Şimdi Ara

70.000 TL YE KADAR HB OTOMATİK TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. 70.000 TL ye kadar Otomatik, hb, c sınıf araç bakıyorum. Kronik sorunu olmayan , şanzımanı iyi olan , vites geçişlerinde çok sarsmayan c sınıf tavsiyeleriniz nelerdir ?

• Bende bakıyorum benzer b-c sınıfı sorunsuz otomatik araç Honda jazz 2012 fun lara baktım uçmuş fiyatlar wv grup dsg için pek hevesli değilim yaris auris cvt ler var c4 olabilir senin için ama bu fiyat bandında temiz otomatik araba kalmamış hep hasarlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onrblt26 -- 17 Eylül 2019; 23:23:35 >
  • onrblt26 O kullanıcısına yanıt
    Honda Jazz 2012 fun aracım vardı. 3 yıl önce satmıştım. Büyük hata etmişim. Acayip prim yaptı araç 😊. 70 e güzel bir golf yok onada bakamıyorum. Aurisleri toyota servisinden tanıdıgıma sordum vites gecişleri çok sertmiş. Fransızlarında otomatik viteslerine güvenmiyorum. Bir kere aldım pişman oldum. Geriye bir tek seat leon kaldı gibi 😊
  • quote:

Orijinalden alıntı: xquard42

Honda Jazz 2012 fun aracım vardı. 3 yıl önce satmıştım. Büyük hata etmişim. Acayip prim yaptı araç 😊. 70 e güzel bir golf yok onada bakamıyorum. Aurisleri toyota servisinden tanıdıgıma sordum vites gecişleri çok sertmiş. Fransızlarında otomatik viteslerine güvenmiyorum. Bir kere aldım pişman oldum. Geriye bir tek seat leon kaldı gibi 😊
    Buradaki otomatik vites bilgileri hatalı geldi bana. Bu yüzden düzeltme yapmak istedim.

- Benzinli Toyota'lardaki şanzıman CVT'dir ve vites geçişlerini hissettirmez.

- Fransız'larda örneğin Peugeot'un EAT6 şanzımanı Aisin markadır ve oldukça sorunsuzdur.

- Seat Leon'da DSG şanzıman bulunur. Çıkardığı sorunlar açısından forumdaki en ünlü şanzımandır.

Not olarak, Toyota'nın hibrit modellerinde vites otomatiktir fakat bu araçlarda şanzıman bulunmaz, dolayısıyla şanzıman arızası da olmaz. Bunu, otomatik vites arızalarından ürkenler için yazıyorum genellikle; yoksa başka bir gayem yok. Zaten Türkiye'de elektrikli otomobil hariç, başka bir şanzımansız otomatik vites alternatif de yok şu anda.

• 70 bin az değil hocam, b sınıfı plastik araca gömme o parayı, alabilirsen golf, leon al , paran yetmiyorsa c4 bravo megane, en az c sınıfı al bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.