Partyde lr mage var diye sevinirken, daha mage ora giderken tp lendik dişari, sadece 1 dk sürdü. Millet aşmış bu işde :)
herhangi bi tarafdaki tüm yaratıklar kesilmeden deva respawn olmamalı bence.
quote:
Orijinalden alıntı: bet
Partyde lr mage var diye sevinirken, daha mage ora giderken tp lendik dişari, sadece 1 dk sürdü. Millet aşmış bu işde :)
herhangi bi tarafdaki tüm yaratıklar kesilmeden deva respawn olmamalı bence.
bunu fixlemeye çalıştılar zamnında ft 7-8 ay bugda kaldı. bu tür çözümler yerine duvar hackı kaldırsalar ya çokmu zor alanları kısıtlamak?
Para olan yerde hırs olur hırs olan yerdede hile hurda olur . Uzak duruyorum 2 tane silvery gem için ne millete sövmek nede kendi sinirlemi bozmak işime gelmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
Para olan yerde hırs olur hırs olan yerdede hile hurda olur . Uzak duruyorum 2 tane silvery gem için ne millete sövmek nede kendi sinirlemi bozmak işime gelmiyor
en iyisi
Kaos Daha güzel bence hem lv kasıyorsun hem para Gem'in cıvkı çıktı gem zamanı patlak charlar meydana çıkıyor . kan beynime sıçrıyor ben gemde 100 tane soul harcıyorum adam hiçbirşey yapmıyor bekliyor öyle ...
Mage seri ise kesilir yüzdecilerde iyi ise ..
Deva keserken warrior'a pek gerek duyulmuyorda odadaki mopları keserken warriorsuz olmuyor
Kaos Daha güzel bence hem lv kasıyorsun hem para Gem'in cıvkı çıktı gem zamanı patlak charlar meydana çıkıyor . kan beynime sıçrıyor ben gemde 100 tane soul harcıyorum adam hiçbirşey yapmıyor bekliyor öyle ...
Evet partyde 1 tane beleşci olsa iyi şans deniliyo artık. 2 tane oldugu zamanda çok oldu.Soyuldum, char satilcak ölesine girdim, ben attack yapmasam olurmu diye masumane sebepleri var:)
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
Deva keserken warrior'a pek gerek duyulmuyorda odadaki mopları keserken warriorsuz olmuyor
aynen mage ler fena kesiyor devayı yada diger mobları cok seri oluyor
ctrl+alt+w+f6 yı kaldırdı adamlar 1 hafta sonra çözümünü buldu bizim millet.
KOXP varsa sürer 30 saniye bile sürer
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme