Şimdi Ara

70 görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar 69 lvl oldum. 70 görevinde verilen ib ve shardın ap ve özelliklerini bilen varmı.Görevi asas mı okçumu olarak yapmak daha iyi olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: ulkeruludag

walal hiç 70 olamadım o yüzden bilmiyorum

post kasmayin herkez buraya 70 olmadim bilmiyorum mu yazacak. bilen söyler
  • sanada ii aksamlar shardı normal +1 shard ibsi normal +1 ib tek fark sana ozel ve damagelerinin farklı olması shardda flame ibde lr var yanlız bise solim gorevi her 70 adam yapamaz 2.5 3k arası damage veriyolar zor yani anlıcagın debuffer 2 tane 1920 olsun yanında ama alcagın item tam bi gosteris icin normalde ztn +8 kullanyosundur onlarda +8 olmadan ise yaramaz o yuzden fazla upg. yapma sonucta sana ozel bi item:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: perahim

iyi akşamlar 69 lvl oldum. 70 görevinde verilen ib ve shardın ap ve özelliklerini bilen varmı.Görevi asas mı okçumu olarak yapmak daha iyi olur.

O görewleri senin yapman çok zor zaten...

Clan dan falan salam 1 warrıor ayarla healerları da ayarla kesilir...

Daha 2 gün önce yaptık..
  • bence okçu olarak yapman baya iyi olur okçuya dewan edersen 72 skillin açarsın

NOT:archer 72 skill:yürürken ok atma

http://www.youtube.com/watch?v=_-tv_eEdlxM izle de gör

quote:

Orjinalden alıntı: perahim

iyi akşamlar 69 lvl oldum. 70 görevinde verilen ib ve shardın ap ve özelliklerini bilen varmı.Görevi asas mı okçumu olarak yapmak daha iyi olur.

• cevaplarınız için teşekkür ederim Love_Me ve zakir in cevapları beni aydınlattı
  • onu bize deil 70 olan lara sor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.