< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İnsanları yalan ve yanlışla yönlendirme. 2006 model 238.000 km de citroen c2 sahibiyim. Taş gibi araba. Parçası da bol ve diğerlerinden pahalı değil. Bir şey yazıyorsan mantıklı yaz.
|
İste tamda bu sebepten honda tercih ediliyor.
Abartmis olurmuyum bilmiyorum ama en azindan halk nezlinde pejo sorunluluguyla honda da sorunsuzluguyla biliniyor. Ctroende ayni sekilde. Fransizlardan reno haric digerleri sevilmiyor ulkemizde. Neden yeni megane i tercih etmediniz anlamadim. Secenekler arasina onuda koyup bir test surusu yapsaydiniz keske dedim kendi kendime. Ben mesela 3 litre benzin alip bos bir araziye giderken yolda arkadasim zorla vazgecirmisti bir keresinde. Tam 206 mi yakacakken... Yakip karsisinda sigara icecektim. Hani tamir olmuyor bir turlu. Bana gore ctroen ve pejo kanserli arabalar. 3-5 yil binersin belki sifir alinca. Ama sonrasi soguk ve uykusuz geceler... Sirf bu kizginligimla gittim dacia aldim. En azindan bozulacak parcasi yok. Bana sorarsan yeni megane super yapmislar. Fiyatida uygun. 2. Tercihim yeni elentra olur. 1.6 Olmadi seat ibiza 1.0 turbo otomatik var. Bunlar hepsi sifir fiyati uygun. Honda civic in yeni kasasinda sorun var göçük. Onu almam. Ama honda da alinabilir. Mesela 2013-16 arasi. 1.6 otomatik elegance. 75-80 arasi fiyat. Bunca secenek varken ds ctroen pejo hayatta olmaz. Bence. Donanim ile kandiramazlar beni. Ben tamiri kolay yedek parcasi ucuz ve bulunan bir arac isterim. Yasadigin il buyuk. Ve bakin oto parcasi satolan bir suru yer var ve hepsinde golf olsun megane olsun hyundai olsun karisik satiliyor. Ama hepsinde ortak birsey var. Pejo ve ctroen parcasi satmiyorlar. Almak istediginizde sizi sadece bir dukkana yonlendiriyorlar. Cunku tek bir dukkan pejo ctroen parcasi satiyor. Bu cevremdeki 3 buyuksehir ilinde de ayni. Hani dislanmis gibisiniz. Birde zaten normalden 3 kati pahali parcasi. Yan sanayi genelde olmuyor. Olursada o da pahali. Ne bileyim sorun sorun sorun... Siz simdiki kullandiginiz dacianin tamirdeki rahatligini bulamazsiniz. Pejoda ctroende. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 22 Kasım 2017; 9:45:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|