Şimdi Ara

70+ char arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aradıgım char yeni serwerlerde olmasını dercih ederim we charım itemleri önemli degildir(+ bakımından)ama avatar iteminin olmasını istiyorım ist içinden elden teslim olması çok iyi olur!!!!!!!! ulaşabileceginiz adresim kimyasal_38@hotmail.com

• 80lv 2hwarior var bende hera serverında.itemleri çok güzel değil fakat skiller max.düşünürsen pm at

Veniceda 76+çarla yada herada wizard ve bowla takas olur...
  • 87 lwl 2h/cleric warrior var satılık. arabian dress kıyafetleri tavşanı premium u hepsi var. ilgilenirsen pm at ya da msnden konusalım. ben ekledim senin adresini
  • 72 Light+Cold nukerci karakterci..
    Avatar yok ama cok memnun kalabiliten var...
    120 YTL.
  • arkadaşım eger nukenle ilgili bira daha ayrıntılı bilgi werirsen ilgilenebilirim
  • Lw 78dagger-75m parası war -üstü fuLL +3 str-hp-eLinde +5 18crit dagger war-zeusda xbow skiLLerinin bir çou açık daggerLer nerdeyse hepsi max-clericde 61de 150ytL iLgiLenirsen pm
  • Ekledim..
    birinciacc@windowslive.com

80 Bow Pluto (New) Serverında..
  • Hera'da 68 LvL Full Str Bowman var istersen bi bak ...
    http://forum.donanimhaber.com/m_25720356/mpage_1/key_//tm.htm#25720356

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silkroadzede -- 25 Ağustos 2008; 0:35:28 >
  • 68 bowu olan arkadaım carını ercekten çok beyendim tam aradıgım gibi ama anca takas olarak düşünebilirim carn 69 nukem war takasa olumlu bakarsan hertürlü anlaşrız merakın olmasın cvp bekliyorum!!!!!!!!
  • hocam 77lvl nuker var herculeste avatar item yok. 15silk var charda. 100ytl düşünüorum .bu da charın linki

http://forum.donanimhaber.com/m_25279289/tm.htm
  • kardeş odinde çarımı istersen soyulumuş hali ile satarım fiyatta anlaşabilirsek. çarın üzerinde arabian dress full ve ölü pet(tavşan) vardır. konuşmak istersen cevabını bekliyorum
  • ben SiRReaL6120
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademtsdmr

arkadaşım eger nukenle ilgili bira daha ayrıntılı bilgi werirsen ilgilenebilirim

Biraz araştırırsan bulursun. Kendisi uzun süredir satma çabasında charını. Ben istedim kısmet olmadı Sen al
  • arkadaşım olabilir ama carınla ilgili biraz bilgi werirmisin lv li sikilleri filan!!!!!!
    quote:

Orjinalden alıntı: ateskaan

kardeş odinde çarımı istersen soyulumuş hali ile satarım fiyatta anlaşabilirsek. çarın üzerinde arabian dress full ve ölü pet(tavşan) vardır. konuşmak istersen cevabını bekliyorum
  • arkadaşım bi ara msn de konuşalım
  • kaç para stiyosunki?????

quote:

Orjinalden alıntı: ateskaan

kardeş odinde çarımı istersen soyulumuş hali ile satarım fiyatta anlaşabilirsek. çarın üzerinde arabian dress full ve ölü pet(tavşan) vardır. konuşmak istersen cevabını bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.