Bildirim
70 bin tl ye 4x4 çift kabin pick up tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ford Ranger 4x4 XLT 2.2L 150 PS A/T - Euro 4 2012 MY 66.855 TL bunu almayı düşünüyoruz. -
Toyota Hilux 2.5 4x4 Adventure 63,800 bunu alıp bu aracla beraber yaslanmak var hocam. Cok dayanıklı bir makine.
Yada ranger öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsirvan -- 26 Mart 2013; 11:59:56 > -
Vw Amaraok öneririm bende. Piyasa ile ilgili çok fazla bilgim yok ancak böyle bir araba düşünsem ilk başta Amaraok'a bakardım.quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Toyota Hilux 2.5 4x4 Adventure 63,800 bunu alıp bu aracla beraber yaslanmak var hocam. Cok dayanıklı bir makine.
Yada ranger öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvan
Yada ranger öneririm.
ömürlük kullanmak istiyorsanız . arkadaşın dediği gibi Toyota tercih edebilirsiniz -
Toyota Hilux iyi bir tercih olacaktır. Son kasasında tasarımı baya düzelttiler. Dayanıklı,arazi performansı yüksek bir araç. Dünya da da en çok satan 2. pick up. -
amorok almayı düşünmeyin bile yaklaşma açısı berbat asvalt pick upı,ben l200 öneririmquote:
Orijinalden alıntı: canvarol
Toyota Hilux iyi bir tercih olacaktır. Son kasasında tasarımı baya düzelttiler. Dayanıklı,arazi performansı yüksek bir araç. Dünya da da en çok satan 2. pick up.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi countryXJ -- 26 Mart 2013; 12:50:29 > -
L200, hilux, ranger bu üçünün arasında kalıyorum. bakalım biraz daha araştıracağım ama bu üçünden başka bir model düşünmüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: countryXJ
amorok almayı düşünmeyin bile yaklaşma açısı berbat asvalt pick upı,ben l200 öneririm
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: kokotrip
L200, hilux, ranger bu üçünün arasında kalıyorum. bakalım biraz daha araştıracağım ama bu üçünden başka bir model düşünmüyorum.
Toyota bayisindeydim. Senin icin bir fiyat sorayım bakalım satış fiyatı nedir ? -
Hilux çok iyi tercih olur bence de.quote:
Orijinalden alıntı: umutsirvanquote:
Orijinalden alıntı: kokotrip
L200, hilux, ranger bu üçünün arasında kalıyorum. bakalım biraz daha araştıracağım ama bu üçünden başka bir model düşünmüyorum.
Toyota bayisindeydim. Senin icin bir fiyat sorayım bakalım satış fiyatı nedir ?
Alıntıları Göster
-
Navara'yı da inceleyin bence, şahsen ben Navara ve Ranger arasında kalırdım.quote:
Orijinalden alıntı: Face Of Melinda
Hilux çok iyi tercih olur bence de.
Alıntıları Göster
Ha sağlamlık ve sorunsuzluk hayati önem taşıyorsa tabiki de Hilux. -
Bende amarok öneririm , bu fiyata rahat bulursun. -
Kesinlikle Hilux -
Hilux geyik testini gçenemişti tüpte vardi.en cazip şuan ranger. -
quote:
Orijinalden alıntı: kaiser şoze
Hilux geyik testini gçenemişti tüpte vardi.en cazip şuan ranger.
pick up sınıfında tartışmasız bir gerçek vardır: hilux ve diğerleri.
Bu sınıftan araç alacakların geyik testiyle çok ilgileneceğini sanmıyorum.
Zor şartlarda dayanıklılık ortaya çıkar bu sınıfta.
Onun için de hilux birinci adrestir.
Ranger da güzel makine,ama dediğim gibi bu sınıftaki 1. tercih hilux olmalı. -
iş yerine pick up alacağını söylüyor.quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeistquote:
Orijinalden alıntı: kaiser şoze
Hilux geyik testini gçenemişti tüpte vardi.en cazip şuan ranger.
pick up sınıfında tartışmasız bir gerçek vardır: hilux ve diğerleri.
Bu sınıftan araç alacakların geyik testiyle çok ilgileneceğini sanmıyorum.
Zor şartlarda dayanıklılık ortaya çıkar bu sınıfta.
Onun için de hilux birinci adrestir.
Ranger da güzel makine,ama dediğim gibi bu sınıftaki 1. tercih hilux olmalı.
Alıntıları Göster
neden amarok önerilir ki.
deseydi ki gösterişli olsun rahat olsun konforlu olsun, kasayı kapatayım suv gibi görünsün hava atayım. ozaman amarok alın hava atın.
-
Amarok'un avantajları , MTV ve tasarım... Başka bir numarası yok.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AAF6D4207
iş yerine pick up alacağını söylüyor.
neden amarok önerilir ki.
deseydi ki gösterişli olsun rahat olsun konforlu olsun, kasayı kapatayım suv gibi görünsün hava atayım. ozaman amarok alın hava atın.
Alıntıları Göster -
bu sinifi tanimiyorum fakat birde ssangyoung'un Korando diye bir modeli varquote:
Orijinalden alıntı: bende345
Amarok'un avantajları , MTV ve tasarım... Başka bir numarası yok.
Alıntıları Göster
KORANDO e-XDI 2.0 4X2 6/MT -65.450
KORANDO eXDI 2.0 4X4 6/AT - 80.450 -
Pick up alacaksanız zun yıllar kalitesini kanıtlamış efsane modellere yönelin. Bu sınıfta alınacak araçta sağlamlık ön planda olmalı.Amarok tasarım olarak albenili olabilir ama ispatlaması gereken çok şey var.quote:
Orijinalden alıntı: forumusr
bu sinifi tanimiyorum fakat birde ssangyoung'un Korando diye bir modeli var
KORANDO e-XDI 2.0 4X2 6/MT -65.450
KORANDO eXDI 2.0 4X4 6/AT - 80.450
Alıntıları Göster
Hilux Pele, Navara Maradona, L200 Backenbauer ise Amarok'da ancak Mesut Özil olur. -
evet hilux çok güzel. 88 model var tanıdığımızda hala taş gibi.quote:
Orijinalden alıntı: ukubat
Pick up alacaksanız zun yıllar kalitesini kanıtlamış efsane modellere yönelin. Bu sınıfta alınacak araçta sağlamlık ön planda olmalı.Amarok tasarım olarak albenili olabilir ama ispatlaması gereken çok şey var.
Hilux Pele, Navara Maradona, L200 Backenbauer ise Amarok'da ancak Mesut Özil olur.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- en sorunsuz otomatik suv
- toyota corolla 1.6 dream multidrive s yorum
- ds7 kronik sorunları
- fiorino paket sıralaması
- opel vivaro neden tutulmuyor
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X