Şimdi Ara

70-72bin TL'ye sıfır mı? 55-58bin TL'ye 2.el mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumun bu kısmında dolaşan birçok arkadaş gibi ben de aracımı yenileme arefesindeyim. Kriterlerim:

*C sınıfı HATCHBACK. Kesinlikle sedan-sw istemiyorum.
    *Dizel.
    *Otomatik olursa iyi olur ama Hyundai'nin otomatikleri gibi tüketimi arttıran veya DSG gibi sürekli diken üstünde hissi verecek otomatiklerden istemiyorum. Tek kavramalı robotize şanzımanları hiç denemedim, birçok arkadaş eleştirmiş ama kullanmayı bildikten sonra büyük sıkıntı yaratmayacaklarını düşünüyorum.
    *Eşim ile birlikte kullanacağız ve %70 ben kullanacak isem %30 da o kullanacak, kesinlikle aşırı büyük bir araç olmamalı.
    *Kesinlikle Yokuş Kalkış Desteği ve Bluetooth üzerinden telefon ile konuşabilme özelliği olmalı.

Esas mesele sıfır mı-ikinci el mi konusunda çıkıyor. Maddi durumu çok parlak birisi değilim. Bu aracı en az beş sene kullanmak istiyorum. Bu nedenle iyi bir araç seçersem 2. elde hemen çıkarayım derdim olmaz.

Ne dersiniz?

• 2 yaşını gecmemis , servis bakımlı ve temiz 2.el bulursaniz alin madem maddi durum cok parlak değil.

Dizel otomatik olacaksa robotize sanziman dışında secenek kalmıyor , bu durumda pug veya bravo kaliyor geriye bildiğim kadarıyla.

Ben burdan C4 alırdım yerinizde olsam , piyasasi çok olmadığı icin 2.elde güzel fiyatlara güzel araclar bulunabilir diye düşünüyorum.

Manuel dusunurseniz de seçenek bollasir ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse bütün c segmenti yenilenecek.

Makyajlı focus yakında gelir heralde, dizeli işinizi görür veya hoşunuza giderse 308.

• C4 derim

• İkinci el focus sıfır olarak leon yada golf
  • İkinci el 70 80 binde 159 bakin

• Teşekkürler arkadaşlar. C4 mantık çerçevesinde düşünülürse en önemli seçenek. Fakat daha önce hiç kullanmadım. Bir ara test sürüşüne gideyim.

Golf kesinlikle çok iyi bir araba. Fakat o fiyatı hakedecek kadar da iyi değil. Sınfının kralı olabilir, fakat üst sınıf fiyatlarına satılıyor neredeyse. Hele ikinci elleri diğer markaların sıfırlarının fiyatına satılıyor. Bir miktar daha uygun olsaydı düşünülebilirdi ama o fiyatla olmaz.

Leon yeni kasasına ısınamadım bir türlü.

308 ve Focus'u da test etmeyi düşünüyorum.

Bravo güzel ama ne olduğunu bir türlü bulamadığım bir şeyler eksik.

159 hem sedan, hem motor nedeniyle vergisi ve tüketimi nedeniyle eleniyor. D sınıfının en güzel aracı. 1.6 güncel motor ve şanzımanlar ile gelseydi sedan olduğuna bakmaz alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.