcısına yanıt
    Ihtiyaca gore araba bakmak lazım ben yaris tarzı arabalara sigmiyorum rahat edemiyorum bagaj desen zaten yok. Uzun yol? Otobüsten daha eziyetli

• Çok yazık olmuş. O paraya fersah fersah üstün araçlar mevcuttu. Bu paraya hangi araç alınmaz sorusunun cevabını vermişsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • chevrolet hakkında olumsuz yorum yazanların hepsi bu fiyatlara ne alınabileceğini söylesinler. hocam bende 2012 yılından beri kullandığım aracı geçen hafta sattım, araç 8 yıl boyunca hiç bir arıza vermedi, sıfır alınırken lpg taktırmıştım brc my11, 65 bin km tık demedi, çok şükür kazamız, değişenimizde yoktu, ekstpertizdende temiz çıktı, alıcı arkadaş aldı ve gitti, araç 2. Gün sonunda satıldı, sizede hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, kazasız belasız kullanırsınız inş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2013 model 1.3 LT dizel Aveo'ya 3 yıldır biniyorum. Ayrıca 2011 1.4 LT otomatik Aveo'ya da 3 yıldır eşim biniyordu ama onu 2 hafta önce sattık. Her iki Aveo da bize 3 yıl boyunca hemen hemen hiç sorun çıkarmadı. Sadece bir kez dizel olanın ön sağ yolcu camını mahalleden çocuklar taş atıp kırdılar. O camı hemen bulamadım ama iki gün sonra cam takılmıştı. Genel anlamda fiyatından çok daha fazlasını sunan bir araba. Bence ödenen paraya göre çok başarılı bir tercih, güle güle kullanın. Sormak istediğiniz birşey olursa dm yazabilirsiniz.

• Konuyu açtığımı bile unutmuşum 6 ayı geçmis arabayi alalı iyi ki de almışım diyorum. 69 bin kmde almıştım şu an 83 bin km olacak 80binde periyodik bakım yaptım. Kilometrenin çoğunu Antalya-Bursa-Çanakkale güzergahında ve Antalya-Konya arasında yaptım. Bu arabanın bu fiyatlarda bulunması bence bi şans :)
    Fiyatina ve sınıfına göre
    Artıları:
    +Mükemmel yol tutuşu ve güvenliği
    +Donanım seviyesi ve modern iç dizayn
    +Bagaj hacmi ve iç geniş hacmi
    +Uygun yakıt tüketimi
    Eksileri:
    +Devir aralıkları biraz kısa
    +Motor sesi izolasyonu zayıf

Edit: Konuyu açtığımda yapılan yorumları şimdi görünce bir kez daha anladım ki forumdan araba önerisi alinmazmış 6 ay önce 70 bin liraya önerilen arabalari almış olsaydım kaç kere yolda kalip kac kere sanayiye gidecektim kim bilir. Çok sükür hiç yolda kalmadım sorun cıkarmadan kesintisiz 2600 km bile yaptım.
    - Hele ki kötü yol tutuyor diyen arkadaşın mesajını hayretle okudum mondeoyla focusla falan kıyasladı heralde ben virajlarda 90-100le sabitleyip dönerken sağ şeritte 60-70 le gitmeye çalışan sümbüller, linealar japonlar gördüm Özetle: Forumdan araba önerisi almayin ayni paraya, içinize sinen en temiz ve güvenlikli aracı alın. Yeni yenidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivela67 -- 14 Ocak 2021; 23:2:5 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.