Şimdi Ara

70.000 TL'ye Aveo Sedan aldım yorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012 model yeni aveo sedan 1.4 Benzinli Lt paket aveo aldım arkadaslar. Aracın sahibi iş yerinden arkadaşım. Ilk sahibi. Araç 69 bin km de. Orjinal Değişensiz boyasız. Sizce nasıl bir tercih. Geçmişini bildiğim bakımlı bir araba.

• Otomatik 1.4 ltz kullandım. 37 ye satana kadar göbeğim çatladı. 20k km de tertemizdi.

İst ş.içi 12 litre ortalama
    Ş.dışı 8 litre civarı
    Bağırır gitmez.
    Direksiyonu elektrik destekli değil
    Yol tutuş kötü

Ama ben tipini çok seviyorum. Hala görsem döner bakarım. Göstergesi çok hoş. Kronik olarak motor kulakçığı arızası vardı. Birde vites lego gibi parçalanıyordu bende birleştiriyordum.

Kısacası vasat araba.
    quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

3 yıl sonra sahipsiz kalacak bir araç, gm 31.12.2023 itibariyle tüm avrupa operasyonlarına noktayı koyacak diye biliyorum yani opel servislerinden yararlanamayacaksınız. Fazla km yapmadan satın derim yoksa son sahibi olabilirsiniz
    Hocam turkiyede garantisi bitmis araclardan ksc tanesi servise gidiyor . Yok sahipsiz kalacakmista. Sahin doganlar bile.vizir vizir dolasiyor . 50 tsne yan sanayi parca var . Ozel servisler var. Masallah bilim adami gibi ileriye donuk projeksiyon cikartmissiniz. 10 yildir yazdiklarinizi en cahil kesim soyluyo zaten
    2019 Ocak'ta 79000 kmde 2010 model Chevrolet Spark 1.2 LT modelini aldım. 30750 lira verdim.

Satamazsın, elinde patlar, hata etmişsin dedi herkes. Hele bu rengi hiç satamazsın dediler, fıstık yeşiliydi.

11 ay sonra, 106000 kmde, 36000 liraya sattım. İlan onaylandıktan 1 saat kadar sonra kapora yatmıştı hesabıma. İlanı kaldırırken 18 favori vardı.

Uzun lafın kısası, yorulmamış, temiz araba alınır da satılır da.

Keyifle binin inşallah :)
  • Otomatik 1.4 ltz kullandım. 37 ye satana kadar göbeğim çatladı. 20k km de tertemizdi.

İst ş.içi 12 litre ortalama
    Ş.dışı 8 litre civarı
    Bağırır gitmez.
    Direksiyonu elektrik destekli değil
    Yol tutuş kötü

Ama ben tipini çok seviyorum. Hala görsem döner bakarım. Göstergesi çok hoş. Kronik olarak motor kulakçığı arızası vardı. Birde vites lego gibi parçalanıyordu bende birleştiriyordum.

Kısacası vasat araba.
  • Hayırlı olsun öncelikle merak ettiğim bir araba tecrübeleriniz nedir memnun musunuz? Bu arada moralinizi bozmak gibi olmazsın 3 ay önce falan 2012 ltz paketini 47 ye bırakmıştı ben son anda vazgeçmiştim. Ev alma durumum var acil satmak istediğimde satamam diye korktum. Ama hala merak ediyorum.
  • 3 yıl sonra sahipsiz kalacak bir araç, gm 31.12.2023 itibariyle tüm avrupa operasyonlarına noktayı koyacak diye biliyorum yani opel servislerinden yararlanamayacaksınız. Fazla km yapmadan satın derim yoksa son sahibi olabilirsiniz
  • Hayırlı olsun ilan açın bir an önce arkadaşınızın yaptığı gibi kurtulun
  • güzel fiyat. siz yazılanlara bakmayın bu ülkede 40 yaşında araçlar hala piyasada. bakımlarını düzenli yaptırın binin. velev ki sorun oldu türk sanayisi arabayı sıfırdan yapacak kapasiteye sahip.
  • lpgli kullanmayın binecekseniz.
    almışsınız artık ne desek can sıkar. hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun güzel tercih, bu paralara 250 binde 2004 civic falan veriyorlar. Parça sıkıntısı falan da olmaz, teknik parçalar zaten opelle aynı, kaporta aksamı en kötü durumda bile bi şekilde bulunur 2020 yılındayız. Güle güle kullanın.
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Ben manuelini aldım kullandım açıkçası sınıfına gore cok hoşuma gitti yol tutuşunu beğendim uzerindekiclastik jant ebatına göre çok iyi bence. Yakıtı da arkadaşımdayken ortalama 7.5 litre şehir içiydi bakalım bende nasıl olacak..
    Benim gözlemlediğim de motor sesi benzinliye gore fazla bağırtmak gerekiyor sanırım yalıtım da az onla.da alakasi var
  • MuammA_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben memnunum daha yeni kullanıyorum ama beklentiyle alakalı biraz. 3 aydan beri çok şey değişti araç piyasasında fiyatlar malum. Hatta ben uyguna aldigimi düşünüyorum 85 yazmışlar muadillerine abartı tabi biraz.
    Alirken acil satma gibi kaygım yoktu donanımlı güvenli ve biraz yeni bir araç olsun en önemlisi de sikinti çıkarmasın kronigi olmasın mantığıyla aldım. Bu kriterlerde chevrolet markasına çıkıyor yollar ki araç gerçekten benim için her şeyi barindiriyor.
  • Parça sıkıntısı yaşamaktan cekinmiyorum hocam. 2023 olayını biliyordum bunu bile bile aldım ki arkadaşım da söyledi zaten. 70 bine benzinli araç çok aradım bilmediğim boş 1.4 performanssız güvenliksiz linealar falan var km de daha yüksek oluyor tabi. O yüzden aldım bu aracı
  • predator93 kullanıcısına yanıt
    Yeni her zaman yenidir mantığıyla aldım marka algısına takılmadım pek. Tecrübelerimi aktaririm zamanla.
  • Açıkçası arkadaşım kurtulmak için satmadı:) ben ısrar ettim ona yeni araç bulduk öyle sattı yoksa çok memnundu. Beklentilerle alakalı sanırım
  • Şu an lpg düşünmüyorum yakıtı 7-7.5 seviyelerinde gezinirse. Lpg olarak brc comfort veya etiket grand uyumluymus sanırım 250bin km kadar subap sorunu yaşanmiyormuş bu kitlerle. Bilginiz var mı?
  • Guzel araba . Guvenlikli ve temiz almissin . İyi bir ustada 2000 liraya atiker kit taktirirsan hem de cok ekonomik olur. Ben de cruze kullaniyorum. Tupsuz alip kendim taktim . Sifir sorun tup oldugunu bile anlamiyosun
  • 2019 Ocak'ta 79000 kmde 2010 model Chevrolet Spark 1.2 LT modelini aldım. 30750 lira verdim.

Satamazsın, elinde patlar, hata etmişsin dedi herkes. Hele bu rengi hiç satamazsın dediler, fıstık yeşiliydi.

11 ay sonra, 106000 kmde, 36000 liraya sattım. İlan onaylandıktan 1 saat kadar sonra kapora yatmıştı hesabıma. İlanı kaldırırken 18 favori vardı.

Uzun lafın kısası, yorulmamış, temiz araba alınır da satılır da.

Keyifle binin inşallah :)
  • realitych R kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi atiker kitini kullanıyorsun? 1.4 ecotec için atiker grand öneriyorlar. Lpg ile kaç km yaptın şu ana kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivela67 -- 7 Temmuz 2020; 8:25:1 >
  • xxl567 X kullanıcısına yanıt
    Bizim ülke gibi bir araba piyasası olan ülkede bu algının kırıldığını düşünüyorum ben de hocam. Hemen Satma amacıyla almadım zaten Allah izin verirse 5-6 sene binerim. Artık insanlar temiz arayışına girdi piyasada aynı fiyata o kadar hasarlı, elden ele dolaşmış araç var ki fazla el değiştirmemiş düzgün araçlar markası ne olursa olsun değerinde satılıyor bence.
  • hayırlı olsun, ben de eski kasasına 2 sene kadar sahiptim, her şey güzeldi ama satarken çok zorlandım. o süreçte biraz canınız sıkılabilir sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanstern

3 yıl sonra sahipsiz kalacak bir araç, gm 31.12.2023 itibariyle tüm avrupa operasyonlarına noktayı koyacak diye biliyorum yani opel servislerinden yararlanamayacaksınız. Fazla km yapmadan satın derim yoksa son sahibi olabilirsiniz
    Hocam turkiyede garantisi bitmis araclardan ksc tanesi servise gidiyor . Yok sahipsiz kalacakmista. Sahin doganlar bile.vizir vizir dolasiyor . 50 tsne yan sanayi parca var . Ozel servisler var. Masallah bilim adami gibi ileriye donuk projeksiyon cikartmissiniz. 10 yildir yazdiklarinizi en cahil kesim soyluyo zaten
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.