Şimdi Ara

70-300 CANON UYUMLU LENS ÖNERİLERİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Canon 550D model fotoğraf makinem için uzun mesafeleri(doğa, gökyüzü) pozlayabilmek için 70-300 lens almak istiyorum önerileriniz nelerdir nelere dikkat etmek gerekir. Fiyat aralığı nedir? Haftasonu elektrowolrd de gördüm 299TL ydi sanırım bu linkteki lensti iş görürmü? önerilerinizi bekliyorum...
    http://www.electroworld.com.tr/p/tamron-af-70-300-ld-di-macro-canon/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empty1984 -- 9 Temmuz 2013; 17:40:57 >

• Canon 55-250mm IS al derim. O mesafede titreşim azaltıcı sistem olmadan zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titreşim engelleyici (IS) sisteminin olmasına dikkat et.
  • Tamron 70-300mm Lens uygun bir lens olur fakat titreşim engelleyici özeliğide olmasını istiyorsanız Tamron 70-300mm VC Lensi tavsiye ederim..
    Tamron 70-300mm Lens Fiyatı sizin incelediğiniz sitede çok yüksek fiyatlara satılıyor. Daha uygun fiyatlara bulursunuz..

70-300 CANON UYUMLU LENS ÖNERİLERİ.

• Tamron titreşim engelleyici özellikli lensler oldukça fiyatlı baktığım yerlerde, dediğiniz gibi bu mesafeleri pozlamak için titreşim engelleyici olması şart...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empty1984 -- 12 Temmuz 2013; 10:58:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Canon 55-250mm IS al derim. O mesafede titreşim azaltıcı sistem olmadan zor.

18-55 lensimin devamı olarak bu lensi tercih etmem mantıklı gibi duruyor. İnternettede araştırdığıma göre gayet iyi bir lens. Yalnız bilindik yerlerde ilanını göremedim (elekroworld,mediamarkt,vb...) Hayyamamı uğramak lazım fiyatlar nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: empty1984

quote:

18-55 lensimin devamı olarak bu lensi tercih etmem mantıklı gibi duruyor. İnternettede araştırdığıma göre gayet iyi bir lens. Yalnız bilindik yerlerde ilanını göremedim (elekroworld,mediamarkt,vb...) Hayyamamı uğramak lazım fiyatlar nasıldır?

http://www.fotografium.com/dslr-makine-lensleri?brnd=Canon&srt=3
    Bu sitede 689 TL. Belki Hayyam'da ya da ikinci el daha ucuza bulunabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: empty1984

quote:

http://www.fotografium.com/dslr-makine-lensleri?brnd=Canon&srt=3
    Bu sitede 689 TL. Belki Hayyam'da ya da ikinci el daha ucuza bulunabilir.

fiyat iyimidir? bu site güvenilirmidir? ilk defa böyle bir şey alıcam internet üzerinden tereddütlerim var, yakın zamanda almayı düşünüyorum başka çarem yok...

• Fiyat konusunda birşey diyemem Türkiye piyasası hakkında çok bilgim yok ama site güvenilir biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.