Şimdi Ara

70 bin araç seçimi 308-c4-ds4-civic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dacia logan kullanıyorum ve konforsuzluğu bitiriyor beni c sınıfı araç arıyorum sizlerden yardım bekliyorum
    Şuaraçlarda yoğunlaştım
    308-c4-ds4-civic hb dizel tümü dizel ve 50 bün km altında
    Otomatik olsa iyi olur ama son otomatik aracım beni soğutmuştu baya bi
    Tavsiyelerinizi ve nedenlerini yazarsanız memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İste tamda bu sebepten honda tercih ediliyor.

Abartmis olurmuyum bilmiyorum ama en azindan halk nezlinde pejo sorunluluguyla honda da sorunsuzluguyla biliniyor.

Ctroende ayni sekilde.

Fransizlardan reno haric digerleri sevilmiyor ulkemizde.

Neden yeni megane i tercih etmediniz anlamadim.

Secenekler arasina onuda koyup bir test surusu yapsaydiniz keske dedim kendi kendime.

Ben mesela 3 litre benzin alip bos bir araziye giderken yolda arkadasim zorla vazgecirmisti bir keresinde. Tam 206 mi yakacakken...

Yakip karsisinda sigara icecektim. Hani tamir olmuyor bir turlu.

Bana gore ctroen ve pejo kanserli arabalar. 3-5 yil binersin belki sifir alinca. Ama sonrasi soguk ve uykusuz geceler...

Sirf bu kizginligimla gittim dacia aldim. En azindan bozulacak parcasi yok.

Bana sorarsan yeni megane super yapmislar. Fiyatida uygun. 2. Tercihim yeni elentra olur. 1.6

Olmadi seat ibiza 1.0 turbo otomatik var. Bunlar hepsi sifir fiyati uygun.

Honda civic in yeni kasasinda sorun var göçük.

Onu almam. Ama honda da alinabilir.

Mesela 2013-16 arasi. 1.6 otomatik elegance.

75-80 arasi fiyat.

Bunca secenek varken ds ctroen pejo hayatta olmaz. Bence. Donanim ile kandiramazlar beni. Ben tamiri kolay yedek parcasi ucuz ve bulunan bir arac isterim.

Yasadigin il buyuk. Ve bakin oto parcasi satolan bir suru yer var ve hepsinde golf olsun megane olsun hyundai olsun karisik satiliyor. Ama hepsinde ortak birsey var. Pejo ve ctroen parcasi satmiyorlar. Almak istediginizde sizi sadece bir dukkana yonlendiriyorlar. Cunku tek bir dukkan pejo ctroen parcasi satiyor. Bu cevremdeki 3 buyuksehir ilinde de ayni. Hani dislanmis gibisiniz. Birde zaten normalden 3 kati pahali parcasi. Yan sanayi genelde olmuyor. Olursada o da pahali.

Ne bileyim sorun sorun sorun...

Siz simdiki kullandiginiz dacianin tamirdeki rahatligini bulamazsiniz. Pejoda ctroende.
  • Ds4 ve c4 2016 öncesi vites geçislerini hissedersiniz. Ds4'ün arka camı sabit, açilmıyor. Ancak tasarım olarak cok beğeniyorum. C4 ve 308 piyasası ds4'e göre daha iyi. Civic tavsiye etmem. Tork olarak cok düşük. Citroen veya pejo alacaksan dizel tavsiye ederim.

• Tam otomatik alın çift kavramalar üzer.

Ds4 ve 308 seçerdim bunlar arasında ds4 piyasası 0 olan araç volvodan daha beter ona da dikkat edin

308,ds4 eat6 tam otomatikdir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Ds4 ve c4 2016 öncesi vites geçislerini hissedersiniz. Ds4'ün arka camı sabit, açilmıyor. Ancak tasarım olarak cok beğeniyorum. C4 ve 308 piyasası ds4'e göre daha iyi. Civic tavsiye etmem. Tork olarak cok düşük. Citroen veya pejo alacaksan dizel tavsiye ederim.

Hocam civicin torku bunların içinde en yüksek olanı 12o hp 300 nm tork var 1.6 dizel i-dtechten bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: igny

quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

Ds4 ve c4 2016 öncesi vites geçislerini hissedersiniz. Ds4'ün arka camı sabit, açilmıyor. Ancak tasarım olarak cok beğeniyorum. C4 ve 308 piyasası ds4'e göre daha iyi. Civic tavsiye etmem. Tork olarak cok düşük. Citroen veya pejo alacaksan dizel tavsiye ederim.

Hocam civicin torku bunların içinde en yüksek olanı 12o hp 300 nm tork var 1.6 dizel i-dtechten bahsediyorum

Evet Civic Benzinli için dedim. Arkadaş HB dizel civic istiyor sanırım şimdi farkettim. Tork'u daha yüksek evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Tam otomatik alın çift kavramalar üzer.

Ds4 ve 308 seçerdim bunlar arasında ds4 piyasası 0 olan araç volvodan daha beter ona da dikkat edin

308,ds4 eat6 tam otomatikdir

ds4 ün eat6 tam otomatik olanları 80 ve üzeri mcp olanlar anca bütçeme uygun.308 en mantıklısı geliyor ama birde 308 1.2 82 hp olanı var 50 bin civarı bir yandanda fazla km yapmadığım için acaba 1.2 benzinli mi alsam diyorum ama performans nasıl bilemiyorum.çok kararsızım
  • 308

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

308

nedenini öğrenebilirmiyim acaba sizce neden 308
  • 308 e karar kıldım arkadaşlar ama şimdide şöyle bir sorunum var yeni kasa aktive ile eski kasa sportium arasında kaldım.sportium çok dolu 60 bin tl civarına alınabiliyor active nispeten boş ve 60 bine manuel 92 lik var anca sizce hangisi
  • igny İ kullanıcısına yanıt
    Özellik kıyası yapın yazarak hangi özellik işinize yarar hangisi olmasa da olur diye düşünün. Hız sabitleme olmazsa olmaz bir özellik mesela ama soğutmalı torpido gözü değil gibi.

• Hocam civic hatchback konusunda fikrim yok ama sedan konforu c standartlarında. Bence biraz konforsuz yani benim kullandığım hızlarda diyelim (130-140) yolun durumuna göre tabi. Geri kalan bütün konularda torku olsun, otomatik vitesi olsun, sorunsuzluğu olsun her şeyde gayet iyi bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 22 Kasım 2017; 9:45:13 >
  • 308 active eat6 kullandım

iç mekan bana yetmediği için sattım sürüş keyfi aşırı güzeldi
  • quote:

308 e karar kıldım arkadaşlar ama şimdide şöyle bir sorunum var yeni kasa aktive ile eski kasa sportium arasında kaldım.sportium çok dolu 60 bin tl civarına alınabiliyor active nispeten boş ve 60 bine manuel 92 lik var anca sizce hangisi

En kötü otomatik manuel den iyidir ki auto6r kötü değil.Sadece 1-2 arası biraz yavaş vw belirgin.

Active hem boş hemde 92 hp.Yeni kasa c segmenti için biraz dar.Sportium cam tavanından sensörlere kadar herşeyi var.Birde geri görüşlü mirror screnli ekranla tamamlanır.Sportium alırken zenon lu olmasına dikkat edin

• teşekkrler arkadaşlar civic hb dizel kullanan hiç yokmu.Honda sorunsuzluğu açıkçası aklımda olan bişey.Aldığım araçla sanayide dolaşmak istemiyorum
  • quote:

teşekkrler arkadaşlar civic hb dizel kullanan hiç yokmu.Honda sorunsuzluğu açıkçası aklımda olan bişey.Aldığım araçla sanayide dolaşmak istemiyorum

İste tamda bu sebepten honda tercih ediliyor.

Abartmis olurmuyum bilmiyorum ama en azindan halk nezlinde pejo sorunluluguyla honda da sorunsuzluguyla biliniyor.

Ctroende ayni sekilde.

Fransizlardan reno haric digerleri sevilmiyor ulkemizde.

Neden yeni megane i tercih etmediniz anlamadim.

Secenekler arasina onuda koyup bir test surusu yapsaydiniz keske dedim kendi kendime.

Ben mesela 3 litre benzin alip bos bir araziye giderken yolda arkadasim zorla vazgecirmisti bir keresinde. Tam 206 mi yakacakken...

Yakip karsisinda sigara icecektim. Hani tamir olmuyor bir turlu.

Bana gore ctroen ve pejo kanserli arabalar. 3-5 yil binersin belki sifir alinca. Ama sonrasi soguk ve uykusuz geceler...

Sirf bu kizginligimla gittim dacia aldim. En azindan bozulacak parcasi yok.

Bana sorarsan yeni megane super yapmislar. Fiyatida uygun. 2. Tercihim yeni elentra olur. 1.6

Olmadi seat ibiza 1.0 turbo otomatik var. Bunlar hepsi sifir fiyati uygun.

Honda civic in yeni kasasinda sorun var göçük.

Onu almam. Ama honda da alinabilir.

Mesela 2013-16 arasi. 1.6 otomatik elegance.

75-80 arasi fiyat.

Bunca secenek varken ds ctroen pejo hayatta olmaz. Bence. Donanim ile kandiramazlar beni. Ben tamiri kolay yedek parcasi ucuz ve bulunan bir arac isterim.

Yasadigin il buyuk. Ve bakin oto parcasi satolan bir suru yer var ve hepsinde golf olsun megane olsun hyundai olsun karisik satiliyor. Ama hepsinde ortak birsey var. Pejo ve ctroen parcasi satmiyorlar. Almak istediginizde sizi sadece bir dukkana yonlendiriyorlar. Cunku tek bir dukkan pejo ctroen parcasi satiyor. Bu cevremdeki 3 buyuksehir ilinde de ayni. Hani dislanmis gibisiniz. Birde zaten normalden 3 kati pahali parcasi. Yan sanayi genelde olmuyor. Olursada o da pahali.

Ne bileyim sorun sorun sorun...

Siz simdiki kullandiginiz dacianin tamirdeki rahatligini bulamazsiniz. Pejoda ctroende.

• cesur_0342 kullanıcısına yanıt
    İnsanları yalan ve yanlışla yönlendirme. 2006 model 238.000 km de citroen c2 sahibiyim. Taş gibi araba. Parçası da bol ve diğerlerinden pahalı değil. Bir şey yazıyorsan mantıklı yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kator

İnsanları yalan ve yanlışla yönlendirme. 2006 model 238.000 km de citroen c2 sahibiyim. Taş gibi araba. Parçası da bol ve diğerlerinden pahalı değil. Bir şey yazıyorsan mantıklı yaz.

Eger gerçekten bunu inanarak söylüyorsaniz yani parçasinin digerlerine göre ucuz oldugunu ben tüm söylediklerimi geri aliyorum.

• 308 1.6 dizel allure man. 2014-5 alırsınız o bütçe ile.
    Alternatif 2016 ceed 136 manuel comfort da alırsınız.
    İkisinin de temizi memnun eder.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 308 clasicedition plus lar var özellikleri hemen hemen allure a yakın fiyatlarda hemen hemen aynı 2014 allure ile 2016 cep aynı fiyata nerdeyse modeli yüksek cep almak daha mantıklı olurmu.allure un üstün olan bir yeri varmı
  • %100 civic. Diğer çöplerle karşılaştırmak bile Civic'e hakaret olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.