Bildirim
[70 ekran ve üzeri güncel crt tv NEYİ TAVSİYE EDRSİNİZ[/i][/size]
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı bayramlar.www.shopping.com.tr de 86 ekran cartel tv 593 ytl,sehpa hediyeli ve 12 taksit.Bi arkadaşa aldık.Görüntüsü güzel.100 hz.tv lerden alma.Ben 84 ekran 100hz. vestel aldım,pişmanım.Hareketli sahnelerde kesik hareket efekti oluşuyor,kısa süreli bulanıklık oluyor,alttan geçen yazılar okunmuyor.Maçlarda da topa vurulduğunda top bulanıklaşarak,titreyerek gidiyor.Tv deki film,klip gibi yayınlarda problem yok ama dizi,haber,maç gibi yayınlarda insanı tv den nefret ettiriyor.100hz. alacaksan philipsin dijital doğal hareket özellikli olanlarından almak lazım ama onlar da pahalı.CRT ye o kadar para vermeye gerek yok. -
Philips-Sony-yerlisi isteniyorsa Profilo bence.Alışveriş merkezlerinde ucuz oluyor Sony-Philips'ler.100hz alırsanız en ideali olur. -
Arkadaşlarınla fln alacaksan ortaklaşa kullanım için veya çok acilse fln al.Şokta 72 ekran sony ler wardı fiyatlaır da uygun du
Ama acil fln değlse tüplü tv ye boşuna yatırım yapma werdiğin paraya üzülürsün.
İlle de alıcam diyosan tüplü yv lerin kralı sony dir -
ARKADAŞLAR PHİLİPS 9521 CRT TV LERİN EN İYİSİ HERHALDE.FORUMDA YAZILANLARA GÖRE.PEKİ BU TV Yİ EN UCUZ NERDE BULURUZ ACABA.HERKESE İYİ GECELER -
29pt9521 i bende düşündüm ancak bir tüplü tv ye o kadar para vermeyi (yaklaşık 1200 ytl) akıllıca bulmadım. Ayrıca bu forumda o tv ile ilgili bir renk sorunu olduğu hakkında konuda açıldı.
Benim tavsiyem, 500-600 ytl aralığında 72 ekran, flat, 50 hz bir tv almandır. 100 hz lerin abartıldığını bizzat inceleyerek gördüm. Arada çok fiyat farkı olmasına rağmen gözle görülür bir netlik farkı yok, varsada ben göremedim. Daha 2 gün önce Arçelik 5472 aldım, flat ve 50 hz olup görüntü gayet net, sehpayla beraber ve taksitli olarak 600 ytl nin altında bir fiyata aldım. Tavsiye edilir ancak bu model şart değil, önemli olan 72 ekran alacaksanız flat olmasına ve çokta dandik bir marka olmamasına dikkat edin yeter, birde dünyanın parasını veripte 100 hz almayın, onada pişman olursunuz. -
hocam ne sana her hangi bir ünün tavsiye etmeyeceğim ama bir ününü alma diyeceğim
siemens 72 ekran slim flat tv 100 hz.
sakın alma..... sakın!!!! -
Dün akşam Bursa Carrefour'a gittim. Philips 29PT9521 düşünmüyorum ama yine de şöyle bir baktım.Tam bir rezaletti.Siyah tonların üzerinde "mavi mavi" noktacıkları oluşuyordu.
Benim asıl amacım Philips 32PW9551'i görmekti.Ama yokmuş.Pixel plus,HD Ready ve 100 HZ özelliği ile CRT düşünenler için en iyisi ve bayağı bir methini duydum gerek forumda gerekse dün bir elektronikçiden.Değerlendirmeye/takip etmeye değer bence.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X