Şimdi Ara

[b]70 Lv warrior ALexandırda Two Handed Sword satılıktır yada takas[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Ben Takas Yada Çarın Satılmasını istiyorum adı DarK_MaN_RU2 elinde 68 +5 two handed sword wardır çarın içinde 27m mevcuttur çar 70 Lvdır rev6da 69 gösterioyor ama 70 dir çarıda gap yoktur warrior skilleri yani two handed skillerinin hepsi tamamdır 70 combosu açıkdır çar alexandırda satıyorum 100milyona acil yada saturnda 72 bowla yada her hangi bir serverda +72 bir bowla yada neyciyse ama yeni serverlardan olsun ama istedğim 100 ytleye satmaktır bana ulaşmak için:redragon_3_5@hotmail.com ss ler msnden yollanacaktır siteye koymayı bilmedigim için

Lütfen BeyLer Acil Satmak İstiyorum Yada Takas!!!........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talha1994 -- 10 Haziran 2008; 7:47:07 >

• ss koymadan satamazsın
  • Kardeş beni hatırladın mı ACIMASIZ_3
    Benimle takas istiyodun sana pm atıcaktım ama friendlerden silmişin beni
  • neptun 66lvl full int spearım var 200m goldu +6 spearı tavsanı vs mevcuttur.ilgilenirsen pm. chara 100m istemişsin 200m gold 100 ytl eder ayrıca servarda yeni 66 lık charda yanına kar kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefkeliyim -- 8 Haziran 2008; 22:15:21 >
  • ben bu çarı tanıyorum ama kişiyi tanımıyorum doğru kişimi yani bilmiyorum

ben _64_ tanıdınmı beni
  • HERA SERVERİNDE 65 WİZARD VAR CAPTAİN SUİTLİ ÖLÜ PETLİ itemelri ful blue +2+4
  • beyler ss leri msnden yollarım şimdi oyuna giricem full ss çekicem ancak hepinize cvp yazamam redragon_3_5@hotmail.com eklerseniz sevirnirm msnden daha açık konuşabiliriz bu arada acımasız takas ediyosan edelim msn yi ekle iice konuşalım wizard snde ekle sninkinide alabilirim acımasızınki olmazsa
  • beyler hepiniz ekleyin konuşalım ayrıca bu çarın yeni sahibi benim 65 Lv nukerle Takas Edmiştirk Warrioru charın yeni sahibi benim !!!! bu çara 2 kişi ortak
  • kardeşim hem ss koymamışsın hmde 2 konu birden açmışsın
  • KARDEŞ EKLE MSNİMİ KOYDUM HATTA ŞU AN OYUNDAYIM

ATAM SNA MSNDEN EKLE redragon_3_5@hotmail.com çekdim oyundan atam sna msnden bilmiom foruma koymayı
  • hadi beyler yokmu alcak yada takas hade cevap yazın acil pls !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.