Şimdi Ara

70 75 bin arası dizel.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba arkadaşlar peder beyle arabayı değiştirmeye karar verdik yaklaşık 70-75 arası bi bütçemiz var fakat istediğimiz aracın sadece dizel olduğunu biliyoruyz onun dışında kararsızız benim kafamda sıfır araç olarak skoda octavia var fakat ikinci el piyasasına baktığım zaman , 2007 -2009 bmw 3.20d 3.18d , 2011-2013 volvo s60 1.6d ve yine 2007-2009 a4 2.0d gibi seçenekler çıkıyor ortaya bmwle audi hem eski kalıyor hem kmler 120binden aşağı değil fakat çok mükemmel araçlar :D volvoda çok mantıklı geliyor ama ikinci el sonuçta sizden isteğim hangisi sizce mantıklı yakıt uzun ömür parça kolaylığı sorunsuzluk açısından kendi takdirinize göre beni aydınlatırsanız sevinirim.

• Bu fiyata D segmenti premium araçlar kullanırken cebinizi zorlayabilir. Volvo s60 olabilir. Otomatik olması şart değilse passat bakanilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Bu fiyata D segmenti premium araçlar kullanırken cebinizi zorlayabilir. Volvo s60 olabilir. Otomatik olması şart değilse passat bakanilirsiniz.

ne açıdan cebimizi zorlayabilir hocam.
  • 2007-2009 arası araçlar 6+ yaşında olacak. Ben Volvo dan yanayım, ama 1.6 motorun o ağır araçta biraz yetersiz olduğunu görmüştüm testlerde. Büyük ihtimal D2 motordur. Performans beklentiniz yoksa C sınıfı araç fiyatına 2 yaşında, D sınıfı ve kalitesi belli bir araca binersiniz. Ama söylediğiniz rakam aralığında S60 bana biraz ucuz gibi geldi, bir sıkıntısı olmasın sonra.

Etrafımda V40 olsun S60 olsun daha sık görmeye başladım ve açıkçası seviniyorum da bu duruma, kaliteli araç alınsın ki ikinci elde kaliteli araç satılsın, millet doğru düzgün arabaya binsin. 45-50 civarına Linea, fiesta vs satıldığını gördükçe üzülüyorum.

• Bu bütçe ile Premium sınıfa girmezdim yerinizde olsa özellikle dizel olacaksa.

Onun yerine D sınıfı Passat,Mondeo,508 gibi araçların dolu 2.0 larına bakarım.

Ya da sıfır C sınıfı dolu dizel araçlara bakarım.
  • skodaya ne diyonuz peki hocam test elmedim ama galeriye gidip octaviaya bakmışlığım vardır oldukça hoşuma gitti araç fakat düşündürüyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: al301u

quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Bu fiyata D segmenti premium araçlar kullanırken cebinizi zorlayabilir. Volvo s60 olabilir. Otomatik olması şart değilse passat bakanilirsiniz.

ne açıdan cebimizi zorlayabilir hocam.

Aracın nasıl kullanıldığını bilmediğiniz için elektronik aksamda sıkıntılar olabilir. Yüksek km bakımları pahalıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O fiyata ikinci el s60 sikintili olabilir.
    Octavia dizel otomatik guzel bir tercih olur. Eger daha kompakt birsey ararsaniz leon dizel otomatikde guzel aractir

• Opel astra sedan 1.6 cdti 136 bg 320nm tork

• quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

O fiyata ikinci el s60 sikintili olabilir.
    Octavia dizel otomatik guzel bir tercih olur. Eger daha kompakt birsey ararsaniz leon dizel otomatikde guzel aractir

leonda guzel bir araç ama octavianin genişliği ve şekli oldukça hoşuma gidiyor , sanırım test surusune gidicem alcak olursakta yarış mavisi rengini istiyorum hayalim o renk bmwdi ama bmw olmadi octavia olsun napalim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: cem16

Opel astra sedan 1.6 cdti 136 bg 320nm tork

açıkçası opele hic bakmadım desem abartmış olmam onuda gidip incelemeyi planliyorum oda secenekler arasina girer belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Bu bütçe ile Premium sınıfa girmezdim yerinizde olsa özellikle dizel olacaksa.

Onun yerine D sınıfı Passat,Mondeo,508 gibi araçların dolu 2.0 larına bakarım.

Ya da sıfır C sınıfı dolu dizel araçlara bakarım.

octaviaya ne diyouz peki hocam bi bilginiz varmı.

• 116d kullanıcısıyım. eğer iç hacim sıkıntı değilse rahatlıkla tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: al301u

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

O fiyata ikinci el s60 sikintili olabilir.

leonda guzel bir araç ama octavianin genişliği ve şekli oldukça hoşuma gidiyor , sanırım test surusune gidicem alcak olursakta yarış mavisi rengini istiyorum hayalim o renk bmwdi ama bmw olmadi octavia olsun napalim :D

Gayet guzel bir renk,arac da guzel,yakiti zaten kokluyor hayirlisi olsun diyelim

• al301u A kullanıcısına yanıt
    Cevap net düşünme bile 1.6 TDCİ 115hp 270 Titanium Mondeo bakabalirsin 2012 çok güzel araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 11 Şubat 2015; 13:29:11 >
  • Opel Astra HB 1.6 CDTi Sport 136 HP Derim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

116d kullanıcısıyım. eğer iç hacim sıkıntı değilse rahatlıkla tavsiye edebilirim.

ikinci el piyasasi nasıl peki hocam 70-75 arası güzel bir araç bulabilirmiyim.

• al301u A kullanıcısına yanıt
    xenonlu bile bulabilirsin 75 e 2013 model
  • Belirtmiş olduğunuz fiyat aralığında en uygun seçenek bana göre sizin de aklınızdan geçen OCTAVIA olmalı. Eğer otomatik şanzıman gibi bir takıntınız yoksa OCTAVIA 1.6TDI ELEGANCE bu fiyatlara göre en iyi otomobil. Sizin pozisyonunuzda olsam tek geçerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reader38

Belirtmiş olduğunuz fiyat aralığında en uygun seçenek bana göre sizin de aklınızdan geçen OCTAVIA olmalı. Eğer otomatik şanzıman gibi bir takıntınız yoksa OCTAVIA 1.6TDI ELEGANCE bu fiyatlara göre en iyi otomobil. Sizin pozisyonunuzda olsam tek geçerim

bunu yazmak icin mi uye oldun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.