Şimdi Ara

70.000 TL'ye Aveo Sedan aldım yorum ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benimkinde motor soğukken içeride hissettirdiği titreme arttı ve yüksek devirlerde içeri gelen motor sesi arttı.
  • Yorumlara takılmayın pek.Gecen sene Eylül de 108 e aldığım araç 9-10 ayda ikiye katladı.Piyasanın hali bu.En azından geçmişini bildiğiniz araç.Kafanızda soru işareti olmadan binersiniz.Bu arada olurda satarsanız 1.0 yaris i de düşünün deri bu bütçelere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 eski kasasını 8 yıl kadar kullandım. Sıfır almıştık 1.4 lt sx paket yani full. Yanlış hatırlamıyorsam 27500 TL gibi bir fiyata maloldu. Yaklaşık 120bin km de sattım. Konfor güzel 4 hava yastığı elektronik klima çelik jant 15" 6 hoparlör yani konforu güzeldi... Ama gel gör ki prins LPG taktırdıktan sonra 2. Yılında hararet yapmaya başladı. En son piston sekman takımı çelik subap taktırıp motor yemeden 4bin TL kadar masraf edip arabayı güzelce yaptırdım. Tabiki bir kez soğuyunca artık satmaktan başka çare kalmadı. Ocak ortasında sattım. Alan arkadaş 2-3 ay aradı abi şurasını değiştiriyorum ne parça taktırayım diye bende tecrübe paylaşımı yaptım. Sattığım fiyat 33bin TL idi piyasaya göre de ucuza gitti. 9bin TL hasar kaydı vardı sonuçta. Hatırladığım şeyler bunlar hocam.

Bu arada yerine Ford fusion aldım. Biraz kütük gibi ama az yakan çok kaçan bir araba tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lpg taktıracaksanız prins sıralı taktırın araba perte çıkana kadar kullanılır
  • Söylediklerinizde haklısınız ama ben de aldığımın üstüne sattım demedim :)

Şu tarihte şu fiyata, bu tarihte bu fiyata sattım dedim.

Araba satılmıyor gibi bir durum yok.

Sizin hesaba göre aradaki farkı da, yaptığım kilometrenin amortismanı sayarım.

Sinir stres de yok, 1 saatte kolayca satılmasının da bir bedeli var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu paralara bu arabalar nasıl satılıyor, o aracın max ederi 55.000TL.
    o paraya civic, alabilirdin, toledo alabilirdin, astra alabilirdin.
    hatta üzerine 10 daha koyar hasar kayıtlı 508 alabilirdin.
    ne bileyim. güle güle kullan.
  • bu kadar yaygın olarak kullanılan araçlara parça muhabbeti yapanlara gülesim geliyor artık.
    Ülkemize bir kere gelmiş araca sahibim (chery) bu kadar yıl sonra bile ucuza her parçayı bulabiliyorum.
    Kendi fabrikası üretmese bile bu kadar müşteriyi çöpe atmaz kimse. Muhakkak bir sürü muadili olur.
    Hayırlı olsun aracınız güzel
    sırf bilindik marka diye uyduruk ve cacığı çıkmış araçlara bi çuval para vermek çok mantıklı gerçekten
  • En iyi kararı vermişsin KM si çok iyi orjinalse. Şu an 100bin km den aşağı bulunmuyor aynı fiyatlarda. Sen fiatcı ları hyundaiciları bir kenara bırak onlar parça derdinden bşaka birşey bilmez Birde 2012 model araç yerine aynı parayı gidip 2005 araçlara yatırsaydın diyenleride bir kenara bırak.

Bundan 5-6 yılönce Cruze alırkende Fiatcı hyundaiciler acayip kütülüyordu aman chevrolete binilir mi parçası yoktur arızası çoktur 2011 cruze'a o tipde bir araca bir kaç sene bindik sıkıntısız ve sattık. Ozamanda Hem iç hem dış dizaynı ile üst cruze kendini belli ediyordu ve işin acısı ne biliyormusun 2020 de bedava gibi satılan filo aracı egealardan hala daha iyi bir dizayna sahip olması

Şimdi Aveolara bakıyoruz bizde otomatik.Gerçekten şuan 70-80 bin bandına Aveo dışında iyi araç olduğunu düşünen var mı? Hurda Hyundai i20 ler mi eski kasa ? Nissan micra mı alsın millet? Chevrolet Aveo ve Cruze piyasada Egea dahil çoğu aracı tokatlar Ama Cruze ların temizi kalmamaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 7 Temmuz 2020; 12:35:17 >

• 70bine 15 yaşında her yeri boyalı taklalı 200bin km civic niye almadınız ki? aveo çok kötü arabadır. yolda giderken bir tanesinin kendini parçaladığını gördüm geçen gün. o kadar kötü arabayım ki kendimi imha etmeliyim diye düşündü herhalde.

parçası falan katiyen yok. çünkü aynı opelle paylaştığı bütün parçalara chevrolet türkiyeden çıktığı için kendini imha etmiş. opel parçalara sensör koymuş chevrolet'e takıldığını anlayınca kendini imha ediyormuş.

çok yanlış olmuş ya hemen satın bence.
  • O kadar boş yorum var ki, okurken "başkasının yerine utanmak" derler ya onu yaşadım.

2012 model kasko değeri 71.850 ₺ olan aracı kötülemek mi dersin, chevrolet 2024'te artık destek vermeyecek diyen mi dersin. Bir de yol tutuş kötü diyen, kronik arızadan bahsedenler falan var

Ben 3 yıldır kullanıyorum bir an bile pişman olmadım. Kasko değeri yüksek, güvenlikli, donanımlı, bir kere parça sıkıntısı yaşamadım. En önemlisi de 8 yıllık araç. Varsın turbosuz atmosferik olsun. Hızlanmasın. Yakıt fazla yaksın.

Hadi gidip siz 15 yıllık önü arkası belli olmayan, kasko yapılmayan, sigorta şirketlerinin pert diye tabir ettiği araçlara 70 bin verin. Bu piyasada Chevrolet grubu araç alıp pişman olanın aklından şüphe duyarım. Arıza işi şans işi.

• trivela67 kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum. Bu paraya piyasada tututalan araçlar vardı aslında. @ khytr89

Hayırlı olsun. En iyi araç elinizdeki araçtır sonuçta. Otomatik miydi? Öyle ise elden daha çabuk çıkar.
    @ trivela67

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kostantin -- 7 Temmuz 2020; 12:55:27 >
  • Her parçası bulunuyor hocam parça sıkıntısı yok, altını çiziyorum chevrolet avrupadan 2014 te çıktı, yıl 2020. Trim parçaları da var gm kutusunda motor parçaları da. Ayrıca opel psa ya geçtiği için kapanan bayiiler sayesinde yetkili servis ustalarımız sanayici oldu, artık yetkili servisteki ustama gidebiliyorum

• kostantin K kullanıcısına yanıt
    manuel hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

bazı arkadaşlar 40 senelik araçların bulunuyor bunun mu bulunmayacak demiş ama tofaş, broadway , toros Türkiye de çok satan araçlar hala seveni var o yüzden yan sanayisini geçtim opar bile tofaş kuş serisine orijinal sıfır parça çıkartıyor ancak bahsettiğimiz araç chevrolet aveo ..

piyasada az olduğu için bu araca parça üretmek diğerleri kadar karlı bir iş değil, yedek parçacılar neden bu araç için stok maliyeti yapsın ki ? tamam motor kısmı elbet opel parçalarıyla çözülecektir ancak dış kaporta ve iç trim parçalarını lazım olursa bulmak çok zor.

benim arkadaşa tavsiyem satması yönünde ki aracı 5-6 sene kullanmayı düşündüğünü belirtmiş, fiesta, polo , corsa , clio gibi bir araca yönelirdim.
    Suan bile parcalar n11 de satiliyor ( ben ordan aliyorum ). Cogu parca opelle ayni zaten 2023 te yan sanayi uretimi mi duracak ne olacak. Nerden uyduruyorsunuz .

Fiesta onermissin . Avrupada kaza basina ölüm orani en fazla araç fiesta . Sizin kafadakiler parcasi ucu diye tabut alir onu kullanir. İlk olana guvenligi koyani anlayamazsiniz

• 4 yıl Cruze kullandım opel servisine işim düşmedi. Parçalari Facebook'ta bile satılıyor

• realitych R kullanıcısına yanıt
    Hee hee tamam agucuk

Sosyal medya denetimi gelmeli mi gelmemeli mi çok ikilemde kaliyordum ama gelmeli kesinlikle ...

Burda çoluk çocuğun saçmalamasını , yanlış yonlendirmesini neden gormek durumunda kalıyoruz ki

Hiç GM grubu araca binmediğine bile bahse girerim bir Opel sahibi olarak....

Ama bilmemek ayıp değil bilmeden saldırmak ayıp

Tamam madem o kadar eminsin o zaman aracı sana satalim 80 bin tl ye

• Hayırlısı olsun. Pek garanti bir araç değil umarım üzmez.
    Bu fiyata benim temiz 2006 Corolla'yı alsaydınız kafanız rahat olurdu en azından
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Hocam satilabilir GM nin desteğini çekmesine 2 buçuk sene var , okuduğunuzu anladığınıza emin misiniz ?

Hee sanırim anladım chevrolet sahiplerini paylaştığım bilgi korkuttu herhalde ellerinde araclar patlayacak diye ama siz zarar gormeyin diye burda tüketiciyi bilinçlendirmezsek yaptığımız etik olmaz..

http://www.chevrolet.com.tr
    Chevrolet - Önemlı müşterı bılgısı
    https://www.chevrolet.com.tr/owners/chevrolet-ceases-sales.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 7 Temmuz 2020; 21:37:57 >

• Ya siz ve sizin gibiler 10 yıldır aynı terhane . Ben aldım kullandım ve sattım ve diyorum ki Opel servisine ihtiyacın zaten yok. Destek vermesine de gerek yok ..

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Neden şu piyasada zar zor biriktirerek ya da kredi çekerek bir ton paraya aldığım arabamı kurumsal olmayan, a arizasini yaparken daha da kazanmak icin b arızasına sebep olan , doğru ustayi bulana kadar arabamı deneme tahtasına çevirecek olan , genellemeyeyim ama fiş fatura kesmeyen , araç giriş formu doldurmadan teslim alan insanlara aracımı emanet edeyim ki ..

Herkesin sizin gibi gani gani vakti olmayabilir aracının başında bekleyecek kadar..

Ayrica herkes motul un iyi bir yağ , ate nin iyi bir fren balatası üreticisi olduğunu , mann filter ın kaliteli bir filtre üreticisi olduğunu bilmek zorunda da değil.. ucuz olduğu icin ne idiğu belirsiz şeyleri taktiracak kadar da düşmemek gerekiyor çünkü arabalarimizda yeri geliyor sevdiklerimizin canını taşıyoruz..

Petlas 25 Continental 50 yken Continental taktiran adamım çünkü kalite tesadüfe bırakilamaz hele sevdiğimin canlarıni taşima sorumluluğunu alıyorsam..

Teyzemin aracına yanlış hatırlamiyorsam 2014 ya da 15 de Depo marka far takmışlardi 1 sene içinde sararmış , içinde buhar oluyordu sanayide usta buldum diye yaptırmıştı işte orijinal parçanın önemi, soküp attım Hella miydı Valeo muydu net hatirlamiyorum üretimini ama GM logolu far takmiştik youtube dan video izleyerek Corsa C sine fistik gibi oldu ne akma ne kokma ne sararma olmuştu 3 sene icinde sonra sattıldi hayir duaları alınarak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 7 Temmuz 2020; 22:2:40 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.