Az önceki mesajınız da dalga geçiyordunuz neden birden ciddileşip Lozan gibi madde madde bir şey yazdınız? Forumdaki liseye giden bebeler bile hep ''Cool'' takılıyor. Benim konularıma da laf etmişsiniz. Siz bir konu yazında 100-150 bin tıklanma alsın... Sonra sizi ciddiye alıp cevap yazarım. Yeri gelince B8 kasa Passat'ları da eleştirdim, Golf 7'nin çirkin iç mekanını da eleştirdim, Citroen'in yumurta kasaya benzeyen 2016 sonrası araçların bence yanlış tasarımdan gittiğini de yazdım. Sizin gibi insanlar zaten başkalarını küçümseyerek, ''sen'' diyerek forumu ego tatmin alanı yerine dönüştürüyor bir de ''değerli üyeler terketmiş'' miş sanki 13 sene önce forumda Dr. Ferdinand Porcshe, Enzo Ferrari fln geziyordu. 13 senedir forum için ne yaptınız kime yardımcı oldunuz? Kim size teşekkürler hocam faydalı konu dedi? Beyinsis'e de laf etmişsiniz o adamı 5 senedir tanıyorum daha birinin kişiliğine sizin gibi hakaret etmeye çalışıp seviyesizleştiğini görmedim. Toyota Corolla'nız kötü izolasyona sahip, yol tutuş olarak keyifsiz, otomobil tutkunu insanlardan ziyade para kasanların tercihi olan karaktersiz bir araba. Forumda çok satıyor demenizden zaten arabadan anlamadığınız belli. Pakistan-Afganistan'da çok satsa kaç yazar? Avrupa'da, gelişmiş ülkelerde yüzüne bakan var mı? Geçen senelerde Auris-Corolla ayrıyken Avrupa geneli Corolla 10-15 bin satıyordu Golf tek başına 450 bin satıyordu. Saçma bir argümanla aracınızı öven ve asıl fanatiklik yapan sizsiniz. ABD'deki Corolla'yla bizim ülkede sattıklarının kalite olarakta bir alakası yok umarım farkındasınızdır. Tiguan geçen sene globalde Polo'yu saymazsak en çok satan araç olarak 900 bin sattı yani Corolla ile hemen hemen aynı rakam... Forum yönetimi saçma mesaj yazanları atsaydı ve ben Tiguan en çok satan SUV o yüzden iyi vs. deseydim beni forumdan saniyesinde atarlardı. Ne kadar saçma bir yorum yazdığınızı gerçekten ifade ederken zorlanıyorum. C4 ana konusunda C4'ü satıp daha kötü bir araba alan tek üye de sizsiniz üyelerde C4'ten sonra çoğu Mondeo, F30, Golf, C4 Picasso, 508 vs. aldı bende Golf 6 almıştım. Toyota'yı eleştiririm demişsiniz, bir tane eleştirdiğiniz mesaj yok ama her önüne gelene fanatik demeyi biliyorsunuz. Bu konuda DSG'ye onlarca eleştiri var onlara hiç bir mesaj yazmadım çünkü herkes SEVİYE sahibi yorumlar yazmış şu an seviyeyi düşüren tek üye sizsiniz. Burası Ekşisözlük değil üyelere laf sokmaya çalışmak vs. gerçekten seviyesiz bir üslup. Beyinsis dediğiniz adam 45-50 yaşlarında, size şirin gözükmek için karnından mı konuşacak? Herkes seviyeli, terbiyesini takındığı sürece istediğini yazar. Şu an konu gayet keyifli gidiyordu, siz geldiğinizden beri gerilim yapıyorsunuz diğer üyeler mesaj yazmayı bıraktı konuyu kasıtlı olarak sabote ettiniz başka bir konuda bunu yapmaya çalışırsanız yönetime ileteceğim. |
70 BİN KM'DE DSG'NİN TIK DEMEMESİ-TİGUAN 2018 (6. sayfa)
-
-
70 bin'de bir şanzımanın bozulmaması değil bozulması şaşırtıcıdır.
DSG'nin yapısı gereği o kavrama er geç bitecek, yanında mekatronik ünite de değiştirilebilir. Ama neyse ki yan sanayi bayağı ilerledi, eskisi kadar maliyetli olmuyor DSG tamirleri.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CEAz önceki mesajınız da dalga geçiyordunuz neden birden ciddileşip Lozan gibi madde madde bir şey yazdınız? Forumdaki liseye giden bebeler bile hep ''Cool'' takılıyor.
Benim konularıma da laf etmişsiniz. Siz bir konu yazında 100-150 bin tıklanma alsın... Sonra sizi ciddiye alıp cevap yazarım.
Yeri gelince B8 kasa Passat'ları da eleştirdim, Golf 7'nin çirkin iç mekanını da eleştirdim, Citroen'in yumurta kasaya benzeyen 2016 sonrası araçların bence yanlış tasarımdan gittiğini de yazdım. Sizin gibi insanlar zaten başkalarını küçümseyerek, ''sen'' diyerek forumu ego tatmin alanı yerine dönüştürüyor bir de ''değerli üyeler terketmiş'' miş sanki 13 sene önce forumda Dr. Ferdinand Porcshe, Enzo Ferrari fln geziyordu. 13 senedir forum için ne yaptınız kime yardımcı oldunuz? Kim size teşekkürler hocam faydalı konu dedi? Beyinsis'e de laf etmişsiniz o adamı 5 senedir tanıyorum daha birinin kişiliğine sizin gibi hakaret etmeye çalışıp seviyesizleştiğini görmedim.
Toyota Corolla'nız kötü izolasyona sahip, yol tutuş olarak keyifsiz, otomobil tutkunu insanlardan ziyade para kasanların tercihi olan karaktersiz bir araba. Forumda çok satıyor demenizden zaten arabadan anlamadığınız belli. Pakistan-Afganistan'da çok satsa kaç yazar? Avrupa'da, gelişmiş ülkelerde yüzüne bakan var mı? Geçen senelerde Auris-Corolla ayrıyken Avrupa geneli Corolla 10-15 bin satıyordu Golf tek başına 450 bin satıyordu. Saçma bir argümanla aracınızı öven ve asıl fanatiklik yapan sizsiniz. ABD'deki Corolla'yla bizim ülkede sattıklarının kalite olarakta bir alakası yok umarım farkındasınızdır. Tiguan geçen sene globalde Polo'yu saymazsak en çok satan araç olarak 900 bin sattı yani Corolla ile hemen hemen aynı rakam... Forum yönetimi saçma mesaj yazanları atsaydı ve ben Tiguan en çok satan SUV o yüzden iyi vs. deseydim beni forumdan saniyesinde atarlardı. Ne kadar saçma bir yorum yazdığınızı gerçekten ifade ederken zorlanıyorum. C4 ana konusunda C4'ü satıp daha kötü bir araba alan tek üye de sizsiniz üyelerde C4'ten sonra çoğu Mondeo, F30, Golf, C4 Picasso, 508 vs. aldı bende Golf 6 almıştım.
Toyota'yı eleştiririm demişsiniz, bir tane eleştirdiğiniz mesaj yok ama her önüne gelene fanatik demeyi biliyorsunuz. Bu konuda DSG'ye onlarca eleştiri var onlara hiç bir mesaj yazmadım çünkü herkes SEVİYE sahibi yorumlar yazmış şu an seviyeyi düşüren tek üye sizsiniz. Burası Ekşisözlük değil üyelere laf sokmaya çalışmak vs. gerçekten seviyesiz bir üslup. Beyinsis dediğiniz adam 45-50 yaşlarında, size şirin gözükmek için karnından mı konuşacak? Herkes seviyeli, terbiyesini takındığı sürece istediğini yazar.
Şu an konu gayet keyifli gidiyordu, siz geldiğinizden beri gerilim yapıyorsunuz diğer üyeler mesaj yazmayı bıraktı konuyu kasıtlı olarak sabote ettiniz başka bir konuda bunu yapmaya çalışırsanız yönetime ileteceğim.
Alıntıları GösterSaygı hakedilir birader o yüzden sana siz diye hitap etmiyorum. Hiçbir yazımda hakaret veya hakaretvari yazım olmamıştır. Ama liseli bebeler ile karşılaştırma yapan sensin. Dikkate almıyorum o ayrı konu.
Ben gereksiz yere konu açmıyorum. Önce bilgilenmek istediğim veya bilgilendirmek istediğim konu varsa orayı bulup yazıyorum, yerli yersiz konu açmıyorum.
Benim "Değerli üyeler birer birer gitti" dememden senin bişey anlamayacağın zaten belli, ama anlayan anlamıştır.
Toyota dünyanın en büyük otomobil üreticisi ve corolla da tarihin en çok satan arabasıdır. Afganistan'da değil ABD'de satılıyor en çok.
Senin aldığın vw ile Almanya'da satılan vw aynı kalite mi peki.
Citroenden sonra daha kötü bir araba olduğunu iddia ettiğin corolla alarak hata yapmışım. Sanırım bu yazdığına baya bi kişi sesli gülmüştür.
Corollayı çok eleştirdim, corolla konusunda da var, başka karşılaştırmalı konularda da var. Bilmeden fikri olan insanlar zaten bu ülkenin en büyük problemlerinden birisi.
Yönetime bildirecekmiş, yahu arkadaşım sen şu forumda kaç kere uzaklaştırıldın, rumuz değiştirdin.
Kalkmış bir de seviyeden bahsediyor. Hakaretvari ve küçümseyici yazan sensin.
Daha önceki mesajımda da belirtmiştim, itham ettiğin şeylerle (hakaret, corollayı övücü sözler vb.) ilgili herhangi bir mesajımı alıntıla ve ispat et ya da daha fazla sallayıp durma.
-
Hayırdır? İngiltere prensiyle mi görüşüyorum?quote:
Orijinalden alıntı: n a v y_35Saygı hakedilir birader o yüzden sana siz diye hitap etmiyorum. Hiçbir yazımda hakaret veya hakaretvari yazım olmamıştır. Ama liseli bebeler ile karşılaştırma yapan sensin. Dikkate almıyorum o ayrı konu.
Ben gereksiz yere konu açmıyorum. Önce bilgilenmek istediğim veya bilgilendirmek istediğim konu varsa orayı bulup yazıyorum, yerli yersiz konu açmıyorum.
Benim "Değerli üyeler birer birer gitti" dememden senin bişey anlamayacağın zaten belli, ama anlayan anlamıştır.
Toyota dünyanın en büyük otomobil üreticisi ve corolla da tarihin en çok satan arabasıdır. Afganistan'da değil ABD'de satılıyor en çok.
Senin aldığın vw ile Almanya'da satılan vw aynı kalite mi peki.
Citroenden sonra daha kötü bir araba olduğunu iddia ettiğin corolla alarak hata yapmışım. Sanırım bu yazdığına baya bi kişi sesli gülmüştür.
Corollayı çok eleştirdim, corolla konusunda da var, başka karşılaştırmalı konularda da var. Bilmeden fikri olan insanlar zaten bu ülkenin en büyük problemlerinden birisi.
Yönetime bildirecekmiş, yahu arkadaşım sen şu forumda kaç kere uzaklaştırıldın, rumuz değiştirdin.
Kalkmış bir de seviyeden bahsediyor. Hakaretvari ve küçümseyici yazan sensin.
Daha önceki mesajımda da belirtmiştim, itham ettiğin şeylerle (hakaret, corollayı övücü sözler vb.) ilgili herhangi bir mesajımı alıntıla ve ispat et ya da daha fazla sallayıp durma.
Alıntıları Göster
Saygısını kazanamamışım da.
İftira atmaya başlamışsınız ben JNG90 hesabımı kendim kapattım Citizen ve kocaballi gibi değerli adminlerimize mesaj attım onlarda mesaj attığım hesabı kapatıp bu hesabı açtı, isterseniz mesajlarımı gösterebilirim şu an açık açık utanmadan yalan söylediniz.
Toyota dünyanın en büyük otomotiv üreticisiymiş.
Beğenmediğiniz Volkswagen'in sahip olduğu firmalardan Man ve Scania gibi Japon'ların ağır vasıtası yok be. Japon ordusu füzelerini taşımak için VW grubundan Man kamyon alıyor. Corolla da bence rezil ve vasat bir araba. Oyuncak gibi silecek kolları, siyah poşet plastiğinden yapılmış gibi bir konsol, yumuşak plastik yerine sert plastiğin üzerine arada boşluk kalacak şekilde deri geçirilmiş bir kokpit... C4 ana konusunda bir üye şirket aracı olarak Corolla sürüyordu adamın dediği aynen şu:
""" önceki şirket aracım c4tü şimdi corolla var ikisi de dizel otomatik.
c4 corolla'nın içinden geçer corolla 2 parça kalır c4 yola devam eder c4'ü 3 sene corolla'yı 3 haftadır kullanıyorum
o corollayı tasarlayan japon mühendisler muhtemelen intihar etmişlerdir araç bildiğin tasarım hatalı ıslak yolda sağ sol cam ve 2 ayna çamur içinde kalıyor. bugün tam 3 kez camları sildim bezle """:
https://forum.donanimhaber.com/citro-n-yeni-c4-ve-ds4-kulubu--44316618-1263
Citroën C4 , Corolla'dan FERSAH FERSAH üstün bir araçtır.
Bir kere Corolla ile C-Elysée benzer ihtiyaçlara cevap veren araçlar, benim C-Elysée aracımda da izolasyon 2 tane kapı lastiğinden ibaretti biri karoserde biri kapıdaydı Corolla'da aynen öyle.
İzolasyon testlerinde Corolla hep sonuncu olmuştur.
Corolla'nın 2020 modelinde priz var C4'te taa 2010'da Exclusive'e adamlar 230V priz, soğutmalı torpido ve soğutmalı kol dayama, elektrikli ısıtmalı masajlı koltuk, tamamen LED iç aydınlatma koydular.
Her güneşlikte çift LED li ayna vardı, tavanda 2 lamba, 4 okuma lambası , 2 tane de huzme led vardı. 2020 Corolla da en üst paket Hybrid bile tek sarı ampulle satılıyor 2 ampul koyup tavana da bi mukavva üstü kumaş kaplamayla satıyorlar.
Forumda şu an Corolla'yı sizden başka Avrupa arabalardan üstün gören yok, C4'ten Corolla'ya geçmek attan inip eşşeğe binmektir. C4'teki göğüs plastiği kalitesi, deri döşeme kapılar yeni kasa Corolla'da bile yok.
Üretimden kalkmış yerinden kalmayan 90 beygir turbo dizel kalitesiz bir Toyota'yla övünen birini hayatımda hiç görmemiştim.
Almanya'daki Volkswagen'lerin çoğu satılmayınca bizim ülkeye geldi, kalite olarak en ufak bir fark yok sadece Polo MK6'da 2018'lerde arka kapıdaki halı fitil lastiğe döndü o da sanırım kurutmayınca nem yapıyordu.
" Citroenden sonra daha kötü bir araba olduğunu iddia ettiğin corolla alarak hata yapmışım. Sanırım bu yazdığına baya bi kişi sesli gülmüştür. "
Citroën'i küçümsemeye çalışıyorsanız şu an ben dehşet içindeyim. Corolla tabii ki de C4'ten kötü bir araba!
Corolla dünyada en çok satan araba lafı da saçma sapan bir argüman.
Auris+Corolla olarak sayılıyor. O zaman Golf+Jetta+Wento+Bora sayarsak en çok satan araba o.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CE
Hayırdır? İngiltere prensiyle mi görüşüyorum?
Saygısını kazanamamışım da.
İftira atmaya başlamışsınız ben JNG90 hesabımı kendim kapattım Citizen ve kocaballi gibi değerli adminlerimize mesaj attım onlarda mesaj attığım hesabı kapatıp bu hesabı açtı, isterseniz mesajlarımı gösterebilirim şu an açık açık utanmadan yalan söylediniz.
Toyota dünyanın en büyük otomotiv üreticisiymiş.
Beğenmediğiniz Volkswagen'in sahip olduğu firmalardan Man ve Scania gibi Japon'ların ağır vasıtası yok be. Japon ordusu füzelerini taşımak için VW grubundan Man kamyon alıyor. Corolla da bence rezil ve vasat bir araba. Oyuncak gibi silecek kolları, siyah poşet plastiğinden yapılmış gibi bir konsol, yumuşak plastik yerine sert plastiğin üzerine arada boşluk kalacak şekilde deri geçirilmiş bir kokpit... C4 ana konusunda bir üye şirket aracı olarak Corolla sürüyordu adamın dediği aynen şu:
""" önceki şirket aracım c4tü şimdi corolla var ikisi de dizel otomatik.
c4 corolla'nın içinden geçer corolla 2 parça kalır c4 yola devam eder c4'ü 3 sene corolla'yı 3 haftadır kullanıyorum
o corollayı tasarlayan japon mühendisler muhtemelen intihar etmişlerdir araç bildiğin tasarım hatalı ıslak yolda sağ sol cam ve 2 ayna çamur içinde kalıyor. bugün tam 3 kez camları sildim bezle """:
https://forum.donanimhaber.com/citro-n-yeni-c4-ve-ds4-kulubu--44316618-1263
Citroën C4 , Corolla'dan FERSAH FERSAH üstün bir araçtır.
Bir kere Corolla ile C-Elysée benzer ihtiyaçlara cevap veren araçlar, benim C-Elysée aracımda da izolasyon 2 tane kapı lastiğinden ibaretti biri karoserde biri kapıdaydı Corolla'da aynen öyle.
İzolasyon testlerinde Corolla hep sonuncu olmuştur.
Corolla'nın 2020 modelinde priz var C4'te taa 2010'da Exclusive'e adamlar 230V priz, soğutmalı torpido ve soğutmalı kol dayama, elektrikli ısıtmalı masajlı koltuk, tamamen LED iç aydınlatma koydular.
Her güneşlikte çift LED li ayna vardı, tavanda 2 lamba, 4 okuma lambası , 2 tane de huzme led vardı. 2020 Corolla da en üst paket Hybrid bile tek sarı ampulle satılıyor 2 ampul koyup tavana da bi mukavva üstü kumaş kaplamayla satıyorlar.
Forumda şu an Corolla'yı sizden başka Avrupa arabalardan üstün gören yok, C4'ten Corolla'ya geçmek attan inip eşşeğe binmektir. C4'teki göğüs plastiği kalitesi, deri döşeme kapılar yeni kasa Corolla'da bile yok.
Üretimden kalkmış yerinden kalmayan 90 beygir turbo dizel kalitesiz bir Toyota'yla övünen birini hayatımda hiç görmemiştim.
Almanya'daki Volkswagen'lerin çoğu satılmayınca bizim ülkeye geldi, kalite olarak en ufak bir fark yok sadece Polo MK6'da 2018'lerde arka kapıdaki halı fitil lastiğe döndü o da sanırım kurutmayınca nem yapıyordu.
" Citroenden sonra daha kötü bir araba olduğunu iddia ettiğin corolla alarak hata yapmışım. Sanırım bu yazdığına baya bi kişi sesli gülmüştür. "
Citroën'i küçümsemeye çalışıyorsanız şu an ben dehşet içindeyim. Corolla tabii ki de C4'ten kötü bir araba!
Corolla dünyada en çok satan araba lafı da saçma sapan bir argüman.
Auris+Corolla olarak sayılıyor. O zaman Golf+Jetta+Wento+Bora sayarsak en çok satan araba o.
Alıntıları GösterYa arkadaşım sen şaka mısın ya :)
Corollayı nerde vw den üstün görmüşüm, vw yi nerde beğenmemişim, corollayı nerde övdüm. Sadece yerden yere vurulacak bir araba değil, dünyada en çok satan araba dedim. Auris ile corolla aynı sayılıyormuş, 1966 da auris mi vardı. Ne saçmalıyorsun. Ayrıca son yazında vw ve citroen fanı olduğunu adeta ispat etmişsin, daha bişey yazmama gerek kalmadı.
Açmışsın bir dsg konusu, zaten bu forumda en çok tartışılan herkesin en çok savunmayı veya eleştirmeyi sevdiği konu. Millet de yazmış. Aç bir c4 hdi konusu bakalım ilgi görecek mi? Kompleksli misin nesin bi konu açayım o da ilgi çeksin peşindesin. Kaç tane dsg konusu var forumda. 70bin km sorun çıkarmamış şanzıman konusu açmışsın. Marifet mi 70bin km otomatik şanzımanın sorun çıkarmaması.
Tamam sensin andre, sensiiiin :)
-
Saatli bomba dsg -
quote:
Orijinalden alıntı: n a v y_35Ya arkadaşım sen şaka mısın ya :)
Corollayı nerde vw den üstün görmüşüm, vw yi nerde beğenmemişim, corollayı nerde övdüm. Sadece yerden yere vurulacak bir araba değil, dünyada en çok satan araba dedim. Auris ile corolla aynı sayılıyormuş, 1966 da auris mi vardı. Ne saçmalıyorsun. Ayrıca son yazında vw ve citroen fanı olduğunu adeta ispat etmişsin, daha bişey yazmama gerek kalmadı.
Açmışsın bir dsg konusu, zaten bu forumda en çok tartışılan herkesin en çok savunmayı veya eleştirmeyi sevdiği konu. Millet de yazmış. Aç bir c4 hdi konusu bakalım ilgi görecek mi? Kompleksli misin nesin bi konu açayım o da ilgi çeksin peşindesin. Kaç tane dsg konusu var forumda. 70bin km sorun çıkarmamış şanzıman konusu açmışsın. Marifet mi 70bin km otomatik şanzımanın sorun çıkarmaması.
Tamam sensin andre, sensiiiin :)
Alıntıları GösterBu konum şahsen beğendiğim bir konum olarak 35 bin tıklanma almıştır.
Bkz. şu an bahsettiğiniz konu 4-5 bin tıklanma almış benim için çıtır çerez bir konu ve biri savunma sanayii dergisinin Web sayfası, biri de havacılıkla ilgili Youtube kanalının blog'u olmak üzere çok sayıda başka yayınım da var, hatta eşim ruh sağlığı üzerine bir bölümde yüksek lisans yapıyor ona tezinde bile yardım ediyorum yani bu forum benim için sevdiğim ve saygı duyduğum birkaç hocam hariç birazda bilgi sahibi olma ve eğlence yeri. Ben kompleksli değilim, kompleksli olsam ne kadar saçma ve anlamsız bir mesaj yazdığınıza sizi ikna etmek yerine sizin gibi hakaret etmeye çalışırdım.
Bu forumda 21 sene önce oynadığım Playstation 1 oyununu bile buldum bu forumu seviyorum o konuda. Hemde seviyeli bir platform denebilir.
''Açmışsın bir dsg konusu, zaten bu forumda en çok tartışılan herkesin en çok savunmayı veya eleştirmeyi sevdiği konu. Millet de yazmış.''
E peki bundan size ne? Millet memnun beyin fırtınası yapıyoruz sizin bi sıkıntınız mı var? Birine hakaret yok, aşağılama yok o zaman herkes istediğini yazar forumun amacı bu. Hem benim aracımın kavraması ıslak tipmiş ben yağlı vs. olup olmadığından emin değildim öğrenmiş oldum. Sizde ilgi çekmek istiyorsanız ve forumu bu kadar gözünüzde büyütüyorsanız size hesabımı vereyim 2 el forum atın 1 tur otomobil genelde gezin eğer mutlu ve sağlıklı bir psikolojiye sahip olacaksanız bunu gerçekten yapabilirim.
''Marifet mi 70bin km otomatik şanzımanın sorun çıkarmaması.''
İthal C4'ten beş para etmez Toyota'ya geçip bununla övünmek marifet mi? Corolla'ya geçerken millet üste 10-20 daha koyup Passat B8 alıyor diye hiç düşünemediniz mi? En ucuzu 300 olmuş. Bize sorsaydınız en kötü Golf 7 Comfortline ya da koç gibi dizel otomatik 308 Allure aldırırdık.
''Tamam sensin andre, sensiiiin :)''
Adım Andre değil, forumda bazı arkadaşlar Jingo diyor ama umarım lakap kalmaz.
Not: jng-90 https://www.savunmasanayi.org/bora12-milli-keskin-nisanci-tufegi//
-
Tamam andre bundan sonra araba değiştirirken sana ve senin gibi otomobil otoritelerine sorarım. Şimdi sana corollanın vw ye vw nin corollaya, corollanın c4 e, c4 ün corollaya artılarını filan anlatırım da gerek yok sidk yarıştırmaya.
Tamamen boş konuşmaya başladın c4 ithalmiş toyota beş para etmezmiş. Toyotayı övmüyorum bununla övünmüyorum nerde övündüm göster diyorum hala daha övünmek marifet mi yazmışsın.
Hangi c4 ü hangi zamanda satıp üzerine 10-20 koyulup b8 alınıyordu iyice saçmaladın. Başında da söyledim hiçbirisi babamın markası değil hepsini eleştiririm. Polo arabam da oldu, c4 de, focus da, corsa da astra da. Önemli olan foruma birinci kullanıcıdan doğru bilgileri vermek. Fanatikliğin kimseye faydası yok. Senin gibi kafasına esen konu açınca gerçekten faydalı konular aşağılarda kalıp silinip gidiyor.
Senin geçmişi vukuatlarla, uzaklaştırmalarla dolu hesabına kimsenin ihtiyacı yok. Neden nick değişimine gittiğini filan biliyoruz merak etme.
Tamam sana tıklanırken başarılar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: n a v y_35Tamam andre bundan sonra araba değiştirirken sana ve senin gibi otomobil otoritelerine sorarım. Şimdi sana corollanın vw ye vw nin corollaya, corollanın c4 e, c4 ün corollaya artılarını filan anlatırım da gerek yok sidk yarıştırmaya.
Tamamen boş konuşmaya başladın c4 ithalmiş toyota beş para etmezmiş. Toyotayı övmüyorum bununla övünmüyorum nerde övündüm göster diyorum hala daha övünmek marifet mi yazmışsın.
Hangi c4 ü hangi zamanda satıp üzerine 10-20 koyulup b8 alınıyordu iyice saçmaladın. Başında da söyledim hiçbirisi babamın markası değil hepsini eleştiririm. Polo arabam da oldu, c4 de, focus da, corsa da astra da. Önemli olan foruma birinci kullanıcıdan doğru bilgileri vermek. Fanatikliğin kimseye faydası yok. Senin gibi kafasına esen konu açınca gerçekten faydalı konular aşağılarda kalıp silinip gidiyor.
Senin geçmişi vukuatlarla, uzaklaştırmalarla dolu hesabına kimsenin ihtiyacı yok. Neden nick değişimine gittiğini filan biliyoruz merak etme.
Tamam sana tıklanırken başarılar...
B8 2014 sonu 2015 başı lansmanda 150 bin miydi 68 bin miydi?
C4 2010 lansmanda en üst paketler 53-54 bindi.
2014'te ikinci el e-HDi C4 Exclusive'ler 55 bin belki 60 bin ediyordu.
Sıfır Golf zaten 53-55 bin lira o zamanlar.
Bide hangi C4 demişsiniz şimdiye kadar neyi anladınız ki zaten neyi?
Ben Polo'dan Tiguan'a geçtim Polo'dan önce de C-Elysee'm vardı doğru zamanda doğru yatırım yap, doğru arabayı piyasa şişken sat, piyasaya ölüyken hedefini belirle en mantıklı olanı al olay bu kafa bu işlere bastıktan sonra her şeyi yaparsın. Benim arkadaşım 2019 Nisan'da G30 kasa BMW aldı. 455'e 530i Luxury Line aldı 3 ay önce 800'e sattı. Golf 7'den F30'a geçti ondan da G30'a geçti hatta bana da 2016 520i aldıracaktı ben parayı denkleştiremedim Tiguan'ı anca becerebildim. Araba al sat olayı son 5 senede bu kadar para kazandırdı şu saatten sonra bir daha böyle büyük değer kazanmalar olmaz doğru arabayı alanlar çok para kazandı.
Forumdaki üslubunuz ve genel kanım için şu makaleye de bir bakabilirsiniz.
https://www.unicef.org/turkey/siber-zorbalık-nedir-ve-nasıl-önlenir
-
Ya arkadaşım benim c4 ü 0km aldığımı nerden biliyorsun. Ayrıca herkesin maddi durumu farklı kafana göre yazmışsın, belki başka yatırım yaptım, belki corolla da indirim oldu işime geldi aldım. Sen şimdi arabadan kar edince yatırım danışmanı mı oldun?
Tamam sensin dedik hala boş boş yazıp duruyorsun. Sorduklarıma cevap verdin mi? Corolla yı övmüş müyüm, nerde övmüşüm buna cevap verdin mi? Senin tiguanın cam tavanlıları da su alıyormuş sidk yarışına mı girelim şimdi. Multidrive s şanzımanı 70bin km kullanınca bozulmadığına şaşırmıyoruz bunları mı yazayım?
Benim üslubumda bişey yok, dh de senin gibilerden bıktık, bıkıp da dile getirmeyenler de çok bundan emin ol.
Boş boş konu açıp durma, forumu kirletme...
Bu son mesajım, bu kadar bile yazmam hata oldu senin gibi birine.
-
DSG şanzımanlı aracım 150 beygirlik TSi motor ve neredeyse 1,5 tonluk Tiguan'la tepe tepe 70 bin km yapmış tık dememiş evet bunla övünüyorum adam gibi kullanınca fabrikasyon kavramayla 120-130 bin km altı sorun yaşayan da görmedim forumda Golf 7 bölümünde 1.2 TSi DSG ile 200 bin km yapan var.
MK6 Pololardan bir tane arıza görmedim.
Toyota şöyle sorunsuz vs. deyip övünüyorsunuz VW hem teknoloji koyuyor hem tasarım yapıyor hemde sorun çıkarmıyor adam her sene DSG li 3-4 milyon VAG grup araç satıyor bu bir başarıdır.
Benim konumda bişey yok, dh de senin gibilerden bıktık, bıkıp da dile getirmeyenler de çok bundan emin ol.
Boş boş tartışma açıp durma, forumu kirletme...
Bu son mesajım, bu kadar bile yazmam hata oldu senin gibi birine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X